Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
aida25

#76176 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aida25 »

Molim Telemach ako nije problem da mi odgovori u eon light paketu, šta znači pink kanali promo, na koliki je to period i ove arene, šta vam znači promo, koliko mjeseci tačno?
ado81

#76177 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by ado81 »

aida25 wrote:Molim Telemach ako nije problem da mi odgovori u eon light paketu, šta znači pink kanali promo, na koliki je to period i ove arene, šta vam znači promo, koliko mjeseci tačno?
Mislim da je na onoliko na koliko potpišeš ugovor, 12/24.
mayab

#76178 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by mayab »

ado81 wrote:Ne kontam, evo ja sam bio na TG paketu, oko 57 km, prelaskom na eon light sam dobio arene, ostali su mi isti kanali, brži mi je net, video klub i još ne moram dodatno plaćati opciju vraćanja unazad.Meni sasvim dovoljno da potpišem novi ugovor a te 2 godine dok se okreneš prolete. Mada slažem se da bi za stare korisnike trebali davati posebne benefite, jebi ga njihov sam korisnik od samog početka već sam na 2 godine potpisivao 7-8 puta i naravno da me naljuti kad vidim kako se ophode prema novim korisnicima a nas stare ko jebe, dodje mi do pokupim opremu i sve im vratim i raskinem sa njima za sva vremena. Jer to sam tražio prije ovih EON paketa i nisu mi odobrili i mogu samo zahvaliti ovom telemachu na forumu što sam ostao njihov. Nadam se samo da će biti malo obzirniji prema starim korisnicima i to je to. Btw, koliko košta onaj paket 50 min. prema mobitelima? :-D
:thumbup:
+1
afannedim

#76179 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

duffy_duck wrote:
="plagijator1975"
/quote]vraže mali, popusti malo, nećeš ga niti gledat. Bolje forsiraj Zauder :lol:
Sta ce mi zauder imam kodi i addon balkan green i Xxx i udri.
Od kad si ti vrag. Ko je tebi sta rekao
Tesla Edison

#76180 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tesla Edison »

duffy_duck wrote:
="plagijator1975"
/quote]vraže mali, popusti malo, nećeš ga niti gledat. Bolje forsiraj Zauder :lol:
Opet kriza identiteta jel?
aditon

#76181 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

duffy_duck wrote:
="plagijator1975"
dnevna doza duffy-a :-)
Benq

#76182 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

Hahaha e cuj "udri" :lol:
Telemach

#76183 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

aida25 wrote:Molim Telemach ako nije problem da mi odgovori u eon light paketu, šta znači pink kanali promo, na koliki je to period i ove arene, šta vam znači promo, koliko mjeseci tačno?
@aida25,
Na 24 mjeseca, koliko i traje Ugovorna obaveza.
kakaljin

#76184 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Za prave ljubitelje sporta - vrhunski sportski sadržaj na jednom mjestu u HD rezoluciji. Paket sadrži: AS1 (HD), AS2 (HD), AS3 (HD), AS4 (HD). *Ponuda važi uz EON TV uslugu, kao i putem EON aplikacije, isključivo u Telemach mreži i na maksimalno 3/3 uređaja.

Postovani,

kako mislite da korisnici koriste paket u punom kapacitetu i sve usluge ako uzmu jedan od ovih paketa na vasoj stranici https://telemach.ba/eon-tv/tv-paketi, a paket ne sadrzi internet. Kako mislite da se sadrzaj vrati unazad ako nema vas internet? A Arene imaju svi operateri u BiH, tako da ne vidim svrhu ove blokade, a u ostalom bilo koje blokade kada se usluga redovno placa i sadrzana je u ovim paketima?
Last edited by kakaljin on 14/11/2018 09:12, edited 1 time in total.
MTV

#76185 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Duffy tek sad otkiro Kodi :lol: :lol:

Kriza identiteta je njegovo drugo ime. :mrgreen:
aditon

#76186 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

počeo sam na temu dolaziti samo radi duffya, da se nasmijem od muke čitajući njegove postove :D
Henry Chinaski

#76187 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Henry Chinaski »

Zar nije logika ovakva:

Novi korisnik uzme novu opremu (dodatni trošak), dobije pogodnosti koje se dobijeju u startu i obavezan je da to plaća 24 mjeseca.

Postojeći korisnik kojem su istekla 24 mjeseca: Ne treba mu davati nikakvu opremu jer već ima (košta vas manje nego novi) i već vam je lojalno platio 24 mjeseca (višestruko vam se već isplatio). On ne može dobiti nikakve pogodnosti osim ako ne uzme skuplji paket.

