Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Kralj Tvrtko I.

#75201 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Kralj Tvrtko I. »

stari lisac wrote:
Kralj Tvrtko I. wrote:
Kralj Tvrtko I. wrote:Imam:

DuoNetFamily 53.90
+AreneSD
+PinkPaket
+CinestarPremiereHD
+Prošireni paket
+CI Modul
+Eon mobilna aplikacija

Pola ovog nemam ako pređem na EonDuoFull koji košta 57.90 KM.
Ako nemas pojma onda nemoj lupati.
Upravo mi je telemach napisao da imam STARU CIJENU (znaći 53.90) samo 3 mjeseca a onda plaćam po novoj tj 57.90. Što znaći 9 KM uštede za lojalnost od preko 10 godina...

To što mi daju 4K i to na jednom kanalu samo...meni ne znaći ništa jer mi je TV samo FullHD.
Umjesto da se zahvalis ti bezobrazan.Otidji na stranicu telemaha pa vidi cijene pusti se sta ti prica ko drugi.

Nisi ti dobar. Pročitaj ti post na prethodnoj stranici koji mi je napisao TELEMACH.
stari lisac

#75202 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by stari lisac »

un1ted wrote:
stari lisac wrote: pricas gluposti ja bi da ti to dokazem a ti neces da suradjujes,ne pada mi na pamet da trazim sta imas.i mani se suplje tema je telemah a ne piva.
Mozes li meni navesti

45KM
80/6 internet
Arene SD
SK paket
72h unazad.

Sta bih dobio potpisivanjem paketa sa istom cijenom?
EON LIGHTpaket vidi na telemah strani pa vidi sta bi dobio.
stari lisac

#75203 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by stari lisac »

Kralj Tvrtko I. wrote:
Nisi ti dobar. Pročitaj ti post na prethodnoj stranici koji mi je napisao TELEMACH.
Hoces se kladit u 1000 maraka da ti telemah pise gluposti?Otidji na njihov sajt i vidi eon pakete.Jedino ako na svojoj stranici ne pisu lazne cijene onda je do mene.
Last edited by stari lisac on 29/10/2018 14:42, edited 1 time in total.
aditon

#75204 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

Mnogo novih nickova se u posljednje vrijeme pojavilo na ovoj temi, i gle čuda, sve do jednog glorifikuje telemach...ovaj jarac ili koja već životinja je posljednji u nizu.
jarane, tu priču prosipaj onima kojima je IQ manji od broja cipela

Evo neka me @Telemach demantuje, a ne može, jer dosada bi to uradio. Zbog čega bi ja trebao preći na neki od EON paketa s sadašnjeg svog paketa duo net grande extra?

Sljedeće povećanje cijene za 1 pf, ja ću sve odjaviti budite sigurni u to. U međuvremenu se nadam konkurenciji.
Telemach

#75205 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@un1ted

EON LIGHT DUO, sa cijenom od 46,90 KM, sadrži sljedeće :

D3 BoxEON
Smart TV aplikacija (promo)
EON Mobilna aplikacija
146 TV kanala
Arena Sport SD (promo)
Video klub - preko 1.000 naslova
TV unazad 7 dana
plagijator1975

#75206 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by plagijator1975 »

stari lisac wrote:

DuoNetFamily 53.90
+AreneSD
+PinkPaket
+CinestarPremiereHD
+Prošireni paket
+CI Modul
+Eon mobilna aplikacija

Skontaj da svaki eon paket placas prvih 12 mjeseci 32.90 a nakon toga narednih 12 mjeseci puna cijena.Da uzmes ovaj eon premium izaci ce te 60km skuplje nego sto sad placas za 24 mjeseca a imat ces jaci internet do 200mb,Video klub - preko 12.500 naslova,hbo premium i sve navedene kanale sto do sad imas.Ako bi uzeo neki slabiji eon ful+pink kanale jer ih tu nemaju bio bi tu negdje kao i sad.
Tih 32,90 važi samo za nove pretplatnike i pretplatnike koji do sada nisu koristili neke od prijašnjih paketa, već internet i tv posebno
Kralj Tvrtko I.

