Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
bato99

#69601 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

Telemach wrote:
bato99 wrote:
Telemach wrote: @pici,
Imate pp
@telemach

kontam da obnovim ugovor radi ovih pink kanala, i pitanje je hoću li i dalje imati arena kanale koje sam dobio prosli put kao poklon?[/quote
@bato99,
Uživate i dalje u istim pogodnostima, samo se proširuju za Pink paket kanala.
Obnovio ugovor jučer,danas pušteni pinkovi kanali plus pokloni ...Hvala @telemach :thumbup:
Telemach

#69602 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

bato99 wrote:
Obnovio ugovor jučer,danas pušteni pinkovi kanali plus pokloni ...Hvala @telemach :thumbup:
@bato99
zahvaljujemo se na povratnim informacijama, drago nam je da ste zadovoljni. Uživajte :)
O'zone
Globalni moderator

#69603 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by O'zone »

Nestala u reakciji wrote:Gospon O'zone kad se vec pridrzavate krsenja pravila foruma zasto druge clanove koji mi javno psuju majku na banujete nego banujete ove sto mnogo lakse psovke koriste?Da li to znaci da za sve pravila nisu ista?Zbog cega dopustate zacatavanje ove teme od strane ovog clana crni vrag jer isti svima replicira kao da neko njega nesto pita i kao da je radnik telemaha a nije niko i nista nego obican clan foruma.Obratite malo paznju na sve a ne samo na to sta vama u datom momentu ne odgovara.
Vi čim primijetite da neko koristi neprikladan riječnik forumu odmah molim Vas upotrijebite opciju "prijavi post" i po tome će se i reagovati.
Član @crni vrag ima informacije koje forumaši traže, često reaguje brže nego dame i gospoda i podrške Telemacha i samim time ne začatava nego doprinosi temi. Vi svakako imate pravo da njegovo pisanje na ovom forumu smatrate drugačije od mene i da Vas eventualno i nervira..u tom slučaju imate opciju FOE koja će isključiti sve postove dotičnog forumaša i Vi ih više nećete vidjeti.
LP
Nestala u reakciji

#69604 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Nestala u reakciji »

O'zone wrote:
Nestala u reakciji wrote:Gospon O'zone kad se vec pridrzavate krsenja pravila foruma zasto druge clanove koji mi javno psuju majku na banujete nego banujete ove sto mnogo lakse psovke koriste?Da li to znaci da za sve pravila nisu ista?Zbog cega dopustate zacatavanje ove teme od strane ovog clana crni vrag jer isti svima replicira kao da neko njega nesto pita i kao da je radnik telemaha a nije niko i nista nego obican clan foruma.Obratite malo paznju na sve a ne samo na to sta vama u datom momentu ne odgovara.
Vi čim primijetite da neko koristi neprikladan riječnik forumu odmah molim Vas upotrijebite opciju "prijavi post" i po tome će se i reagovati.
Član @crni vrag ima informacije koje forumaši traže, često reaguje brže nego dame i gospoda i podrške Telemacha i samim time ne začatava nego doprinosi temi. Vi svakako imate pravo da njegovo pisanje na ovom forumu smatrate drugačije od mene i da Vas eventualno i nervira..u tom slučaju imate opciju FOE koja će isključiti sve postove dotičnog forumaša i Vi ih više nećete vidjeti.
LP
Hvala vam,srdacan pozdrav.
Maharadza

#69605 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

Mene samo zanima zašto oni najveći trollovi i spameri uvijek na ovoj temi divljaju, pa čak i nakon bana eto ih opet sa klon acc-om. :run:
O'zone
Globalni moderator

#69606 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by O'zone »

Maharadza wrote:Mene samo zanima zašto oni najveći trollovi i spameri uvijek na ovoj temi divljaju, pa čak i nakon bana eto ih opet sa klon acc-om. :run:
Dosadno ljudima. Ja bi njih iskreno postavio za moderatore zgadio bi im se forum za sva vremena
Telemach

#69607 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Sarajevo1970 wrote:
O'zone wrote: Ja bi njih iskreno postavio za moderatore zgadio bi im se forum za sva vremena
Kako mozes biti tako nehuman. Cuj postaviti ih kao mods, Tobe ja Rabbi! :o

@Telemach; Molim vas pogledajte moj PP o max brzini interneta na onu adresu..
U BBi mi rekli jedno (max 80mb/s), a na telefonu kazu da moze i dosta brze? :?
Vaše podatke smo proslijedili na provjeru, kada dobijemo preciznije informacije javimo Vam se ;)
zateznistub

#69608 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

Maharadza wrote:Mene samo zanima zašto oni najveći trollovi i spameri uvijek na ovoj temi divljaju, pa čak i nakon bana eto ih opet sa klon acc-om. :run:
Jel to važi samo za ovu temu ili se može aplicirati i na druge? Tipa tema o bht-u?
kakaljin

#69609 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

zateznistub wrote:
Jel to važi samo za ovu temu ili se može aplicirati i na druge? Tipa tema o bht-u?
Ljudi samo gledaju jednu stranu nikada ne gledaju sve, pa nam je na zalost svugdje tako.
drug_profi

