Čekamo svakog dana da malo isprobamoTelemach wrote:Imat ćete uskoro mogućnost i promotivno koristiti EONEasyWay » 13 minutes ago
probook wrote:
shape of despair wrote:
Meni se šaltanje kanala na d3 znatno usporilo, ko da se resiver muči. Znalo je trajati sekundu, sad i dvije-tri. I kad se tek prešalta kanal, pa onaj meni sa lijeve strane, kad se tek prebaci, sa popisom kanala (5-6 gore dole) nekako nije isti više.
Kao sto rekoh ja sam skeptican sto se tice androida sa 2 gb rama. Svi znamo kako android radi na pocetku, a kako za pola godine.
i ja se toga pribojavam. Zato ću i sačekati par mjeseci, pa ću se odlučiti da li da pređem na EON full paket
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
EasyWay
#75451 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- crnivrag
#75452 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imate showroom da u njemu isprobate sve mogućnosti EON box-a, a možete i kod mene svratiti na kaficu i probati lično box uz moju detaljnu prezentaciju uslugeEasyWay wrote: Čekamo svakog dana da malo isprobamo![]()
-
EasyWay
#75453 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
crnivrag wrote:Imate showroom da u njemu isprobate sve mogućnosti EON box-a, a možete i kod mene svratiti na kaficu i probati lično box uz moju detaljnu prezentaciju uslugeEasyWay wrote: Čekamo svakog dana da malo isprobamo![]()
-
EasyWay
#75454 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne znam, vidjet ćemo kad puste. Kod mene je PDS3 i smart 4K TVaditon wrote:na koji će način biti omogućeno promotivno gledanje EON-a za ljude koji su na pds risiverima a uz to možda nemaju ni smart televizor?
-
EasyWay
#75455 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne znam, i mene malo to kopka. Vidjet ćemo kad puste. Kod mene je PDS3 i smart 4K TVEasyWay wrote:aditon wrote:na koji će način biti omogućeno promotivno gledanje EON-a za ljude koji su na pds risiverima a uz to možda nemaju ni smart televizor?
- tataćusak
#75456 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pitanje za telemach
da li se može uzeti try buy za ova eon light paket
da li se može uzeti try buy za ova eon light paket
- cenecimoveocino
#75457 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I koliko me dođe mjesečno EON LIGHT sa skrivenim troškovima?55,90KM ili oko 60KM+?
-
Officer Crabtree
#75458 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo ljudi, nemam baš vremena da tražim po temi, pokušao sam unazad 5 stranica, na par mjesta dobivam različite informacije...
Sad imam Trio Grande, a ako bi prešao na EON Light (sa ugovorom ili ne sasvim mi je svejedno život je jedan)..., da li mi ostaje osnovni paket ili ću bit' degradiran na startni...
Hvala. Živjeli ako neko zna...
Sad imam Trio Grande, a ako bi prešao na EON Light (sa ugovorom ili ne sasvim mi je svejedno život je jedan)..., da li mi ostaje osnovni paket ili ću bit' degradiran na startni...
- crnivrag
#75459 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
...
Last edited by crnivrag on 01/11/2018 10:03, edited 1 time in total.
- Telemach
#75460 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imate i sada opciju TV unazad 7 dana, bez EON Smart box-a. Sa tim, da će opcija biti dostupna na svim kanalima, preko aplikacije EON.EasyWay » 6 minutes ago
EasyWay wrote:
aditon wrote:
na koji će način biti omogućeno promotivno gledanje EON-a za ljude koji su na pds risiverima a uz to možda nemaju ni smart televizor?
Ne znam, i mene malo to kopka. Vidjet ćemo kad puste. Kod mene je PDS3 i smart 4K TV
- Telemach
#75461 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Uz ugovornu obavezu od 24 mjeseca, za novi EON paket, nastavljate koristiti Osnovni paket kanala, također, na 24 mjeseca.crnivrag » less than a minute ago
Officer Crabtree wrote:
Zdravo ljudi, nemam baš vremena da tražim po temi, pokušao sam unazad 5 stranica, na par mjesta dobivam različite informacije...
