Iz nekog razloga poruka nije došla, a inbox nije pun. Možete li poslati još jednom.Telemach wrote: Zdravo ek0,
Odgovorili smo na Vašu poruku, očekujemo da nam se javite i dostavite kontakt broj na kojem ste dostupni
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
ek0
#82626 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
Samso
#82627 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Covjek hoce samo da mu aktivirate Smart TV Eon Trial 15 danaTelemach wrote:@probook
Vaš paket usluga ne uključuje EON aplikaciju za Smart TV. Da li uredno aplikaciju koristite na drugim uređajima?
-
probook
#82628 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
E to sto kaze @Samso vidim da se moze probati 15 dana, pa rekoh da vidim i to cudo.Samso wrote:Covjek hoce samo da mu aktivirate Smart TV Eon Trial 15 danaTelemach wrote:@probook
Vaš paket usluga ne uključuje EON aplikaciju za Smart TV. Da li uredno aplikaciju koristite na drugim uređajima?
- soul_eclipse
#82629 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
crnog vraga nikad niko ne moze zamijenitithekupus wrote:Duffy pokušava biti Crni vrag![]()
![]()
Duffy, nemoj više pliz
- Telemach
#82630 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Provjerite inboxek0 wrote:Iz nekog razloga poruka nije došla, a inbox nije pun. Možete li poslati još jednom.Telemach wrote: Zdravo ek0,
Odgovorili smo na Vašu poruku, očekujemo da nam se javite i dostavite kontakt broj na kojem ste dostupni
- Telemach
#82631 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kolege će provjeriti Vašu registraciju i Ugovor te Vas kontaktirati za dodatnu podrškuprobook wrote:
E to sto kaze @Samso vidim da se moze probati 15 dana, pa rekoh da vidim i to cudo.
-
kakaljin
#82632 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da li i ja mogu testirati eon aplikaciju 15 dana da vidim kako radi.Telemach wrote:Kolege će provjeriti Vašu registraciju i Ugovor te Vas kontaktirati za dodatnu podrškuprobook wrote:
E to sto kaze @Samso vidim da se moze probati 15 dana, pa rekoh da vidim i to cudo.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#82633 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Heklanje je ukralo show,....

- REDDEVILS
#82634 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Možeškakaljin wrote:Da li i ja mogu testirati eon aplikaciju 15 dana da vidim kako radi.Telemach wrote:Kolege će provjeriti Vašu registraciju i Ugovor te Vas kontaktirati za dodatnu podrškuprobook wrote:
-
CooK
#82635 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Telemach sta je ovo ***** vam ********? Do kada planirate poskupljivati? Jos ste ukinuli Grande pakete pa mi sto smo odlucili ostati na njima ne mozemo preci na manji Grande paket nego moramo prelaziti na nepovoljnije EON pakete pa je to dvostruki udar na nas. Zasto ste toliko ***** i ********? Nekako sam progutao bez puno frke dva poskupljenja u prethodne dvije godine ali ovo kada sam vidio uhvatio me srklet kakav nije do sada, ne radi ovih 1,60KM nego zato sto vas bezobrazluk nema granica. ******** nevidjeni!
Last edited by CooK on 22/02/2019 20:11, edited 1 time in total.
- semirsar
#82636 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Moze svako probati, samo se popune podaci... ko vec ima mojtelemach profil a nema u ponudi eon, treba da upise drugi mail, ne onaj s kojim ulazi na mojtelemach portal, jer nece uspjeti.kakaljin wrote:Da li i ja mogu testirati eon aplikaciju 15 dana da vidim kako radi.Telemach wrote:Kolege će provjeriti Vašu registraciju i Ugovor te Vas kontaktirati za dodatnu podrškuprobook wrote:
@Telemach, red bi bio ako vas vec ima vise sa tim profilom da se barem razlikujete s nekim brojem ili barem potpisom u postu, 'vako jebolud zbunjenog, nema blage veze vas odgovor s pitanjem, a kad vas razlikujemo barem se zna do koga je
- Telemach
#82637 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zahvaljujemo na sugestijisemirsar wrote:
@Telemach, red bi bio ako vas vec ima vise sa tim profilom da se barem razlikujete s nekim brojem ili barem potpisom u postu, 'vako jebolud zbunjenog, nema blage veze vas odgovor s pitanjem, a kad vas razlikujemo barem se zna do koga je
- kloniran
#82638 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Bas tako,NediM17 wrote:Nesto razmisljam, ako oni imaju obraza da svako malo povecavaju cijene, zasto ja ne bih istom mjerom bio bezobrazan pa trazio da mi dignu brzinu internet konekcije na 80Mbps do kraja trajanja ugovora, ili da mi daju Arene HD gratis do kraja trajanja ugovora?
