Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Telemach wrote:
Zdravo NediM17,
Zahvaljujemo se na ukazanom povejrenju.
Bit ćete kontaktirani od strane našeg Tima za posebnu brigu o korisnicima.
Kada je u pitanju huja, nema potrebe za istom, drago nam je kada napišete šta mislite, i šta bi Vama najviše odgovaralo. Tu smo da bilježimo kritike i pohvale, koje su bitne za unaprijeđenje naših usluga i načina poslovanja.
A hoću li ja biti kontaktiran, kao i ostali korisnici ?
Tiger 033 wrote:Unapređuju EON svi ostali plaćaju...a o kanalima ne bih...šta znači VOD od 14 tisuća filmova kad ja preko neta zavrtim flim koji hoću a NE platim... NE kontam kao neko unapređenje šta li
Jašta. Tako isto kažu onima u telekomu i elektroprivredi dobra plaća. Ja stavim čarapu na glavu i za 15 minuta uzmem dvije-tri milje, i tako svaki mjesec. Šta će mi elektroprivreda?
Telemach wrote:
Zdravo NediM17,
Zahvaljujemo se na ukazanom povejrenju.
Bit ćete kontaktirani od strane našeg Tima za posebnu brigu o korisnicima.
Kada je u pitanju huja, nema potrebe za istom, drago nam je kada napišete šta mislite, i šta bi Vama najviše odgovaralo. Tu smo da bilježimo kritike i pohvale, koje su bitne za unaprijeđenje naših usluga i načina poslovanja.
A hoću li ja biti kontaktiran, kao i ostali korisnici ?
I ja bih arene u HDu
Zdravo Berba22,
Dostavite nam broj Ugovora u pp, pozvat ćemo Vas.
Bezobrazno je kako malo malo podižu cijene.
Kako vam računi uvijek kasne sad su me sustigla dva a to je da platim 90KM. Gledam onih 90KM i pitam se ZA ŠTA 90KM. I da mi date 500 kanala i internet 10 puta brži, ne isplati se više.
carpathia wrote:Bezobrazno je kako malo malo podižu cijene.
Kako vam računi uvijek kasne sad su me sustigla dva a to je da platim 90KM. Gledam onih 90KM i pitam se ZA ŠTA 90KM. I da mi date 500 kanala i internet 10 puta brži, ne isplati se više.
naravno da se ne isplati odjavit govna i uzet Total tv za 20 maraka više kanala nego za 90KM
ti k'o da sam sa sobom pricas... i usput, sta mislis ciji je otaj Total tv
Jes jes dosta stranica se ispisalo o tome i banova zaradilo... Necu eon pa makar! skeptican sam u vezi android boxa, kolko li ce to izdrzati prije stopanja
l33t wrote: skeptican sam u vezi android boxa, kolko li ce to izdrzati prije stopanja
To najvise zavisi od korisnika, ako ga "natrpa" aplikacijama, igricama.. normalno da ce usporit kao sto uspori i svaki mobitel ako nema dovoljno slobodnog prostora. Ja ga koristim od 26.10. i radi odlicno i fluidno, a od aplikacija imam instaliran HBOGO, Puffin, VLC Player i File Explorer.
Last edited by Benq on 21/02/2019 13:05, edited 1 time in total.
Svi paketi poskupljuju jer održavanje kablovske sa 19,90 KM ce biti 21,50 KM.
Ako vam ne odgovara od 01.03 do 31.03. možete preci na manji paket ili otkazati Telemach bez plaćanja penala. To vazi za ove koji su pod minimalnim trajanjem ugovora 12/24 mjeseca.
djama wrote:hvala na info jer mi to oni nisu rekli
Zato sto jos nije objavljeno na Telemach sajtu, a objavice najdalje do 01.03. jer izmjena cjenovnika stupa na snagu 01.04., i u tom periodu (30 dana) korisnik ima pravo otkazati ugovor bez kazne, preci na manji paket ili nastaviti koristenje trenutnog paketa.
Ovo postaje opasno maltretiranje od strane telemacha sa poskupljenjem, zaista, toliko drsko i bezobrazno,...
Ja nemam druge nego sjesti i razmisliti, i vidjeti i ostale opcije. Nisam zahtjevan korisnik, vjerovatno moze i bht posluziti, nek je i lošija usluga. Nekad covjek ovo mora presjeci...