1.1.2019. (tako barem pise na stranici)Dzematlija wrote: 1. koliko dugo će trajati postojeća akcija priključenja
2. koliko se čeka na priključak, tj. koliko ranije da se javim
Hvala i LP
par dana
Moderator: Benq
1.1.2019. (tako barem pise na stranici)Dzematlija wrote: 1. koliko dugo će trajati postojeća akcija priključenja
Hvala i LP
Moj savjet je da naručiš paket koji želiš online, ja sam tako uradio sutra dan me kontaktirali a za 3 dana došli i prikopčali sve.Dzematlija wrote: Interesuje me:
Hvala i LP

AAA do toga je...semirsar wrote:slaba ti baterija pa nemre vise
Inače Pink Western je dio Osnovnog paketa koji dođe kao defaultni u okviru Duo/Trio ponude, međutim ako koristiš samostalno uslugu digitalne TV, onda Osnovni paket košta 5 KM na 19.90 KM, koliko košta održavanje KKS-a.printy4911 wrote:Pink Western se može gledati na EON ali ne na TV (Cam modul) ili "nema signala" ili je kodiran.
Par dana prije mogao.
Pink scifi ne ide ni na EON.
Kada će se ustabiliti ovi kanali što su ušli u osnovnu ponudu?
Nije, vawei je a moglo je donedavnoMTV wrote:Jos ako je Čaomi onda tesko da moze bolje.
hm, koristim DUO Net Grande Extracrnivrag wrote:Inače Pink Western je dio Osnovnog paketa koji dođe kao defaultni u okviru Duo/Trio ponude, međutim ako koristiš samostalno uslugu digitalne TV, onda Osnovni paket košta 5 KM na 19.90 KM, koliko košta održavanje KKS-a.printy4911 wrote:Pink Western se može gledati na EON ali ne na TV (Cam modul) ili "nema signala" ili je kodiran.
Par dana prije mogao.
Dok je kanal Pink SciFi & Fantasy dio Pink paketa, koji se može dobiti besplatno obnovom ugovora za Duo/Trio pakete, ili se može uzeti samostalno za 5 KM.
Kod mene sve ok:zateznistub wrote: Jel' ovo sve il' ima još?

Zezam se. Ma gremlini u mrezi garant.zateznistub wrote:Nije, vawei je a moglo je donedavnoMTV wrote:Jos ako je Čaomi onda tesko da moze bolje.
U tom paketu bi definitivno trebao imati pristup kanalu Pink Western i putem kartice i putem EON-a, a što se tiče kanala Pink SciFi & Fantasy, njega možeš imati samo ako si obnovio ugovor u prethodnih 2-3 mjeseca, ili se pretplatio na Pink paket od 5 KM.printy4911 wrote:
hm, koristim DUO Net Grande Extra
Zajebani ti mali zeleni,MTV wrote:Zezam se. Ma gremlini u mrezi garant.zateznistub wrote:Nije, vawei je a moglo je donedavnoMTV wrote:Jos ako je Čaomi onda tesko da moze bolje.
baterija 100%crnivrag wrote:Kod mene sve ok:zateznistub wrote: Jel' ovo sve il' ima još?
https://i.imgur.com/rq5zgK3.png
semirsar wrote:baterija 100%crnivrag wrote:Kod mene sve ok:zateznistub wrote: Jel' ovo sve il' ima još?
https://i.imgur.com/rq5zgK3.png![]()
et vidis@zatezni, velim ja da ti je slaba baterija i nemre vise da ga...![]()
Neće ono što treba neboj se...MTV wrote:Ako nista baterija ce da skoci
Ništa bez vitezita...semirsar wrote:ma sta god, nesto ce da skoci![]()
Mi o brzinama, stvarno ne znam na šta ti misliš...crnivrag wrote:Nakon ovih postova, moram se umiti svetom vodicom, da zaboravim šta pročitah![]()
![]()
Kod mene pink western uredno radi preko kartice na oba televizora. TGF paket. To nesto nije u redu kod tebeprinty4911 wrote:Pink Western se može gledati na EON ali ne na TV (Cam modul) ili "nema signala" ili je kodiran.
Par dana prije mogao.
Svak se cese tamo gdje ga svrbizateznistub wrote:Mi o brzinama, stvarno ne znam na šta ti misliš...crnivrag wrote:Nakon ovih postova, moram se umiti svetom vodicom, da zaboravim šta pročitah![]()
![]()