Realno, nakon što prođe 24 mjeseca, korisnik se osjeća kao pomužena krava koja više nikom nije interesantna.
Na kraju prošlog ugovora, sitnica mi je presudila da produžim ugovor sa skupljim paketom jer su mi se baš tada poklopile zvijezde.
stari lisac

#76188 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by stari lisac »

Logika bi trebala bit posto je i stari korisnik kad mu istekne ugovor novi korisnik da ponuda -benefiti budu isti.Starom korisniku koji produzuje ugovor ne treba dolazit na adresu i donosit opremu jer je vec ima sto je jos jedan plus za razliku od onog koji tek postaje.Ali posto kod nas vlada neka nasa logika ( zato nam i jest sve kako jest i nikad napredovat necemo kao drzava)stari korisnik ce se tretirat kao neprijatelj firme a ne kao korisnik.Kaze dobio si benefit kad si se prijavio prvi put,pa dobili ste vi benefit gospodo sto vam dajem pare.Da vam nije nas nebi bilo ni vas tu gdje jeste.
Telemach

#76189 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

kakaljin wrote:Za prave ljubitelje sporta - vrhunski sportski sadržaj na jednom mjestu u HD rezoluciji. Paket sadrži: AS1 (HD), AS2 (HD), AS3 (HD), AS4 (HD). *Ponuda važi uz EON TV uslugu, kao i putem EON aplikacije, isključivo u Telemach mreži i na maksimalno 3/3 uređaja.

Postovani,

kako mislite da korisnici koriste paket u punom kapacitetu i sve usluge ako uzmu jedan od ovih paketa na vasoj stranici https://telemach.ba/eon-tv/tv-paketi, a paket ne sadrzi internet. Kako mislite da se sadrzaj vrati unazad ako nema vas internet? A Arene imaju svi operateri u BiH, tako da ne vidim svrhu ove blokade, a u ostalom bilo koje blokade kada se usluga redovno placa i sadrzana je u ovim paketima?
@kakaljin,
Za uslugu TV unazad nije nužno da bude Telemach internet, a za kanale smo odgovorili više puta. U slučaju izmjena, ćemo vas obavijestiti.
erotica

#76190 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by erotica »

Telemach wrote: Za uslugu TV unazad nije nužno da bude Telemach internet, a za kanale smo odgovorili više puta. U slučaju izmjena, ćemo vas obavijestiti.
@telemach
Zbog čega Fox kanali uključujući i nat geo, nat geo wild i 24 kitchen ne daju mogućnost da se putem chromecasta sa eon aplikacije emituju na tv? Treći put vas pitam bez odgovora.
Jim Smorrison

#76191 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Jim Smorrison »

Nadao sam se da će barem kod migracije sa D3 na EON nuditi pogodnosti kao novim ako je istekao ugovor.
Ono što sam bio dobio telefonom su bile neke minimalne gluposti kao da se podrazumijeva da me drže na uzdi pa se ne moraju peglati.
crnivrag

#76192 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Telemach wrote:
Znači ipak ide mirna protestna šetnja, jer vidim da me (i ostale korisnike EON paketa i EON box uređaja) ignorišete.
Radar71

#76193 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

Jim Smorrison wrote:Nadao sam se da će barem kod migracije sa D3 na EON nuditi pogodnosti kao novim ako je istekao ugovor.
Ono što sam bio dobio telefonom su bile neke minimalne gluposti kao da se podrazumijeva da me drže na uzdi pa se ne moraju peglati.
I meni bukvalno isto, tako da ne mislim ništa raditi po pitanju prelaska.
afannedim

#76194 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

Banujte više ovog crnog vraga :lol: :lol:
pepeljara

#76195 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pepeljara »

Ovdje najbolje presjedit prvo poluvrijeme, pa onda izabrat nesto od ponude :) ovako se covjek iznervira, sve naki problemi svaki put kad se uvede neka nova usluga, tipa novi dugmic :D :run:
Last edited by pepeljara on 14/11/2018 11:59, edited 1 time in total.
Telemach

#76196 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

crnivrag wrote:
Telemach wrote:
Znači ipak ide mirna protestna šetnja, jer vidim da me (i ostale korisnike EON paketa i EON box uređaja) ignorišete.
@crnivrag,
Kao znak protesta, šetnja nije potrebna :) Jedino zbog relaxa :) Potrudit ćemo se da kanal bude ubačen u EON shemu što prije. O izmjenama ćemo Vas obavijestiti.
nerminz

#76197 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by nerminz »

crnivrag wrote:
Telemach wrote:
Pa Vi ste već potpisali ugovor. Naravno da ste na IGNORE!
Strpite se 2 god. do novih paketa i nvih ugovora. Tada cete ponovo biti zanimljivi.
Do tada imate UGOVOR.
TheWatcher

#76198 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by TheWatcher »

Telemach wrote:
crnivrag wrote:
Telemach wrote:
@crnivrag,
Kao znak protesta, šetnja nije potrebna :) Jedino zbog relaxa :) Potrudit ćemo se da kanal bude ubačen u EON shemu što prije. O izmjenama ćemo Vas obavijestiti.
:lol: :lol:
Herr Flick

#76199 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Herr Flick »

Ja imam TG a ugovor mi istice u decembru, sad ako uzmem EON FULL jel imam ovu akciju da pola cijene placam 12 mjeseci ako potpisem ugovor na 24 mjeseca.
I koliko se mjesecno placaju ovi novi resiveri, ja imam 3 trenutno 2 placam 3.5 KM a jedan 1.5KM
typeOnegative

#76200 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by typeOnegative »

Eon box ces dobit besplatno na korištenje, a jedan od ta tri ćeš razduzit. ostale normalno koristiš kao i do sad. Što se akcije tiče islo je 6 mjeseci po staroj cijeni.
Locked