#75207 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

stari lisac wrote:
Kralj Tvrtko I. wrote:
Hoces se kladit u 1000 maraka da ti telemah pise gluposti?Otidji na njihov sajt i vidi eon pakete.Jedino ako na svojoj stranici ne pisu lazne cijene onda je do mene.
Mali, nauči čitati pa se javi.
Cijenu od 32.90 plaćaju samo NOVI korisnici...
Ja sam tu od prije nego si se ti rodio izgleda....
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#75208 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by heat »

Benq wrote:

Ne, istice ti samo obavezno trajanje ugovorne obaveze (12/24mj).
Hvala ti!

A sacekati da istrkne, pa raskid napraviti i onda potpisati novi ? :?
stari lisac

#75209 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by stari lisac »

Kralj Tvrtko I. wrote:
stari lisac wrote:
Kralj Tvrtko I. wrote:
Mali, nauči čitati pa se javi.
Cijenu od 32.90 plaćaju samo NOVI korisnici...
Ja sam tu od prije nego si se ti rodio izgleda....
Pa sacekaj da ti istekne ugovor pa budi novi predplatnik ko ti brani ili budi levat ko sto si do sad pa padaj na njihove price.
stari lisac

#75210 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by stari lisac »

plagijator1975 wrote:
stari lisac wrote:

DuoNetFamily 53.90
+AreneSD
+PinkPaket
+CinestarPremiereHD
+Prošireni paket
+CI Modul
+Eon mobilna aplikacija

Skontaj da svaki eon paket placas prvih 12 mjeseci 32.90 a nakon toga narednih 12 mjeseci puna cijena.Da uzmes ovaj eon premium izaci ce te 60km skuplje nego sto sad placas za 24 mjeseca a imat ces jaci internet do 200mb,Video klub - preko 12.500 naslova,hbo premium i sve navedene kanale sto do sad imas.Ako bi uzeo neki slabiji eon ful+pink kanale jer ih tu nemaju bio bi tu negdje kao i sad.
Tih 32,90 važi samo za nove pretplatnike i pretplatnike koji do sada nisu koristili neke od prijašnjih paketa, već internet i tv posebno
Jest,istekne ti ugovor vratis im opremu i nakon 7 dana ih zovnes i kazes da hoces posto nemas nista ugovor da sa njima potpises i bices novi predplatnik,sve vam se crtat mora.
chudjenhe

#75211 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by chudjenhe »

Telemach wrote: @chudjenhe,
Obzirom da je @crnivrag odgovorio i hvala mu :) samo da se nadovežemo... Preporučujemo EON Full jer biste tako 6 mjeseci plaćali staru cijenu paketa i dobili na korištenje EON Smart Box bez plaćanja priključne takse i rente, imali biste više kanala, Arena Sport SD na 24 mjeseca, CineStar Premiere HD, Sport klub 4K, a u okviru Video kluba preko 4000 naslova, TV unazad 7 dana, te brzinu interneta od 100 Mb. Također, imali biste 100 minuta besplatnih razgovora prema inostranstvu. Želimo reći, da biste za malu razliku dobili mnogo :) Možete nam u pp dostaviti kontakt telefon. Rado ćemo Vas pozvati.
sve to stoji sto ste rekli, ali ja trazim nacin da placam manje :D jer sve tri usluge mi trebaju, a ni jednu od njih ne iskoristim ni 30% tako da nemam potrebe za dodatnim pogodnostima i uslugama
Last edited by chudjenhe on 29/10/2018 14:49, edited 1 time in total.
beni-bu-man

#75212 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by beni-bu-man »

pravo si bistar momak :thumbup:
plagijator1975

#75213 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by plagijator1975 »

@Telemach

Na EON boxu, koji je naravno priključen na vašu mrežu, dešava mi se da recimo kada vraćam unayad emisiju Zadruga 2 ili Despot seriju izlazi obavijest "Program ne možete pratiti na mreži koju koristite" ili nešto slično, ne znam tačno jer nisam trenutno u kući. Da li ćete u skorije vrijeme ovo popraviti?
Telemach

