Imaš tipku ''mute'' na daljinskom ako nečeš da budeš silovan.aditon wrote:misliš bosanski?erotica wrote:@telemach
Kada će na eon aplikaciji biti omogućen hrvatski audio da nas ne silite više da slušamo ekavicu ?
silovanje je kad čujem da je igrać u zaleđu, pogodio gredu nakon čega je dosuđen udarac iz kuta a sve to pred više tisuća gledatelja na stadionu
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
TELEMACH1966
#75651 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- aditon
#75652 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
nemoj zezat'...gdje se to nalazi?TELEMACH1966 wrote:Imaš tipku ''mute'' na daljinskom ako nečeš da budeš silovan.aditon wrote:misliš bosanski?erotica wrote:@telemach
Kada će na eon aplikaciji biti omogućen hrvatski audio da nas ne silite više da slušamo ekavicu ?
silovanje je kad čujem da je igrać u zaleđu, pogodio gredu nakon čega je dosuđen udarac iz kuta a sve to pred više tisuća gledatelja na stadionu
- TheWatcher
#75653 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
mozda je erotica ucio/la il uci krvatcki u skoliaditon wrote:misliš bosanski?erotica wrote:@telemach
-
ado81
#75654 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemaše živ bio znaš li gdje je zapelo? Još mi se nikad niko nije pojavio od kad smo se dogovorili za novi paket, još sam urgirao par puta.Ozbiljno razmišljam da raskinem ugovor.
- erotica
#75655 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Definitivno najbolja opcija je kada bi nam ponudili izvorni engleski komentar kao opciju, a pošto je teško očekivati da će baš zaposliti strucnijeg komentatora za NFL od žuleta koji važi za njihovog kao najboljeg poznavaoca američkog fudbala mislim da im je lakše da u opcijama pored sr audio omoguće i hr audio ako već ta mogućnost postoji i preko resivera i tv.aditon wrote:onda si trebao tražiti stručnije komentatore a ne one s nacionalnim predznakom..radije i Velida Spahu slušam nego hrvatske komentatore...a pošto nema, u državi BiH, bosanskih komentatora, onda nam dajte engleske komentatore
- Telemach
#75656 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Odgovorili smo, čekamo potpune informacije od Vasrolacity wrote:Telemach imate PM.
- Telemach
#75657 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ado81 wrote:Telemaše živ bio znaš li gdje je zapelo? Još mi se nikad niko nije pojavio od kad smo se dogovorili za novi paket, još sam urgirao par puta.Ozbiljno razmišljam da raskinem ugovor.
Polako ado81, samo nam dostavi podatke i kontakt broj, odmah ćemo provjeriti nalog
-
daramo
#75658 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na SK su većinom srpski komentatori tako da ne znam šta se buniš?TheWatcher wrote:
mozda je erotica ucio/la il uci krvatcki u skolija kada na sk cujem hrvtaske komentare pogotovo kada tenis gledam
Šta i da jeste? Za nacionaliste uvijek imaju državni operateri pa na njima slušajte čiste kometare, ako tamo uopće imate SK.
Valjda SK nema da ne smeta takvim
S onim prijedlogom se slažem, trebaju se dodati različiti audio pa biraj šta ti odgovara.
Ili još bolje kao kod ovih iptv gdje imaju SK HR i SK SR posebni kanali koji nekada ne daju niti isti prijenos, pa biraj.
Tipa kao što na Telemachu ima za Arenu 1.
-
zdruzdjo
#75659 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemaše, Telemaše mhhhh mhhhh telemaše. Još mi nema čika na adresi sa malim crnim "sokoćalom" zvanim eon box.
Bio na vojnickom u poslovnici, djevoka nesto dala na "ubrzavanje".
Koliko se to ubrza kad ide na "ubrzavanje"?.
-
ado81
#75660 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni su već par puta ubrzali, sve se bojim da nisu toliko ubrzali da su prošli kraj mene a nisu se mogli zaustavitzdruzdjo wrote:Telemaše, Telemaše mhhhh mhhhh telemaše. Još mi nema čika na adresi sa malim crnim "sokoćalom" zvanim eon box.
- crnivrag
#75661 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemaše moj najdrži, da li znate kako upariti EON daljinski sa TV-omTelemach wrote:
- Telemach
#75662 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravocrnivrag wrote:Telemaše moj najdrži, da li znate kako upariti EON daljinski sa TV-omTelemach wrote:?
