Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
ado81
#76826 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
[/quote]
Ne pase mi nikakav box gdje ja ne mogu snimati program. Meni 7 dana unazad nije dovoljno.[/quote]
Pa druže kupi jeftino neki externi hard disk i snimaj šta i kako hoćeš. Mislim samo da mora biti veći od 40GB, bar je kod mene tako.
Ne pase mi nikakav box gdje ja ne mogu snimati program. Meni 7 dana unazad nije dovoljno.[/quote]
Pa druže kupi jeftino neki externi hard disk i snimaj šta i kako hoćeš. Mislim samo da mora biti veći od 40GB, bar je kod mene tako.
-
channel10
#76827 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nadzache, u subotu sa gledao Barsu preko bht mreže. Otvorio Eon na telefonu i prebacio sliku na tv. Nije htjelo odmah, ali sam uspio nakon cackanja od nekih desetak minuta.nadžak wrote:Hvala druže. Ma goni to, sve neke zezancije. Al fazon je što na ovoj lokaciji gdje je moja vikendica ( područje Travnika) uopšte nema infrastrukture telemaha. Znači samo mojaTV.Mehemed wrote:To je tako, jer da nije jedan bi koristio telemach i imao svoj id, a ostala četverica bi koristili njegov id na bh telecom mreži i tu bi telemach bio u gubitku, zato su to napravili.
Ili ako je moguće da sam potrošio samo 150 mb za jedno poluvrijeme, onda sam gledao preko mtela.
Dok je d3go bio, znao sam za poluvrijeme potrošiti gigu preko mtela, a eto neki dan samo 150 mb. Vidio sam da se WiFi upalio jer su postavke kod gledanja eona istovremeno prebacivanje na WiFi.
-
Dzontra_Volta
#76828 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kad sam bio na logosoftu i kad su oni uveli gledanje kanala preko weba (prije 3-4 godine), ja sam podijelio moju šifru sa rođakom koji ima telemach, da bi on mogao gledati Arene. Tada logosoft nije imao ograničenja vezano za internet providera.sencobih wrote:Zar taj "jedan" ne plaća finu mjesečnu cifru za tu uslugu da bi je mogao koristiti svugdje pa i u prilikama koje je naveo? Čemu nebulozna ogranicenja?Mehemed wrote:To je tako, jer da nije jedan bi koristio telemach i imao svoj id, a ostala četverica bi koristili njegov id na bh telecom mreži i gledali bi sve što gledamo mi koji plaćamo fine mjesećne cifre i tu bi telemach bio u gubitku, zato su to napravili.
Vjerovatno telemach hoće da se zaštiti od takvih dijeljenja šifre.
- semirsar
#76829 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
nejma ga ni sad, djegod kadgod kudgod merese gledat... al´ jbno mala ponuda kanala nekih 40-tak racunajuci i AS 1-4Dzontra_Volta wrote:Kad sam bio na logosoftu i kad su oni uveli gledanje kanala preko weba (prije 3-4 godine), ja sam podijelio moju šifru sa rođakom koji ima telemach, da bi on mogao gledati Arene. Tada logosoft nije imao ograničenja vezano za internet providera.sencobih wrote:Zar taj "jedan" ne plaća finu mjesečnu cifru za tu uslugu da bi je mogao koristiti svugdje pa i u prilikama koje je naveo? Čemu nebulozna ogranicenja?Mehemed wrote:To je tako, jer da nije jedan bi koristio telemach i imao svoj id, a ostala četverica bi koristili njegov id na bh telecom mreži i gledali bi sve što gledamo mi koji plaćamo fine mjesećne cifre i tu bi telemach bio u gubitku, zato su to napravili.
- stari lisac
#76830 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vjerovatno bi mnogi na konto toga naplacivali gledanje telemahovih kanala,nije ni telemah tako naivan,moraju se nekako zastititi.Dzontra_Volta wrote:Kad sam bio na logosoftu i kad su oni uveli gledanje kanala preko weba (prije 3-4 godine), ja sam podijelio moju šifru sa rođakom koji ima telemach, da bi on mogao gledati Arene. Tada logosoft nije imao ograničenja vezano za internet providera.sencobih wrote:Zar taj "jedan" ne plaća finu mjesečnu cifru za tu uslugu da bi je mogao koristiti svugdje pa i u prilikama koje je naveo? Čemu nebulozna ogranicenja?Mehemed wrote:To je tako, jer da nije jedan bi koristio telemach i imao svoj id, a ostala četverica bi koristili njegov id na bh telecom mreži i gledali bi sve što gledamo mi koji plaćamo fine mjesećne cifre i tu bi telemach bio u gubitku, zato su to napravili.
