Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Samso wrote:Hoce li se stanovnicima naselja Opine u Mostaru umanjiti racun za ovaj mjesec?
Evo skoro 6 sati vam ne radi mreza u ovom naselju.
Na svu srecu internet i telefon mi nisu kod vas pa nisam skroz odsjecen od svijeta.
Zdravo Samso,,
Podsjećamo da prema Uslovima poslovanja Telemach ne odgovara za prekide u radu nastale uslijed nestanka električne energije na dijelu infrastrukture, slučajeva više sile, kao i uslijed drugih razloga na koje Telemach ne može objektivno da utiče.
Struja dosla za 15 minuta a telemacha nigdje ni nakon 7 sati kvara.
U centru grada ste otklonili kvar pa mozete i ovdje.
Vjerovatno je i za poskupljenje kriva visa sila a ne Telemah
Samso wrote:Hoce li se stanovnicima naselja Opine u Mostaru umanjiti racun za ovaj mjesec?
Evo skoro 6 sati vam ne radi mreza u ovom naselju.
Na svu srecu internet i telefon mi nisu kod vas pa nisam skroz odsjecen od svijeta.
Zdravo Samso,,
Podsjećamo da prema Uslovima poslovanja Telemach ne odgovara za prekide u radu nastale uslijed nestanka električne energije na dijelu infrastrukture, slučajeva više sile, kao i uslijed drugih razloga na koje Telemach ne može objektivno da utiče.
Te Uslove poslovanja ste sami pisali.
Ne mozete uticati na vremenske neprilike ali ste obavezni u roku 48 sati otkloniti kvar.
U slucaju da u tom roku ne mozete otkloniti kvar duzni ste korisniku umanjiti racun za period dok nije imao uslugu.
Last edited by Boban0726 on 23/02/2019 18:38, edited 1 time in total.
cenecimoveocino wrote:Ima li taj EON BOX wi-fi ili moram kupiti LAN kabal 20m i vuci po cijelom stanu
EON STB nema wifi, samo LAN port.
Lane sam iz zajebancije preporucio kolegi s posla da uzme usb wifi stick i poveze neki svoj noname box koji nije imao wifi a isto mu se nije dalo razvlaciti kabal. Uspjelo mu je da se nakaci na kucni wifi. Valjalo bi kad bi neko ovdje probao, ko zna...
NIsam naravno čitao detalje ugovora ( vjerujem kao i većina drugih ) pa me zanima koje su predviđene kazne u slučaju jednostranog kršenja ugovora od strane korisnika. Ne daj Bože desi se situacija ostane čovjek bez posla, nema para i to, šta se može očekivat kao posljedica.
Potpiše čovjek na 2 godine a nije to malo stvarno...
semirsar wrote:
Lane sam iz zajebancije preporucio kolegi s posla da uzme usb wifi stick i poveze neki svoj noname box koji nije imao wifi a isto mu se nije dalo razvlaciti kabal. Uspjelo mu je da se nakaci na kucni wifi. Valjalo bi kad bi neko ovdje probao, ko zna...
Probao sam to prvog dana kad sam dobio box, spojio TP-Link wifi stick ali box ne reaguje
semirsar wrote:
Probao sam to prvog dana kad sam dobio box, spojio TP-Link wifi stick ali box ne reaguje
znaci, eon box veci krs od onijeg bezimenog e svasta vala
Obavještenje o povećanju naknade ukoliko nije došlo uz e-račun, dobićete naknadno.[/quote]
nije mi jasno zašto to ovdje ili na stranicu ne postavite? šta krijete?[/quote]
Evo ga prijatelju
NIsam naravno čitao detalje ugovora ( vjerujem kao i većina drugih ) pa me zanima koje su predviđene kazne u slučaju jednostranog kršenja ugovora od strane korisnika. Ne daj Bože desi se situacija ostane čovjek bez posla, nema para i to, šta se može očekivat kao posljedica.
Potpiše čovjek na 2 godine a nije to malo stvarno...
Ako zelis da raskines ugovor imas priliku da to uradis svaki put kad najave poskupljenje. U tom slucaju bez kazne ga raskidas.
Ma znam to drug, hvala ti, ali bas me zanima za ovu situaciju kad bi covjek u slucaju vise sile morao prestati korisiti uslugu. Dodjes im u kancelariju, kažeš ljudi meni je stvarno žao ali nemam vise para da koristim, evo oprema, iskljucite uslugu i gotovo. U tom slucaju sta bi bilo, dokle bi se islo sa teretom na korisnika?
Ma znam to drug, hvala ti, ali bas me zanima za ovu situaciju kad bi covjek u slucaju vise sile morao prestati korisiti uslugu. Dodjes im u kancelariju, kažeš ljudi meni je stvarno žao ali nemam vise para da koristim, evo oprema, iskljucite uslugu i gotovo. U tom slucaju sta bi bilo, dokle bi se islo sa teretom na korisnika?
Vjerovatno bi ti onogucili neku vrstu odlozenog placanja.
Isli bi sigurno preko suda da plijene imovinu ako ne mozes platiti preostale pretplate do kraja ugovorne obaveze.
Telemach sta je vise sa Mostarom nema signala od 11 30 mislite li vi ovo popravljati konkretno radi se o naselju Luka oko 15 00 zvao korisnički centar kao grupni prekid evo prošlo vec 5 sati još nista dajte više neki konkretan odgovor