Dok god ti traje stari ugovor, ostaje ti Osnovni paket, nakon isteka starog ugovora, prebaciće te na Start paket.
- crnivrag
#75462 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
https://telemach.ba/a33527/podrska/vije ... analu.htmlNova domaća serija "Žigosani u reketu" na TOP kanalu
Prva koja kreće sa emitovanjem od 01.11. , ekskluzivno na TOP kanalu, je Žigosani u reketu - nova domaća visokobudžetna serija od autora i producenta Dragana Bjelogrlića.
Svake nedjelje, četvrtkom i petkom u 20:00, svi Telemach korisnici moći će da gledaju ovu savremenu bajku koja prati sudbinu dvojice članova posljednje zlatne generacije jugoslovenske košarke, jednog iz Srbije i jednog iz Hrvatske, koji su se nakon više godina ponovo sreli sa željom da se vrate svojoj najvećoj ljubavi – košarci.
Sve epizode nove serije imat će i svoje pretpremijere u okviru opcije Video Klub dan ranije.
Kroz 45 epizoda otkrit ćete da je ovo zapravo priča o drugoj šansi. Drugoj šansi za prijateljstvo, drugoj šansi za oca i sina, drugoj šansi za propali klub, drugoj šansi za neostvarene talente, drugoj šansi u potrazi sa srećom, drugoj šansi za generaciju čije su najbolje godine pojeli skakavci.
Iza novog naslova, prema filmskoj priči Vladimira Kecmanovića i Dragana Bjelogrlića, stoji ekipa koju čine: Izvršni producent - Goran Bjelogrlić, izvršni producent - Hrvatska - Tomica Paliković, kreator serije Marko Savić, direktor serije Nataša Višić i Tatjana Žeželj, pisci: Vladimir Kecmanović, Saša Podgorelec, Antonio Gabelić, Dušan Bulić, Marko Manojlović, Kosta Peševski i pisac saradnik Ranko Božić, režija: Srđan Spasić i Danilo Bećković. Originalna muzika: Saša Lošić, LP Duo i Anja Đorđević.
Glavne uloge tumače Nebojša Dugalić i Filip Šovagić, zajedno sa Dubravkom Mijatović i Vesnom Trivalić, dok će publika imati priliku da vidi i Svetozara Cvetkovića, Milicu Zarić, Aleksandra Radojčića, Ivu Ilinčić, Mionu Marković, Žarka Lauševića, Marka Nikolića, Bogdana Diklića, Predraga Ejdusa, Žiku Todorovića, Dragana Mićanovića, Vesnu Trivalić, Bodu Ninković, Nenada Herakovića, Petra Benčinu, Luciju Šerbedžija i heroje serije – mlade košarkaše – Mišu Dragičevića, Jovana Jovanovića, Vučića Perovića, Pavla Vrkljana, Milorada Kapora.
-
avijon
#75463 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Inboxcrnivrag wrote:
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#75464 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemah
Sada su me kontaktirali za nalog tj prikljucak.
Receno mi je da mogu dobiti max brzinu neta do 80mbs.
i da je stvar izbora na meni, za Premium paket.
Mene sad zanima..
U haustoru gdje zivim, imate cca 14 korisnika(od 15 stanova), a nema pojacalo.
Haustor pored, gdje nema toliko Vasih korisnika, ima pojacalo.
btw...Info za pojacalo je provjerena od Vasih servisera i nije mi nista jasno, a ni zasto je tako.
Necu biti sigurno jedino koji zeli Full ili Premium paket u svom haustoru.
Lijep pozdrav
Mene sad zanima..
btw...Info za pojacalo je provjerena od Vasih servisera i nije mi nista jasno, a ni zasto je tako.
Lijep pozdrav
- Telemach
#75465 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Provjerit ćemo sa kolegama, vezano za brzinu na vašoj adresi i javiti vam se.heat » 11 minutes ago
@Telemah
Mene sad zanima..