Ti nam popraviš dan
Daljinski upravljač moguće je koristiti kao univerzalni daljinski za određene tipove televizora.
Pojedini tipovi televizora imaju funkcionalnost koja omogućava promjenu režima rada televizora i box-a istovremeno (HDMI CEC).
Kada box prebacimo u stand-by režim - televizor prelazi u stand-by režim i obrnuto te najčešće korištene kontorole Volume up/down, Channel up/down, On/Off i Source.
- crnivrag
#75663 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach wrote: Zdravo![]()
Ti nam popraviš dan
Daljinski upravljač moguće je koristiti kao univerzalni daljinski za određene tipove televizora.
Pojedini tipovi televizora imaju funkcionalnost koja omogućava promjenu režima rada televizora i box-a istovremeno (HDMI CEC).
Kada box prebacimo u stand-by režim - televizor prelazi u stand-by režim i obrnuto te najčešće korištene kontorole Volume up/down, Channel up/down, On/Off i Source.
-
zdruzdjo
#75664 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ja cu bogami postaviti par lezecih policajaca pred kucu pa da moraju malo usporiti. onda ce mozda vidjeti da je to bas to.ado81 wrote: Meni su već par puta ubrzali, sve se bojim da nisu toliko ubrzali da su prošli kraj mene a nisu se mogli zaustavit
- славянин
#75665 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pozdrav Telemase... kada ce te da se sjetite pravnih lica vasih korisnika koji koriste opticke linkove na 50mbps zagarantovanog.... ima li kakvih povecanjaTelemach wrote:Zdravocrnivrag wrote:Telemaše moj najdrži, da li znate kako upariti EON daljinski sa TV-omTelemach wrote:?
![]()
Ti nam popraviš dan
-
rizibizi
#75666 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znaci ubuduce da prvo pitam crnog pa da crni pita vas pa da onda vi odgovoriteTelemach wrote:Zdravocrnivrag wrote:Telemaše moj najdrži, da li znate kako upariti EON daljinski sa TV-omTelemach wrote:?
![]()
Ti nam popraviš dan
- Telemach
#75667 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo славянинславянин wrote: Pozdrav Telemase... kada ce te da se sjetite pravnih lica vasih korisnika koji koriste opticke linkove na 50mbps zagarantovanog.... ima li kakvih povecanja
Pratite nas kako biste saznali sve novosti iz naše ponude.
Svakako predlažemo da nam dostavite podatke, kontkatirat će Vas naše kolege iz Business prodaje.
- Telemach
#75668 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo rizibizi,rizibizi wrote: Znaci ubuduce da prvo pitam crnog pa da crni pita vas pa da onda vi odgovoriteNije problem samo da znam putanju kretanjam, posto sam ja zvao i 1360, a njima je uz "duzno postovanje" CEC otprilike isto sto i puhanje u scart kod BHT podrske. Dajte ovu informaciju i ljudima na supportu da se ne prosipaju bezveze sa bluetooth daljinskim i sl. I svakako hvala za informaciju.
nije baš tako
Žao nam je ukoliko niste dobili potrebne informacije od kolega, te se izvinjavamo zbog nastalog propusta.
A znate da od nas možete dobiti sve potrebne informacije
- odmor
#75669 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach, moze li se dodati na SK kanalima engleski komentator, kad vec nema naseg.
- carsija_ner
#75670 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemase imam duo net grande paket i ugovor na godinu dana po cijeni 42.60 km. Trenutno ste mi uslugu poskupili na 46.5 km cini mi se. Da li je normalno i po zakonu poskupljivati uslugu pod ugovorom?
Drugo uveli ste sk 4 koji mi ne treba jer nemam 4 k tv a i da imam NE TREBA MI niti ga zelim placati. Uveli ste eon pakete da bi poskupili uslugu za 4 km a nista ne dali za te pare. Sta sam ja konkretno dobio za ove 4km sto vise sad placam pod tekucim ugovorom. Zamolio bi odgovor od telemacha a ne od ovih 15 botova sto vise ovdje. Hvala.
Drugo uveli ste sk 4 koji mi ne treba jer nemam 4 k tv a i da imam NE TREBA MI niti ga zelim placati. Uveli ste eon pakete da bi poskupili uslugu za 4 km a nista ne dali za te pare. Sta sam ja konkretno dobio za ove 4km sto vise sad placam pod tekucim ugovorom. Zamolio bi odgovor od telemacha a ne od ovih 15 botova sto vise ovdje. Hvala.
