Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BH Telekom moze qurqu moga... zaposljavaju su placenim diplomama, ko sve radi tamo dobro ista daju... kad ce telemah mobilnu telefoniju preuzet da se odkacim od telekoma skroz... mtel i eronet isto smetljarske firme.
Toliko hvale 26.10 krece i evo prošao radni dan gotov i sve po starom.
@PlusSA,
Cjenovnik je stupio na snagu 26.10. O svim daljim novostima ćete biti obaviješteni.
Znaci odaberem EON tv full placam oko 30km mjesecno i pola kanala ne mogu gledati cjiool potez
Očekivano glup potez.
Valjda je poenta dostupnosti EON boxa svuda da se moze uzeti tamo gdje Telemach nije dostupan a ustvari uzmes i dobijes desetkovanu ponudu,a placas punu cijenu.
Pa nisu ludi da ponude SK i ostale ekskluzive i na konkurentskim mrežama, pogotovu kada uzmemo u obzir da su spremni plaćati kazne, sudske sporove i sve samo da te kanale ne moraju "dijeliti" dalje...
Maharadza wrote:Pa nisu ludi da ponude SK i ostale ekskluzive i na konkurentskim mrežama, pogotovu kada uzmemo u obzir da su spremni plaćati kazne, sudske sporove i sve samo da te kanale ne moraju "dijeliti" dalje...
A kako misle prodavati uslugu koju ne mozes koristiti.
Maharadza wrote:Pa nisu ludi da ponude SK i ostale ekskluzive i na konkurentskim mrežama, pogotovu kada uzmemo u obzir da su spremni plaćati kazne, sudske sporove i sve samo da te kanale ne moraju "dijeliti" dalje...
Isto kao što je telecom jedno vrijeme ograničio našu kukuruz ligu samo za svoju platformu...pa kada su vidjeli da nema baš mnogo gledalaca, otključali svima opciju za 2 markice po tekmi...ali čuj kako mogu, pa privatna firma, rade šta hoće, ponude paket usluga kakav hoće, libo njiHA!
Isto kao što je telecom jedno vrijeme ograničio našu kukuruz ligu samo za svoju platformu...pa kada su vidjeli da nema baš mnogo gledalaca, otključali svima opciju za 2 markice po tekmi...ali čuj kako mogu, pa privatna firma, rade šta hoće a ko neće - ne mora brate, libo njiHA!
Nada liga se uvijek mogla gledati gdje hoces samo su je od skora vise poceli reklamirati.
Pa telemach u svojoj ponudi ima EON pakete bez interneta. Pa kako misle tu uslugu da korisnici koriste onda. I da budu na mrezi telemacha a nemaju Internet.
Pa onda ne trebaju ni ocekivati da ce neko uzeti EON box kao samostalnu iptv uslugu van TM mreze, vjerovatno ce i dalje Total TV biti primaran van TM dometa a i ponuda kanala je bolja
soul_eclipse wrote:
Htio ja isto ove EON pakete danas mi ističe ugovor,kada bolje sagledamo situaciju nidje veze da bi imao ovo ono trebas nadoplatiti a u biti nista ne dobijas,dobijas samo veci racun .
I ja sam istog misljenja nakon njihove 'intervencije' odnosno poziva sinoc gdje su rekli nista od EON-a i benefita, e pa onda nista ni od novog ugovora drugari. Imam do Januara, pa cemo vidjeti hoce li se sta promijeniti.
da li mi stari korisnici koji smo na TRIO Grande paketima mozemo dobiti i ovaj popust ako potpisemo ugovor na 24 mjeseca?
Npr. ja bih se opredjelio za ovaj EON LIGHT paket... Kako i na koji nacin mogu preci na taj paket?
LP
@freelancerBIH,
Pisali ste nam u pp pa smo tako i odgovorili
@Telemach @Telemach @Telemach dostavio sam Vam broj ugovora i ID korisnika... Ako biste me odmah mogli prebaciti na EON Light jako bih Vam bio zahvalan