#75214 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

plagijator1975 » less than a minute ago

@Telemach

Na EON boxu, koji je naravno priključen na vašu mrežu, dešava mi se da recimo kada vraćam unayad emisiju Zadruga 2 ili Despot seriju izlazi obavijest "Program ne možete pratiti na mreži koju koristite" ili nešto slično, ne znam tačno jer nisam trenutno u kući. Da li ćete u skorije vrijeme ovo popraviti?
Ne bi trebalo da vam se pojavljuje navedena poruka, na EON Smart box-u. Možemo li vas zamoliti kada provjerite na adresi da nam se javite?
Kralj Tvrtko I.

#75215 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

plagijator1975 wrote:@Telemach

I na ovoj mobilnoj aplikaciji je tako.
plagijator1975

#75216 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by plagijator1975 »

Telemach wrote:
plagijator1975 » less than a minute ago

@Telemach

Ne bi trebalo da vam se pojavljuje navedena poruka, na EON Smart box-u. Možemo li vas zamoliti kada provjerite na adresi da nam se javite?
Može naravno :)
Benq

#75217 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

heat wrote: Hvala ti!

U tom slucaju, nakon raskida ugovora, morao bi cekati 3 mjeseca i tek onda podnijeti zahtjev kao novi korisnik.
stari lisac

#75218 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by stari lisac »

Benq wrote:

U tom slucaju, nakon raskida ugovora, morao bi cekati 3 mjeseca i tek onda podnijeti zahtjev kao novi korisnik.
A sta ako na nekog drugog od familije bude glasio novi ugovor,mora li se onda cekat 3 mjeseca?
hrnJ

#75219 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hrnJ »

@Telemach
Kada ce te pustit trial EON?
plagijator1975

#75220 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by plagijator1975 »

Benq wrote:

Ma pusti lisca, pa nisu ni oni levati, svi smo mi koristili pogodnosti/akcije koje su uvijek postojale u trenutku priključenja, a koristimo i benefite lojalnosti
Benq

#75221 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

stari lisac wrote: A sta ako na nekog drugog od familije bude glasio novi ugovor,mora li se onda cekat 3 mjeseca?
Nema veze na koga glasi ugovor ako je ista adresa prebivalista u pitanju.
stari lisac

#75222 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by stari lisac »

Benq wrote:
stari lisac wrote: A sta ako na nekog drugog od familije bude glasio novi ugovor,mora li se onda cekat 3 mjeseca?
Zanimljivo znaci ja koristim telemah zavrsim sa njima izdam stan podstanar mora 3 mjeseca da ceka.Jel ovo tacno telemah?
dzipalo

#75223 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dzipalo »

stari lisac wrote:
Benq wrote:

A sta ako na nekog drugog od familije bude glasio novi ugovor,mora li se onda cekat 3 mjeseca?
:lol: :lol: :pisnuo: :pisnuo:

Ovaj neki haker.
Benq

#75224 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

stari lisac wrote: Zanimljivo znaci ja koristim telemah zavrsim sa njima izdam stan podstanar mora 3 mjeseca da ceka.Jel ovo tacno telemah?
3 mjeseca mora proci od raskida ugovora do statusa novog korisnika. Ako ti raskines ugovor sa telemach-om, i podstanar u medjuvremenu podnese zahtjev za prikljucenje, to moze dobiti po standardnoj cijeni paketa (bez popusta kao novi korisnik), i bice mu potrebna tvoja pismena saglasnost za prikljucak.
plagijator1975

#75225 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by plagijator1975 »

stari lisac wrote:
Benq wrote:
Zanimljivo znaci ja koristim telemah zavrsim sa njima izdam stan podstanar mora 3 mjeseca da ceka.Jel ovo tacno telemah?
Prijatelju nije ljudski to iskorištavat sve i da može, vrlo dobro znaš šta je poenta ove akcije, da se priviku novi korisnici i digitaliziraju postojeći
Locked