- crnivrag
#75671 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
https://telemach.ba/a33551/podrska/vije ... 12.11.htmlTreća sezona serije “Ubice mog oca” premijerno na TOP kanalu od 12.11.
Nakon veoma uspješne prve i druge sezone, ekipa najgledanije krimi-serije na našim prostorima „Ubice mog oca“ ponovo se vraća na male ekrane u novoj, trećoj sezoni već 12.11. a nove epizode moći ćete da pratite ekskluzivno na TOP kanalu, svakog ponedjeljka od 20 h.
U dugoočekivanom nastavku serije, inspektor Aleksandar Jakovljević riješava novi slučaj ubistva uglednog ljekara koji ide u nekoliko pravaca sa neočekivanim preokretom na kraju. Kroz ovaj slučaj, serija dramski zahvata odnos javnog i privatnog sektora u toj oblasti. Paralelno, odvija se veliki rat između narko klanova oko borbe za prevlast na tržištu droge od čega Marjanović dugo pokušava da ga skloni, ali je to nemoguće. Prošlost od koje se Aleksandar bez obzira na sve nikad nije otrgao, jer nikad i nije razjašnjeno ubistvo njegovog oca Mileta, nekadašnjeg načelnika odjeljenja za narkotike, ponovo kuca na vrata. Saznaje bolnu istinu koja mijenja sve!
Sve epizode nove serije imaće i svoje pretpremijere u okviru opcije Video Klub dan ranije.
Pratite uzbudljiv nastavak avantura inspektora Aleksandra Jakovljevića i saznajte gdje se ove sezone krije istina!
Last edited by crnivrag on 05/11/2018 19:22, edited 1 time in total.
- Telemach
#75672 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo carsija_ner,carsija_ner wrote:Telemase imam duo net grande paket i ugovor na godinu dana po cijeni 42.60 km. Trenutno ste mi uslugu poskupili na 46.5 km cini mi se. Da li je normalno i po zakonu poskupljivati uslugu pod ugovorom?
Dostavite nam korisničke podatke u pp, rado ćemo provjeriti.
Last edited by Telemach on 05/11/2018 19:04, edited 1 time in total.
- kokikol
#75673 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
crnivrag wrote:https://telemach.ba/a33551/podrska/vije ... 12.11.htmlTreća sezona serije “Ubice mog oca” premijerno na TOP kanalu od 12.11.
Nakon veoma uspješne prve i druge sezone, ekipa najgledanije krimi-serije na našim prostorima „Ubice mog oca“ ponovo se vraća na male ekrane u novoj, trećoj sezoni već 12.11. a nove epizode moći ćete da pratite ekskluzivno na TOP kanalu, svakog ponedjeljka od 20 h.
U dugoočekivanom nastavku serije, inspektor Aleksandar Jakovljević riješava novi slučaj ubistva uglednog ljekara koji ide u nekoliko pravaca sa neočekivanim preokretom na kraju. Kroz ovaj slučaj, serija dramski zahvata odnos javnog i privatnog sektora u toj oblasti. Paralelno, odvija se veliki rat između narko klanova oko borbe za prevlast na tržištu droge od čega Marjanović dugo pokušava da ga skloni, ali je to nemoguće. Prošlost od koje se Aleksandar bez obzira na sve nikad nije otrgao, jer nikad i nije razjašnjeno ubistvo njegovog oca Mileta, nekadašnjeg načelnika odjeljenja za narkotike, ponovo kuca na vrata. Saznaje bolnu istinu koja mijenja sve!
Sve epizode nove serije imaće i svoje pretpremijere u okviru opcije Video Klub dan ranije.
Pratite uzbudljiv nastavak avantura inspektora Aleksandra Jakovljevića i saznajte gdje se ove sezone krije istina!
- Telemach
#75674 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo odmor,odmor wrote:@Telemach, moze li se dodati na SK kanalima engleski komentator, kad vec nema naseg.
Na ovu temu smo već pisali i odgovarali.
Za sada nije dostupna opcija na engleskom jeziku.
-
daramo
#75675 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako će ti dati engleskog komentatora kad je Sport Klub lokalni kanal sa sjedištem u Beogradu koji ima pravo emitiranja za područje bivše Juge?odmor wrote:@Telemach, moze li se dodati na SK kanalima engleski komentator, kad vec nema naseg.
Oni dobijaju samo tv signal, odakle im engleski komentatori za domaće koji se prave Englezi i da ne razumiju srpski