Za neke stvari su jako korektni i susretljivi, kad se javi neki problem, ali takvi i treba da budu.
Cijena raste konstantno pod izgovorom nekog unaprijedjenja usluga, pa sad cu traziti da mi zaista unaprijede usluge.
U protivnom, mislim da bih mogao ozbiljno poceti razmisljati o raskidu ugovora, i potpisivanju nekog manjeg paketa, bez telefona, bez dodatnih kartica, pa cak i o zamjeni provajdera.
Vi koji sad sjedite iza @Telemach nika, nemojte da Vas hvata huja kada ovo citate.
Razmislite da li nas korisnike hvata huja kada Vi svako malo povecavate cijene? Ja mislim da je ovo moje razmisljanje sasvim ok.
Nego se javite na pp. ili na telefon, da vidimo sta se mozemo dogovoriti, kulturno, na obostrano zadovoljstvo, ne zaboravite i na lojalnost i da sam ja Vas korisnik 6 godina, a svojom politikom me lagano tjerate od sebe.
Ja sam bas racunao, za taj neki period od 6 godina koliko sam korisnik, cijena se povecala za 7.60KM. Usluga nije bolja za te novce sigurno!
Vise od 10 godina sam korisnik i sta se dobilo od preuzimanja HS-a samo povećavanje cijena svake godine a usluga losija nego sto je bila na HS-u.
cca. 9 Km povecali cijenu od preuzimanja a unaprjeđenje 0.
Za istu ovu cijenu koju sad placam 36KM na telecomu mogu imati do 20-25/2 ( optika mi je bukvalno 10m od routera tako da ova brzina moze bez problema da se ostvari) internet i iptv, ovdje imam nestabilnih 14/1,5 i analogiju
Neko je govorio nekad ima akcija besplatna digitalizacija. Besplatna je samo prve dvije godine ako se potpise novi ugovor, a dalje masi usima.
Što se ne sjete da nekad ponude nešto i onima kojima konstantno dižu cijenu na osnovu "unaprijeđenja usluge", a ustvari unaprijeđenje=0
Neka dignu internet na 20-25Mbps i halal im bilo povećanje. Ovako će biti Moja TV i neki njihov najmanji paket.
- chudjenhe
#82639 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
moze li neko napisati razlike izmedju eon smart tv aplikacije i aplikacije na mob ili laptopu
da vidim vrijedi li mi da se prijavljujem za taj promo period

- Benq
#82640 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Razlika je u tome sto Smart aplikaciju mozes upravljati daljinskim upravljacem, imas vracanje unazad kao i Video Klub sa preko 14000 naslova. Jedino putem Smart TV aplikacije u odnosu na aplikaciju putem web-a nemas erotske kanale i erotski SVOD folder "Zauder".chudjenhe wrote:moze li neko napisati razlike izmedju eon smart tv aplikacije i aplikacije na mob ili laptopu
- chakany
#82641 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovo povećanje od 1.6 KM jedino bi mogli opravdati kada ne bi zatamnjivali RTS kanale non-stop u budućnosti.
