Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- dembele
#70251 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nspisah li ja nedavno da ce umjesto izbacenih AMC kanala doci pink kanali?
Evo sta stize u SBB: Cinestar Comedy, Pink SciFi, Pink Western, Pink Horror, Pink Soap i DM Sat za sada... mozda bude jos i neki kanal za djecu od pinka, superkids npr.
Buduci da kod nas vec imaju cetiri od navedenih sest noviteta, vjerovatno je za ocekivati neke druge kanale iz pink produkcije plus neki lokalac tipa K3. United Group je izgleda kupila citav pink paket ali ih dozirano ubacuju, kako vec sta bude izbaceno iz ponude.
Pink kanali sigurno cekaju i u rezervi ako kojim slucajem dozivimo sudbinu korisnika u Hrvatskoj koji su ostali bez Eurosport i Discovery kanala.
Evo sta stize u SBB: Cinestar Comedy, Pink SciFi, Pink Western, Pink Horror, Pink Soap i DM Sat za sada... mozda bude jos i neki kanal za djecu od pinka, superkids npr.
Buduci da kod nas vec imaju cetiri od navedenih sest noviteta, vjerovatno je za ocekivati neke druge kanale iz pink produkcije plus neki lokalac tipa K3. United Group je izgleda kupila citav pink paket ali ih dozirano ubacuju, kako vec sta bude izbaceno iz ponude.
Pink kanali sigurno cekaju i u rezervi ako kojim slucajem dozivimo sudbinu korisnika u Hrvatskoj koji su ostali bez Eurosport i Discovery kanala.
- MTV
#70252 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mislim da je TM CG najavio pink Super Kids.
- dembele
#70253 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tako je @Mtv.
I on 100% dolazi u ponudu kao jedina ili dio altetnative za Minimax i JimJam.
I on 100% dolazi u ponudu kao jedina ili dio altetnative za Minimax i JimJam.
- thekupus
#70254 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zamisli izbace Eurosport i Discovery, a umjesto njih ubace Pink 
- MTV
#70255 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mada koliko pink Super Kids moze biti zamjena Minimaxu s obzirom da je Minimax popravio shemu i uveo novije crtice... a pink iz supljeg u prazno uz ime koje podsjeca na Super RTL. 
- fusion_ba
#70256 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mogli su onaj domaci TNT Kids. Ne znam sta oni prikazuju, nigdje nema programske sheme al bar nije Pink Super Kids koji je isti kao Pink Kids.
- MTV
#70257 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Los kanal. Slj crtani.fusion_ba wrote:Mogli su onaj domaci TNT Kids. Ne znam sta oni prikazuju, nigdje nema programske sheme al bar nije Pink Super Kids koji je isti kao Pink Kids.
To ti je najgora moguca varijanta da se desi. Ili upola gora kao kod operatera Telekom Srbije (mts,mtel i moram ja njega spomenuti inace bi umro LOL-a) gdje su ukinuli:thekupus wrote:Zamisli izbace Eurosport i Discovery, a umjesto njih ubace Pink
Eurosport News (kasnije se sam kanal povukao sa naseg prostora)
Animal Planet HD
Discovery Science
Discovery Science HD
DTX
DTX HD (imao ga samo mts)
Ostali u ponudi Discovery Channel, Animal Planet, Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, ID, ID HD i TLC.
- dembele
#70258 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Izgleda da se sa velikom sigurniscu moze racunati na slijedeca 3 kanala:
Cinestar Comedy, Pink SciFi i Pink Super Kids.
Od ostalih kanala velike sanse da dodje nesto od ovoga:
Pink Classic, Pink Romance, Pink Family, Pink World Cinema, Pink Pedia, Pink Kids, K3.
Cinestar Comedy, Pink SciFi i Pink Super Kids.
Od ostalih kanala velike sanse da dodje nesto od ovoga:
Pink Classic, Pink Romance, Pink Family, Pink World Cinema, Pink Pedia, Pink Kids, K3.
-
hipija
#70259 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sjajno
Ako se i desi ovo o cemu se pise, ocekujem
iz telemacha spektakularnu najavu novih kanala.