- Benq
#76831 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@MTV je pisao na ovu temu, navodno se ni Super Web TV vise ne moze gledati na netu drugog operatera: telemach-all-about-4-p14869624.html#p14870607semirsar wrote:nejma ga ni sad, djegod kadgod kudgod merese gledat... al´ jbno mala ponuda kanala nekih 40-tak racunajuci i AS 1-4Dzontra_Volta wrote: Tada logosoft nije imao ograničenja vezano za internet providera.
-
kakaljin
#76832 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To ti je prodaja usluge koja nije u punom kapacitetu dostupna korisniku koji je placanadžak wrote:Neki dan ponio laptop na vikendicu da gledam neke utakmice na sportklubu kad šipak druže! Na vikendici je paket mojaTV i blokirano je gledanje kanala telemaha na WIFI od mojeTV.![]()
Kuci inače koristim paket trio grande family i sad me neko blokira da gledam eon.tv na WIFI od drugog provajdera kad idem na vikendicu.![]()
Praaaavo bezveze. Jeli to oduvijek ovako i ima li nacina da se zaobidje ovaj bezobrazluk?
-
sasajev
#76833 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imam Cinestar Premiere HD, ali mi operateri kazu da to nema veze sa VOD uslugom Cinestaracrnivrag wrote:Taj VOD katalog je bio promotivno pušten svim korisnicima, i sada je ta promocija završena.sasajev wrote:Izgleda da ostadosmo bez Cinestar Premiere VOD-a na Eon aplikaciji
Ako imaš uključen CineStar Premiere HD paket u okviru svog paketa, onda se javi Telemach-u da ti ponovo puste taj VOD paket.
Kakav debilizam
- afannedim
#76834 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nije tacno, ja na poslu gledam nekad a BHTel.Benq wrote:@MTV je pisao na ovu temu, navodno se ni Super Web TV vise ne moze gledati na netu drugog operatera: telemach-all-about-4-p14869624.html#p14870607semirsar wrote:nejma ga ni sad, djegod kadgod kudgod merese gledat... al´ jbno mala ponuda kanala nekih 40-tak racunajuci i AS 1-4Dzontra_Volta wrote: Tada logosoft nije imao ograničenja vezano za internet providera.
- MTV
#76835 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima ogranicenje jedno pola godine. Mozes samo na kucnom internetu gledat. Bilo koji drugi internet cak i mtelov ide ovo:semirsar wrote: nejma ga ni sad, djegod kadgod kudgod merese gledat... al´ jbno mala ponuda kanala nekih 40-tak racunajuci i AS 1-4
https://i.imgur.com/JZwguD6.jpg
Screenshot je sa Eroneta kad mi dodje stari odradit cu mtel i BHT screenshot pa cemo da vidimo.
Last edited by MTV on 26/11/2018 14:20, edited 1 time in total.
- semirsar
#76836 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
woow, nije te mrzilo ici toliko postova unazad i traziti odredjeni post na temuBenq wrote:@MTV je pisao na ovu temu, navodno se ni Super Web TV vise ne moze gledati na netu drugog operatera: telemach-all-about-4-p14869624.html#p14870607semirsar wrote:nejma ga ni sad, djegod kadgod kudgod merese gledat... al´ jbno mala ponuda kanala nekih 40-tak racunajuci i AS 1-4Dzontra_Volta wrote: Tada logosoft nije imao ograničenja vezano za internet providera.
uglavnom, nijesam ni desetak puta koristio tu uslugu otkako je imadem ali moram da potvrdim receno u postu kolege @MTV jerbo sam sad probao sa BHTmobile... i ne mre, sa LoLmobile, iliti M-tel i ne mre, wifi T-mach i ne mre... wifi Lolin... i NE MRE
ako nije globalni ondak je u menemi na mrezi lokalni nakav problem al' neka, ne smeta dok sve drugo radi
- semirsar
#76837 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nemoj starog djaba peglat, potvrdjenoMTV wrote:Ima ogranicenje jedno pola godine. Mozes samo na kucnom internetu gledat. Bilo koji drugi internet cak i mtelov ide ovo:semirsar wrote: nejma ga ni sad, djegod kadgod kudgod merese gledat... al´ jbno mala ponuda kanala nekih 40-tak racunajuci i AS 1-4
Screenshot je sa Eroneta kad mi dodje stari odradit cu mtel i BHT screenshot pa cemo da vidimo.
