Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Moze li se "pogadjat" za pakete?
Npr ovaj EON Light, u paketu sadrzi EON Smart TV. Meni to ne treba, jer mi tv nije pametan, mislim jest al nije 2017 godiste.
Mogu li da mi to izbace a umjesto toga da dobijem npr Prosireni paket?
Eon light pise da ima preko 1000 naslova.. koji su to katalozi ?
Adi-g wrote:
Ja koristim modul i sk 4k mi je kodiran. Da li je do mene nesto ili?
Zaista ne znam, nemam modula, ali su u obavijesti napisali da do kraja godine svi korisnici koji imaju module i kompatibilne 4K TV uređaje, mogu pratiti ovaj kanal.
Imam i 4k tv i modul ali nista. Ne znam kod drugih kakva je situacija
SK 4K je kodiran, ali se putem modula uredno dekodira.
odmor wrote:Moze li se "pogadjat" za pakete?
Npr ovaj EON Light, u paketu sadrzi EON Smart TV. Meni to ne treba, jer mi tv nije pametan, mislim jest al nije 2017 godiste.
Mogu li da mi to izbace a umjesto toga da dobijem npr Prosireni paket?
Eon light pise da ima preko 1000 naslova.. koji su to katalozi ?
Probaj vidjeti možeš li dobiti neki benefit, a što se tiče kataloga u ovom paketu se dobijaju sljedeći katalozi: TOP Play, Pikaboo Play, Vavoom Play i AXN Now.
channel10 wrote:
Znaci ipak se placa dodatno i nije u paketima?!
Kao što sam napisao, svi kojima je CineStar Premiere paket uključen u EON/Trio Grande/Duo Grande pakete, i oni koji su CineStar Premiere paket dobili promotivno kao benefit produživanjem ugovora, mogu pratiti filmske naslove u CineStar Premiere Plus VOD katalogu.
channel10 wrote:
Znaci ipak se placa dodatno i nije u paketima?!
Kao što sam napisao, svi kojima je CineStar Premiere paket uključen u EON/Trio Grande/Duo Grande pakete, i oni koji su CineStar Premiere paket dobili promotivno kao benefit produživanjem ugovora, mogu pratiti filmske naslove u CineStar Premiere Plus VOD katalogu.
Stani malo, evo kod mene je ukljucen taj paket (cinestar hd kanali+cinemax hd+hbo hd) i jel to znaci da mogu da gledam bez dodatnoh placanja? Nemoj ziv bio da ukljucim pa mi dodje jos + kaemova na ovaj racun
channel10 wrote:
Stani malo, evo kod mene je ukljucen taj paket (cinestar hd kanali+cinemax hd+hbo hd) i jel to znaci da mogu da gledam bez dodatnoh placanja? Nemoj ziv bio da ukljucim pa mi dodje jos + kaemova na ovaj racun
Ako ti je CineStar HD uključen u paket, onda besplatno možeš pratiti CineStar Premiere Plus VOD katalog, klikom na VOD dugme na daljinskom upravljaču, kao i putem online EON platforme.
channel10 wrote:
Ako ti je CineStar HD uključen u paket, onda besplatno možeš pratiti CineStar Premiere Plus VOD katalog, klikom na VOD dugme na daljinskom upravljaču, kao i putem online EON platforme.
Ukljuceno kod produzenja ugovora prije godinu i pol. Nazvat cu ih ja jedan dan i sve to provjeriti