Obnovio ugovor jučer,danas pušteni pinkovi kanali plus pokloni ...Hvala @telemachTelemach wrote:@telemachbato99 wrote:Telemach wrote: @pici,
Imate pp
kontam da obnovim ugovor radi ovih pink kanala, i pitanje je hoću li i dalje imati arena kanale koje sam dobio prosli put kao poklon?[/quote
@bato99,
Uživate i dalje u istim pogodnostima, samo se proširuju za Pink paket kanala.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- bato99
#69601 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- Telemach
#69602 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@bato99bato99 wrote:
Obnovio ugovor jučer,danas pušteni pinkovi kanali plus pokloni ...Hvala @telemach
zahvaljujemo se na povratnim informacijama, drago nam je da ste zadovoljni. Uživajte
- O'zone
- Globalni moderator
#69603 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vi čim primijetite da neko koristi neprikladan riječnik forumu odmah molim Vas upotrijebite opciju "prijavi post" i po tome će se i reagovati.Nestala u reakciji wrote:Gospon O'zone kad se vec pridrzavate krsenja pravila foruma zasto druge clanove koji mi javno psuju majku na banujete nego banujete ove sto mnogo lakse psovke koriste?Da li to znaci da za sve pravila nisu ista?Zbog cega dopustate zacatavanje ove teme od strane ovog clana crni vrag jer isti svima replicira kao da neko njega nesto pita i kao da je radnik telemaha a nije niko i nista nego obican clan foruma.Obratite malo paznju na sve a ne samo na to sta vama u datom momentu ne odgovara.
Član @crni vrag ima informacije koje forumaši traže, često reaguje brže nego dame i gospoda i podrške Telemacha i samim time ne začatava nego doprinosi temi. Vi svakako imate pravo da njegovo pisanje na ovom forumu smatrate drugačije od mene i da Vas eventualno i nervira..u tom slučaju imate opciju FOE koja će isključiti sve postove dotičnog forumaša i Vi ih više nećete vidjeti.
LP
-
Nestala u reakciji
#69604 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala vam,srdacan pozdrav.O'zone wrote:Vi čim primijetite da neko koristi neprikladan riječnik forumu odmah molim Vas upotrijebite opciju "prijavi post" i po tome će se i reagovati.Nestala u reakciji wrote:Gospon O'zone kad se vec pridrzavate krsenja pravila foruma zasto druge clanove koji mi javno psuju majku na banujete nego banujete ove sto mnogo lakse psovke koriste?Da li to znaci da za sve pravila nisu ista?Zbog cega dopustate zacatavanje ove teme od strane ovog clana crni vrag jer isti svima replicira kao da neko njega nesto pita i kao da je radnik telemaha a nije niko i nista nego obican clan foruma.Obratite malo paznju na sve a ne samo na to sta vama u datom momentu ne odgovara.
Član @crni vrag ima informacije koje forumaši traže, često reaguje brže nego dame i gospoda i podrške Telemacha i samim time ne začatava nego doprinosi temi. Vi svakako imate pravo da njegovo pisanje na ovom forumu smatrate drugačije od mene i da Vas eventualno i nervira..u tom slučaju imate opciju FOE koja će isključiti sve postove dotičnog forumaša i Vi ih više nećete vidjeti.
LP
- Maharadza
#69605 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mene samo zanima zašto oni najveći trollovi i spameri uvijek na ovoj temi divljaju, pa čak i nakon bana eto ih opet sa klon acc-om. 
- O'zone
- Globalni moderator
#69606 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dosadno ljudima. Ja bi njih iskreno postavio za moderatore zgadio bi im se forum za sva vremenaMaharadza wrote:Mene samo zanima zašto oni najveći trollovi i spameri uvijek na ovoj temi divljaju, pa čak i nakon bana eto ih opet sa klon acc-om.
- Telemach
#69607 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vaše podatke smo proslijedili na provjeru, kada dobijemo preciznije informacije javimo Vam seSarajevo1970 wrote:Kako mozes biti tako nehuman. Cuj postaviti ih kao mods, Tobe ja Rabbi!O'zone wrote: Ja bi njih iskreno postavio za moderatore zgadio bi im se forum za sva vremena
@Telemach; Molim vas pogledajte moj PP o max brzini interneta na onu adresu..
U BBi mi rekli jedno (max 80mb/s), a na telefonu kazu da moze i dosta brze?
- zateznistub
#69608 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jel to važi samo za ovu temu ili se može aplicirati i na druge? Tipa tema o bht-u?Maharadza wrote:Mene samo zanima zašto oni najveći trollovi i spameri uvijek na ovoj temi divljaju, pa čak i nakon bana eto ih opet sa klon acc-om.
-
kakaljin
#69609 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ljudi samo gledaju jednu stranu nikada ne gledaju sve, pa nam je na zalost svugdje tako.zateznistub wrote:Jel to važi samo za ovu temu ili se može aplicirati i na druge? Tipa tema o bht-u?Maharadza wrote:Mene samo zanima zašto oni najveći trollovi i spameri uvijek na ovoj temi divljaju, pa čak i nakon bana eto ih opet sa klon acc-om.
- drug_profi
#69610 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kod nas ljudi svemu pristupe navijacki. Kupe golfa VW je najbolje auto, uvedu mojutv, bht je najbolji, glasaju za jednu stranku, zguzeni bezbroj puta, ta stranka je najbolja.... nigdje kriticke analize, nigdje inteligencije....
