Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
aditon wrote:
odgovorit ću ti ja na ovo pitanje
ja sam prilikom potpisivanja posljednjeg ugovora s telemachom kao tzv benefit dobio HD paket godinu dana. Petnaest dana kasnije, svima je HD paket bio otključan, i to cijelu godinu. Također, svi oni koji su plaćali HD paket u tom momentu, i dalje su isti plaćali, iako je svima bio otključan. Nema razloga da i ti ne nastaviš s plaćanjem tih paketa jer si potpisao aneks ugovora (naravno iz perspektive Telemacha)
Onda se definitivno isplati raskinuti ugovor i uzeti najjeftiniji paket
Zašto plaćati nešto što je otključano svakako
Telemach wrote:
Zdravo NediM17,
Zahvaljujemo se na ukazanom povejrenju.
Bit ćete kontaktirani od strane našeg Tima za posebnu brigu o korisnicima.
Kada je u pitanju huja, nema potrebe za istom, drago nam je kada napišete šta mislite, i šta bi Vama najviše odgovaralo. Tu smo da bilježimo kritike i pohvale, koje su bitne za unaprijeđenje naših usluga i načina poslovanja.
Onda očekujem poziv.
Možemo se dogovoriti i odmah, a možemo i krajem marta, s tim što ako postignemo dogovor najpoštenije bi bilo da se to nešto šta već bude dogovoreno pusti 1. aprila kada će usluga da poskupi, pa do kraja isteka ugovora, što je nekad decembar ove/ januar iduće godine.
Telemaše, ja sam korisnik od pocetka - preuzimanje global net-a pa do dan danas ! I nisam pozalio nikada, uvijek uzoran bio placao na vrijeme nikad ni megabajta nisam ukrao! Moze li za mene kakva povoljnost, vidim svi traze
l33t wrote:Telemaše, ja sam korisnik od pocetka - preuzimanje global net-a pa do dan danas ! I nisam pozalio nikada, uvijek uzoran bio placao na vrijeme nikad ni megabajta nisam ukrao! Moze li za mene kakva povoljnost, vidim svi traze
moderacija: nije spam bgmi pitam ozbiljno
Zdravo l33t,
Ozbiljno smo shvatili Vaš komentar i evidentirali nalog za provjeru Vašeg Ugovora te proslijedili kolegama u sektor za posebnu brigu o korisnicima
Uskoro ćemo Vas pozvati
Telemach wrote:
Zdravo NediM17,
Zahvaljujemo se na ukazanom povejrenju.
Bit ćete kontaktirani od strane našeg Tima za posebnu brigu o korisnicima.
Kada je u pitanju huja, nema potrebe za istom, drago nam je kada napišete šta mislite, i šta bi Vama najviše odgovaralo. Tu smo da bilježimo kritike i pohvale, koje su bitne za unaprijeđenje naših usluga i načina poslovanja.
Onda očekujem poziv.
Možemo se dogovoriti i odmah, a možemo i krajem marta, s tim što ako postignemo dogovor najpoštenije bi bilo da se to nešto šta već bude dogovoreno pusti 1. aprila kada će usluga da poskupi, pa do kraja isteka ugovora, što je nekad decembar ove/ januar iduće godine.
Hoće li ikad Šabani sa pink televizije skontat da treba napravit ton (čitaj - glasnoću) na kanalima, svaki film bude smanjen, a kad bude reklama abnormalno pojačano. Jesu toliko retardirani pa da nisu skontali to do sad
FoolControl wrote:Hoće li ikad Šabani sa pink televizije skontat da treba napravit ton (čitaj - glasnoću) na kanalima, svaki film bude smanjen, a kad bude reklama abnormalno pojačano. Jesu toliko retardirani pa da nisu skontali to do sad
To je namjerno tako napravljeno i to je stari fol.
Postoje države koje su zakonom zabranile to mijenjanje glasnoće.
FoolControl wrote:Hoće li ikad Šabani sa pink televizije skontat da treba napravit ton (čitaj - glasnoću) na kanalima, svaki film bude smanjen, a kad bude reklama abnormalno pojačano. Jesu toliko retardirani pa da nisu skontali to do sad
To je namjerno tako napravljeno i to je stari fol.
Postoje države koje su zakonom zabranile to mijenjanje glasnoće.
Jeste to iritantno do bola, mada ne kontam što bi to namjerno radili, valjda da im familiju spominjemo
Sutra mi ističe dvogodisnji ugovor, u koverti sa racunom dobio papir sa ponudom da pređem na EON light, zadržim sve kanale koje imam u TrioGrande, i plaćam 57,50KM koliko ce od 1.4. kostati trio grande, dakle 1,60KM više?!
Nije mi jasno sto se nudi internet do 75Mbps, a u regularnom EON light paketu se spominje do 60 Mbps, jel to povećanje za ovih 1,60KM?
Još sam u nedoumici....
kakavdanakneiskustvu wrote:
na pregledu programa sk i za srbiju i za bih je najavljen prenos estonija-srbija
To je zato sto se putem EON-a vrti EPG od SK1 BiH, pa je potrebno da program za SK1 RS vidis na tvprofil.net
zar nije dovoljno na stranici sportkluba pogledati pregled programa,tamo pise da je na sk 1 za srbiju i bih prenos reprezentacija estonija-srbija,na sportklub.hr piše prenos eurolige,i bi tako ali uz srbijanskog komentatora
kakavdanakneiskustvu wrote:
zar nije dovoljno na stranici sportkluba pogledati pregled programa,tamo pise da je na sk 1 za srbiju i bih prenos reprezentacija estonija-srbija,na sportklub.hr piše prenos eurolige,i bi tako ali uz srbijanskog komentatora
Na stranici sportklub.rs, ako si iz BiH prikazace ti raspored za SK1 BiH a ako si iz Srbije prikazace za SK1 SRB. Prepoznaju preko IP adrese odakle si i daju ti raspored za tvoju drzavu.
l33t wrote:Telemaše, ja sam korisnik od pocetka - preuzimanje global net-a pa do dan danas ! I nisam pozalio nikada, uvijek uzoran bio placao na vrijeme nikad ni megabajta nisam ukrao! Moze li za mene kakva povoljnost, vidim svi traze
moderacija: nije spam bgmi pitam ozbiljno
Zdravo l33t,
Ozbiljno smo shvatili Vaš komentar i evidentirali nalog za provjeru Vašeg Ugovora te proslijedili kolegama u sektor za posebnu brigu o korisnicima
Uskoro ćemo Vas pozvati
Zavaljujem inace customer support od Telemacha me pozitivno iznenadi svaki put, kako preko tel tako preko foruma.