- chudjenhe
#82642 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
hvala drugBenq wrote:Razlika je u tome sto Smart aplikaciju mozes upravljati daljinskim upravljacem, imas vracanje unazad kao i Video Klub sa preko 14000 naslova. Jedino putem Smart TV aplikacije u odnosu na aplikaciju putem web-a nemas erotske kanale i erotski SVOD folder "Zauder".chudjenhe wrote:moze li neko napisati razlike izmedju eon smart tv aplikacije i aplikacije na mob ili laptopu
-
PS4 Share
#82643 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mislim dosadno mi je pa da odgovorim sad, opet kakvo je to poboljšanje usluge trenutnim korisnicimaTelemach wrote: Zdravo PS4 Share,
U cilju pružanja najboljih usluga, konstantno obogaćujemo našu ponudu i značajno investiramo i ulažemo u korisničko zadovoljstvo, uz zadržavanje najboljeg odnosa između ponuđenih sadržaja, servisa i cijene. Uveli smo mnoštvo novih kanala, predstavili smo Eon Smart Box (prvi na našem tržištu), omogućili preko 14,000 naslova u VOD katalogu, implementirali veće brzine interneta kao i besplatne razgovore prema svim fiksnim mrežama u BiH. Obogatili smo ponudu digitalne televizije sa mnoštvom novih kanala. Izdvojit ćemo sljedeće: SK 4K, Motorvision HD, Dorcel TV HD, SciFi HD, Hayat plus, kanali iz AMC grupe (AMC HD, Sundance TV, Minimax, Jim Jam, Extreme Sports, CBS Reality), OTV Valentino, Pink kanali (Pink Family, Pink Romance, Pink World, Pink Zabava, Pink Music), Bravo Music, Izvorna TV. Korisnicima KTV usluge smo omogućili potpuno besplatnu digitalizaciju. Odlučujući se za našu novu ponudu EON paketa možete napraviti velike uštede, te ostvariti mnoštovo benefita. Telemach svojim korisnicima omogućava internet brzine do 200 Mbps, odnosno najveće na tržištu. U novim EON paketima nudimo još veće brzine od ranije. Od 01.04.2019. godine povećavamo brzine unutar EON LIGHT I EON LIGHT DUO paketa:
EON LIGHT 75/6
EON LIGHT DUO 50/6
Jesu li stari korisnici dobili eon box?
Jesu li stari korisnici dobili SK 4k?
Jesu li stari korisnici dobili povećanje brzine?
A o otv Valentinovo hayatu i pinkovima bolje da be komentarišem.
Ali evo i odgovor na gornja pitanja, naravno da stari korisnici nisu to dobili
Ali da li su stari korisnici dobili povecanje cijene?
E to jesu dobili to ih nije fulilo.
Mislim ok vi morate tako pisati razumijem vas i ja bi isto morao da sam na tom poslu, ali jbg realno nismo glupi, a drzite monopol pa mozete ovo raditi.
- semirsar
#82644 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
regaj se na taj promo, nista te ne kosta, vec ces sam skontat razliku izmedju te dvije aplikacijechudjenhe wrote:moze li neko napisati razlike izmedju eon smart tv aplikacije i aplikacije na mob ili laptopu
-
dowydyenya
#82645 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima li ovaj telemach kakvi paketa do 50 km postalo mi je skupo placati preko 70 km za par kanala koje gledam ,da placam brzinu interneta od 80 mbps a izvlacim maximalno od te brzine 30-40 mbps.
Senioer paket mi ne odgovara zbog brzine neta.
- seoBIH
#82646 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mislim da brzinu izvlacis putem wi-fi zbog kvalitete njihovog modema. Ja sam kupio xiaomi modem za 40KM i radi savrseno, full brzina.
- typeOnegative
#82647 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sto se mene tiče, smart TV app u kombinaciji sa airmouse magicremote-om na LG odlična stvar.
Ne mora se uopće skrolati strelicama na daljinskom kroz meni nego ko na kompu samo klikas na dio ekrana gdje se nalazi ono što trebas ,a radi i za premotavanje u VOD folderima. Moze odmah na kraj filma ili gdje vec hocu .ekstra su to napravili.
Ne mora se uopće skrolati strelicama na daljinskom kroz meni nego ko na kompu samo klikas na dio ekrana gdje se nalazi ono što trebas ,a radi i za premotavanje u VOD folderima. Moze odmah na kraj filma ili gdje vec hocu .ekstra su to napravili.
Last edited by typeOnegative on 22/02/2019 23:07, edited 1 time in total.
-
Samso
#82648 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Uzmi Eon Duo Lightdowydyenya wrote:Ima li ovaj telemach kakvi paketa do 50 km postalo mi je skupo placati preko 70 km za par kanala koje gledam ,da placam brzinu interneta od 80 mbps a izvlacim maximalno od te brzine 30-40 mbps.
On je trenutno jedini ispod 50 KM
Start Paket kanala+ Arene gratis ako potpises na 24 mjeseca.
Brzina neta 40/6, a nakon 1.4 su najavili da ce biti 50/6
- Benq
#82649 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
EON Light Duo https://telemach.ba/eon-paketi/eon-duo-paketidowydyenya wrote:Ima li ovaj telemach kakvi paketa do 50 km
EDIT: Samso
- skafiskafsnjak
#82650 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ev ja bih presao na te eon pakete... ali mi se ne da obavezivati na godinu ili dvije. Nikako mi nije jasno zasto ne daju bez obaveze.
Ne zelim popuste.... ali ne moze
Ne zelim popuste.... ali ne moze