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#69611 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
zahvaljujem. lpTelemach wrote:Jutro suad-sarajevo,suad-sarajevo wrote:Plaća li se šta dodatno da mijenjam karticu za receiver obzirom da kartica ne podržava tv unazad. TGF paket.
Ne plaćate zamjenu.
- Telemach
#69612 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
suad-sarajevo wrote:zahvaljujem. lpTelemach wrote:Jutro suad-sarajevo,suad-sarajevo wrote:Plaća li se šta dodatno da mijenjam karticu za receiver obzirom da kartica ne podržava tv unazad. TGF paket.
Ne plaćate zamjenu.
-
ivan-tz
#69613 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da li je itko imao iskustva sa promjenom jezika na EON aplikaciji?
Radi se o tome da je digitalna televizija sasvim normalno sve prihvatila i prijevod je na nasem jeziku medjutim kada ukljucim EON, od prije par dana svi prijevodi svih emisija su na slovenskom dok je na tvu i dalje na nasem jeziku.
Nisam nista dirao na EONu tako da ne znam sta bi moglo biti da se preko noci jezik promijenio ali za svaki slucaj sam otisao u podesavanja i pokusao staviti i hrvatski i bosanski jezik medjutim to kada se stavi, samo utice na samu aplikaciju a prijevodi su i dalje na slovenskom sto dalje govori da je do operatera.
Pa ne znam kako ovo rijesiti?
Radi se o tome da je digitalna televizija sasvim normalno sve prihvatila i prijevod je na nasem jeziku medjutim kada ukljucim EON, od prije par dana svi prijevodi svih emisija su na slovenskom dok je na tvu i dalje na nasem jeziku.
Nisam nista dirao na EONu tako da ne znam sta bi moglo biti da se preko noci jezik promijenio ali za svaki slucaj sam otisao u podesavanja i pokusao staviti i hrvatski i bosanski jezik medjutim to kada se stavi, samo utice na samu aplikaciju a prijevodi su i dalje na slovenskom sto dalje govori da je do operatera.
- crnivrag
#69614 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Potrebno je uraditi update EON aplikacije putem Google Play Store-a na najnoviju verziju, i titlovi će ponovo biti na domaćem jeziku.ivan-tz wrote:Da li je itko imao iskustva sa promjenom jezika na EON aplikaciji?
-
_Astra_
#69615 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@telemach
Hoce li neko.od vas meni refundirati 2x spaljen tv, 2 routera i vas router je takodje spaljen zbog vaseg usranog neuzemljenja ?
Hoce li neko.od vas meni refundirati 2x spaljen tv, 2 routera i vas router je takodje spaljen zbog vaseg usranog neuzemljenja ?
-
c_g
#69616 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Je li se nekome još pojavi u desnom gornjem uglu ko neke strelice?
-
PhilCou
#69617 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Radi zaštite neke to stave, nebitna stvar.c_g wrote:Je li se nekome još pojavi u desnom gornjem uglu ko neke strelice?
- diablobih
#69618 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To na SK, gdje jos ima?c_g wrote:Je li se nekome još pojavi u desnom gornjem uglu ko neke strelice?
- dembele
#69619 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima i na N1, Top Tv, Grand, Grand 2
- MTV
- Telemach
#69621 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jutro _Astra_,_Astra_ wrote:@telemach
U skladu, sa Općim uslova poslovanja kompanije Telemach koja su dio svakog potpisanog Ugovora, podsjećamo da ne odgovaramo za štetu nastalu usred više sile :
„10.9 Pretplatnik je sam odgovoran za pravilnu zaštitu i čuvanje svojih uređaja od pražnjenja usljed vremenskih nepogoda (udar groma i sl.).
4.6 Telemach ne odgovara za kvalitetu usluge u slučaju više sile (elementarne nepogode i sl.), odnosno u slučaju događaja koje nadležni sud priznaje kao višu silu. Za vrijeme proglašenja zakonom određenih posebnih stanja opasnosti, ili kada takvo stanje nije proglašeno, a očito nastupe vanredne okolnosti ili opća opasnost, Telemach će pružiti svu moguću pomoć institucijama i osobama koje su uključene u rješavanje takvih stanja, i potpuni prioritet kod pružanja usluga će dati funkcionisanju takvih službi“.
Opće uslove poslovanja možete preuzeti na sljedećem linku :
https://telemach.ba/Binary/10578/Opci-u ... lemach.pdf
Na našoj stranici možete pročitati uputstvo kako zaštititi uređaj od vremenskih nepogoda:
https://telemach.ba/a2260/podrska/vijes ... -i-sl.html
Za sve dodatne informacije smo Vam na raspolaganju.
- sheilak
#69622 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemah imate li kartica na stanju jer zelim uzeti jednu dodatnu koja me sleduje po ugovoru (r)
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#69623 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo ti rjesenje!_Astra_ wrote:@telemach
https://www.ebay.com/itm/INLINE-SATELLI ... itleDesc=0
- beni-bu-man
#69624 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
odlicna stvarhrasno38 wrote:Evo ti rjesenje!_Astra_ wrote:@telemach
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#69625 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo ima jos pa kome sta treba i koliko ko ima parabeni-bu-man wrote:odlicna stvarhrasno38 wrote:Evo ti rjesenje!_Astra_ wrote:@telemach
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... &_osacat=0