Ako se i desi ovo o cemu se pise, ocekujem
iz telemacha spektakularnu najavu novih kanala.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#70260 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koliko ja vidim kod mene je totalno pukao UPLOAD!
- djigibau
#70261 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Moj više ne leti!

- afannedim
#70262 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Onom letecem cuki usi otpale.djigibau wrote:Moj više ne leti!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- crnivrag
#70263 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo meni ništa nije otpalo, internet savršeno radi na Dobrinji:afannedim wrote:Onom letecem cuki usi otpale.djigibau wrote:Moj više ne leti!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#70264 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jes ali jutros a sinoc oko pola dva je upload bio nula tj. nije ga bilo nikako a download vrlo vrlo tanak. Sad je sve OK i kod mene jer se sve vratilo u normalu oko 2 poslije ponoci.crnivrag wrote:Evo meni ništa nije otpalo, internet savršeno radi na Dobrinji:afannedim wrote:Onom letecem cuki usi otpale.djigibau wrote:Moj više ne leti!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Telemach
#70265 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@hrasno38
Ukoliko i dalje budete imali poteškoće sa brzinom interneta. Pozovite nas da detaljno provjerimo.
Ukoliko i dalje budete imali poteškoće sa brzinom interneta. Pozovite nas da detaljno provjerimo.
- Telemach
#70266 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@malwarebyte
Izvinjavamo se ukoliko je došlo do nesporazuma. Proslijeđen je nalog kolegama, kako bi se što prije realizovao.
Izvinjavamo se ukoliko je došlo do nesporazuma. Proslijeđen je nalog kolegama, kako bi se što prije realizovao.
- Tiger 033
#70267 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja maloprije nazovem Telemach da im kažem da na MMDS-u kad gledam Animal planet i Discovery... restarta mi se resiver svakih 5 min i da na Discovery kasne titlovi ...Kaže mi lik hladno mi vam me mozemo pomoći...Jbt plaćam uredno uslugu koju NE mogu koristiti .....hallloooooo gdje to ima na kugli zemaljskoj !!!!odmor wrote:Ma najgore mi je bilo sto kad zoves 1360 ne mozes dobiti nikog iznad, nekog sefa, a oni na 1360 su samo na nekom protokolu. Cak sam im nudio da mi daju broj tog servisera, otiso bi ja autom po njega, ni to ne daju. Jos mi rodjo doso i potpaljuje me, kaze mi, ma to oni znaju da je crko ruter a nemaju rutera na stanju pa im se ne dolazi dok ne nabave. To se cak poklapalo sa pricom kad sam diskutovo sa jednim radnikom na 1360 i on mi reko da mi je ruter na ofline. Onda ja nazovem 1360 i kazem da ruter radi da ja mogu pristupit preko ip adrese, ali svi oni parametri decibeli na 0.
Ma ne znam, ne ponovilo se vise.
- semirsar
#70268 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
joj tebe, iskren lik, sta bi ti... da te zamajava, ofo-ono itdTiger 033 wrote:Ja maloprije nazovem Telemach da im kažem da na MMDS-u kad gledam Animal planet i Discovery... restarta mi se resiver svakih 5 min i da na Discovery kasne titlovi ...Kaže mi lik hladno mi vam me mozemo pomoći...Jbt plaćam uredno uslugu koju NE mogu koristiti .....hallloooooo gdje to ima na kugli zemaljskoj !!!!odmor wrote:Ma najgore mi je bilo sto kad zoves 1360 ne mozes dobiti nikog iznad, nekog sefa, a oni na 1360 su samo na nekom protokolu. Cak sam im nudio da mi daju broj tog servisera, otiso bi ja autom po njega, ni to ne daju. Jos mi rodjo doso i potpaljuje me, kaze mi, ma to oni znaju da je crko ruter a nemaju rutera na stanju pa im se ne dolazi dok ne nabave. To se cak poklapalo sa pricom kad sam diskutovo sa jednim radnikom na 1360 i on mi reko da mi je ruter na ofline. Onda ja nazovem 1360 i kazem da ruter radi da ja mogu pristupit preko ip adrese, ali svi oni parametri decibeli na 0.