Lijep pozdrav
-
NediM17
#75466 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Komsija, prva kuca do pojacala. Signal oko 11dBmV, paket od 40Mbps, a u praksi ima 80-90Mbps. 
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#75467 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala vam.Telemach wrote:Provjerit ćemo sa kolegama, vezano za brzinu na vašoj adresi i javiti vam se.heat » 11 minutes ago
@Telemah
Mene sad zanima..
Necu biti sigurno jedini koji zeli Full ili Premium paket u svom haustoru.
Lijep pozdrav
Lijep pozdrav
-
Dzontra_Volta
#75468 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako upariti daljinski od eon boxa i tv?
- Telemach
#75469 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To možete da uradite na sljedeći način :Dzontra_Volta » 11 minutes ago
1. Prilikom prvog pokretanja EON box-a, pojavit će se ekran, koji će zatražiti da uparite daljinski.
2. Približite daljinski EON Smart box-u, na 25 cm razdaljine.
3. Pritisnite i zadržite dugme EON, na daljinskom upravljaču, 5 sekundi.
Za naknadno uparivanje :
1. Uparivanje EON daljinskog upravljača, i nakon instalacije, možete pokrenuti, tako
što pritisnete i zadržite dugmiće “Pojačaj ton” i “Promijeni kanal”.
3. Pritisnite i zadržite dugmiće, na daljinskom upravljaču, 5 sekundi.
-
Dzontra_Volta
#75470 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mislio sam ono da se daljinskim od eon boxa može upaliti i ugasiti tv i pojačavati/smanjiti ton na tv-u. Ne znam ima li ta mogućnost?Telemach wrote:To možete da uradite na sljedeći način :Dzontra_Volta » 11 minutes ago
1. Prilikom prvog pokretanja EON box-a, pojavit će se ekran, koji će zatražiti da uparite daljinski.
3. Pritisnite i zadržite dugme EON, na daljinskom upravljaču, 5 sekundi.
Za naknadno uparivanje :
1. Uparivanje EON daljinskog upravljača, i nakon instalacije, možete pokrenuti, tako
što pritisnete i zadržite dugmiće “Pojačaj ton” i “Promijeni kanal”.
3. Pritisnite i zadržite dugmiće, na daljinskom upravljaču, 5 sekundi.
-
hadzibeg
#75471 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
tv i daljinski za sada nikakoDzontra_Volta wrote:Kako upariti daljinski od eon boxa i tv?
- Telemach
#75472 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Dzontra_Volta
Pogrešno smo shvatili pitanje
Koji je TV prijemnik? Potrebno je da podržava navedeno, te to možete podešavati preko tipke TV/STB.
Pogrešno smo shvatili pitanje
Koji je TV prijemnik? Potrebno je da podržava navedeno, te to možete podešavati preko tipke TV/STB.
- MTV
#75473 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako se ko sjeca reklame za vrijeme svjetskog za Tropik TV da ga potrazimo kod operatera od septembra e pa Tropic TV HD je krenuo u Elti.
- afannedim
#75474 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja kontam ovih dana šta je sa tim kanalom.MTV wrote:Ako se ko sjeca reklame za vrijeme svjetskog za Tropik TV da ga potrazimo kod operatera od septembra e pa Tropic TV HD je krenuo u Elti.
- soul_eclipse
#75475 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
EON FULL DUO ovo se mozda vec moze nekako uzeti tek sad vidjeh da ima ovo
Istekao mi ugovor,od svih ovih jedino mi pase EON FULL DUO,trenutno imam Duo Net Grande Extra 120/10mbs,posto mi je upload prijeko potreban kakav je upload na ovih 80MBS
Istekao mi ugovor,od svih ovih jedino mi pase EON FULL DUO,trenutno imam Duo Net Grande Extra 120/10mbs,posto mi je upload prijeko potreban kakav je upload na ovih 80MBS
Last edited by soul_eclipse on 01/11/2018 15:06, edited 1 time in total.