da sam to koristio i ja bih bio u toku
- MTV
#76838 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Za to ih moras nazvat da ti poprave.semirsar wrote: woow, nije te mrzilo ici toliko postova unazad i traziti odredjeni post na temu![]()
![]()
uglavnom, nijesam ni desetak puta koristio tu uslugu otkako je imadem ali moram da potvrdim receno u postu kolege @MTV jerbo sam sad probao sa BHTmobile... i ne mre, sa LoLmobile, iliti M-tel i ne mre, wifi T-mach i ne mre... wifi Lolin... i NE MRE![]()
![]()
ako nije globalni ondak je u menemi na mrezi lokalni nakav problem al' neka, ne smeta dok sve drugo radi![]()
LOLin wifi
https://i.imgur.com/2lK68HK.jpg
Last edited by MTV on 26/11/2018 14:19, edited 1 time in total.
- Benq
#76839 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma jok, imas search na vrhu stranice i za dvije sekunde sve nadjessemirsar wrote: woow, nije te mrzilo ici toliko postova unazad i traziti odredjeni post na temu![]()
![]()
- semirsar
#76840 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ne pada mi na pamet zbogradi togaMTV wrote: Za to ih moras nazvat da ti poprave.
LOLin wifi
bolje ne cackat' mecku di je ne svrbi
zar je to proradiloBenq wrote:Ma jok, imas search na vrhu stranice i za dvije sekunde sve nadjessemirsar wrote: woow, nije te mrzilo ici toliko postova unazad i traziti odredjeni post na temu![]()
![]()
valjda ce i tapahapatok uskoro
- Benq
#76841 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nije vise onaj klasicni "search", ali radi posao:semirsar wrote: zar je to proradilo![]()

- MTV
#76842 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dobro kako hoce meni su popravili za dan-dva.semirsar wrote:ne pada mi na pamet zbogradi togaMTV wrote: Za to ih moras nazvat da ti poprave.
LOLin wifi![]()
- MTV
#76843 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni radi ovaj od foruma shearch.Benq wrote:Nije vise onaj klasicni "search", ali radi posao:semirsar wrote: zar je to proradilo![]()
]https://i.postimg.cc/WbND549J/Screenshot-1.jpg
-
messilla
#76844 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jos neko sa problemima? Nema interneta, gubi se signal na tvu...
Edit: ne radi ni telefon
Last edited by messilla on 26/11/2018 14:18, edited 1 time in total.
- semirsar
#76845 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
da sam kaka picajzla sad bi him odma' zadacu zad'o sad i odma' da se vrnuMTV wrote:Dobro kako hoce meni su popravili za dan-dva.semirsar wrote:ne pada mi na pamet zbogradi togaMTV wrote: Za to ih moras nazvat da ti poprave.
LOLin wifi![]()
al' jbg sta ocekivat' od lika koji treba da ima 120 Mbps DL i isti placa a zadovoljan je i sa 80-tak dok god UP je solidan
radi i meni pa se ne Falim, sta 's sad?!!MTV wrote:Meni radi ovaj od foruma shearch.Benq wrote:Nije vise onaj klasicni "search", ali radi posao:semirsar wrote: zar je to proradilo![]()
]https://i.postimg.cc/WbND549J/Screenshot-1.jpg
- MTV
#76846 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
semirsar wrote: radi i meni pa se ne Falim, sta 's sad?!!
- crnivrag
#76847 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Gricnem vam uhoMTV wrote:semirsar wrote: radi i meni pa se ne Falim, sta 's sad?!!![]()
- semirsar
#76848 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ma mo's... znas vec sta ti je @Benq u slicnoj prilici rek'ocrnivrag wrote:Gricnem vam uhoMTV wrote:semirsar wrote: radi i meni pa se ne Falim, sta 's sad?!!![]()
sorry, bilo je jace od mene
Last edited by semirsar on 26/11/2018 14:23, edited 1 time in total.
- Benq
#76849 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nazovi podrsku i provjeri sta se desava. Mozes ih pozvati na besplatni broj telefona 0800 31 111.messilla wrote:Jos neko sa problemima? Nema interneta, gubi se signal na tvu...
semirsar wrote: ma mo's... znas vec sta ti je @Benq u slicnoj prilici rek'o![]()
sorry, bilo je jace od mene
-
messilla
#76850 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zvao, kaze generalni problem na mom podrucju. Evo sad je doslo, vidjecemo da li su uspjeli rijesiti ili jos uvijek rade.Benq wrote:Nazovi podrsku i provjeri sta se desava. Mozes ih pozvati na besplatni broj telefona 0800 31 111.