- Leverage
#70269 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Traži novi receiver. Ja sam promijenio ona tri mini smeća prije nego što sam prešao na ovaj bolji sa satom. Nikad nije zašteko.
- crnivrag
#70270 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
On koristi MMDS uslugu (bežičnu satelitsku digitalnu TV), koju je Telemach naslijedio od kompanije Elob, i čija se usluga nudi samo na području Sarajeva, pa je problem što su resiveri stari preko 10 godina, i što nema poboljšanja resivera niti ove usluge, jer se ista više ne razvija, već stagnira od 2010-te godine.Leverage wrote:Traži novi receiver. Ja sam promijenio ona tri mini smeća prije nego što sam prešao na ovaj bolji sa satom. Nikad nije zašteko.
- odmor
#70271 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa koje su cijene toga.. mozda mu je onda bolje, ako ce bezicno da uzme total tv ?crnivrag wrote:On koristi MMDS uslugu (bežičnu satelitsku digitalnu TV), koju je Telemach naslijedio od kompanije Elob, i čija se usluga nudi samo na području Sarajeva, pa je problem što su resiveri stari preko 10 godina, i što nema poboljšanja resivera niti ove usluge, jer se ista više ne razvija, već stagnira od 2010-te godine.Leverage wrote:Traži novi receiver. Ja sam promijenio ona tri mini smeća prije nego što sam prešao na ovaj bolji sa satom. Nikad nije zašteko.
- crnivrag
#70272 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Cjenovnik MMDS usluge: https://telemach.ba/Binary/348/Cjenovni ... 0.2016.pdfodmor wrote:
Pa koje su cijene toga.. mozda mu je onda bolje, ako ce bezicno da uzme total tv ?
Programska shema MMDS usluge: https://telemach.ba/Binary/10563/mmds-_ ... _18_10.pdf
- Tiger 033
#70273 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja bi posto PLACAM uslugu da ista radi ako nije problem ili da zovem ViK, Sar.Gassemirsar wrote:joj tebe, iskren lik, sta bi ti... da te zamajava, ofo-ono itdTiger 033 wrote:Ja maloprije nazovem Telemach da im kažem da na MMDS-u kad gledam Animal planet i Discovery... restarta mi se resiver svakih 5 min i da na Discovery kasne titlovi ...Kaže mi lik hladno mi vam me mozemo pomoći...Jbt plaćam uredno uslugu koju NE mogu koristiti .....hallloooooo gdje to ima na kugli zemaljskoj !!!!odmor wrote:Ma najgore mi je bilo sto kad zoves 1360 ne mozes dobiti nikog iznad, nekog sefa, a oni na 1360 su samo na nekom protokolu. Cak sam im nudio da mi daju broj tog servisera, otiso bi ja autom po njega, ni to ne daju. Jos mi rodjo doso i potpaljuje me, kaze mi, ma to oni znaju da je crko ruter a nemaju rutera na stanju pa im se ne dolazi dok ne nabave. To se cak poklapalo sa pricom kad sam diskutovo sa jednim radnikom na 1360 i on mi reko da mi je ruter na ofline. Onda ja nazovem 1360 i kazem da ruter radi da ja mogu pristupit preko ip adrese, ali svi oni parametri decibeli na 0.
- semirsar
#70274 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Upratio sam te jos od samih pocetaka kad si se svakodnevno javljao ovdje sa problemima...Tiger 033 wrote:
Ja bi posto PLACAM uslugu da ista radi ako nije problem ili da zovem ViK, Sar.Gasmozda oni znaju
ili neka ugase MMDS a ne da uredno naplacuju pretplatu za uslugu koja NE radi
strpljiv si, svaka cast, ne znam kakva je situacija kod tebe i imas li drugih mogucnosti, ali... ako ih imas a i dalje se patis, pa nije mi te onda zao, sorry, to mi vuce na von Sacher-Masoch-a
P.S. Total nije opcija, jelde, ako vec mora biti bezicno
- Tiger 033
#70275 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Drug valjda ja znam sta je za mene dobro...jbt NE kontam... ja trazim uslugu koju placam da RADIsemirsar wrote:Total nije opcija, jelde, ako vec mora biti bezicno