#69610 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

Kod nas ljudi svemu pristupe navijacki. Kupe golfa VW je najbolje auto, uvedu mojutv, bht je najbolji, glasaju za jednu stranku, zguzeni bezbroj puta, ta stranka je najbolja.... nigdje kriticke analize, nigdje inteligencije....
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

#69611 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by suad-sarajevo »

Telemach wrote:
suad-sarajevo wrote:Plaća li se šta dodatno da mijenjam karticu za receiver obzirom da kartica ne podržava tv unazad. TGF paket.
Jutro suad-sarajevo,
Ne plaćate zamjenu.
zahvaljujem. lp
Telemach

#69612 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

suad-sarajevo wrote:
Telemach wrote:
suad-sarajevo wrote:Plaća li se šta dodatno da mijenjam karticu za receiver obzirom da kartica ne podržava tv unazad. TGF paket.
Jutro suad-sarajevo,
Ne plaćate zamjenu.
zahvaljujem. lp
:thumbup:
ivan-tz

#69613 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by ivan-tz »

Da li je itko imao iskustva sa promjenom jezika na EON aplikaciji?

Radi se o tome da je digitalna televizija sasvim normalno sve prihvatila i prijevod je na nasem jeziku medjutim kada ukljucim EON, od prije par dana svi prijevodi svih emisija su na slovenskom dok je na tvu i dalje na nasem jeziku.
Nisam nista dirao na EONu tako da ne znam sta bi moglo biti da se preko noci jezik promijenio ali za svaki slucaj sam otisao u podesavanja i pokusao staviti i hrvatski i bosanski jezik medjutim to kada se stavi, samo utice na samu aplikaciju a prijevodi su i dalje na slovenskom sto dalje govori da je do operatera.
Pa ne znam kako ovo rijesiti?
crnivrag

#69614 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

ivan-tz wrote:Da li je itko imao iskustva sa promjenom jezika na EON aplikaciji?

Radi se o tome da je digitalna televizija sasvim normalno sve prihvatila i prijevod je na nasem jeziku medjutim kada ukljucim EON, od prije par dana svi prijevodi svih emisija su na slovenskom dok je na tvu i dalje na nasem jeziku.
Nisam nista dirao na EONu tako da ne znam sta bi moglo biti da se preko noci jezik promijenio ali za svaki slucaj sam otisao u podesavanja i pokusao staviti i hrvatski i bosanski jezik medjutim to kada se stavi, samo utice na samu aplikaciju a prijevodi su i dalje na slovenskom sto dalje govori da je do operatera.
Pa ne znam kako ovo rijesiti?
Potrebno je uraditi update EON aplikacije putem Google Play Store-a na najnoviju verziju, i titlovi će ponovo biti na domaćem jeziku.
_Astra_

#69615 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by _Astra_ »

@telemach
Hoce li neko.od vas meni refundirati 2x spaljen tv, 2 routera i vas router je takodje spaljen zbog vaseg usranog neuzemljenja ?
c_g

#69616 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by c_g »

Je li se nekome još pojavi u desnom gornjem uglu ko neke strelice?
PhilCou

#69617 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by PhilCou »

c_g wrote:Je li se nekome još pojavi u desnom gornjem uglu ko neke strelice?
Radi zaštite neke to stave, nebitna stvar.
diablobih

#69618 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by diablobih »

c_g wrote:Je li se nekome još pojavi u desnom gornjem uglu ko neke strelice?
To na SK, gdje jos ima?
dembele

#69619 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dembele »

Ima i na N1, Top Tv, Grand, Grand 2
MTV

#69620 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Bila je prica o tome. Vise informacija ovdje

http://rtvforum.net/showthread.php?tid=2124&page=5
Telemach

#69621 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

_Astra_ wrote:@telemach
Hoce li neko.od vas meni refundirati 2x spaljen tv, 2 routera i vas router je takodje spaljen zbog vaseg usranog neuzemljenja ?
Jutro _Astra_,
U skladu, sa Općim uslova poslovanja kompanije Telemach koja su dio svakog potpisanog Ugovora, podsjećamo da ne odgovaramo za štetu nastalu usred više sile :
„10.9 Pretplatnik je sam odgovoran za pravilnu zaštitu i čuvanje svojih uređaja od pražnjenja usljed vremenskih nepogoda (udar groma i sl.).
4.6 Telemach ne odgovara za kvalitetu usluge u slučaju više sile (elementarne nepogode i sl.), odnosno u slučaju događaja koje nadležni sud priznaje kao višu silu. Za vrijeme proglašenja zakonom određenih posebnih stanja opasnosti, ili kada takvo stanje nije proglašeno, a očito nastupe vanredne okolnosti ili opća opasnost, Telemach će pružiti svu moguću pomoć institucijama i osobama koje su uključene u rješavanje takvih stanja, i potpuni prioritet kod pružanja usluga će dati funkcionisanju takvih službi“.
Opće uslove poslovanja možete preuzeti na sljedećem linku :

https://telemach.ba/Binary/10578/Opci-u ... lemach.pdf

Na našoj stranici možete pročitati uputstvo kako zaštititi uređaj od vremenskih nepogoda:

https://telemach.ba/a2260/podrska/vijes ... -i-sl.html

Za sve dodatne informacije smo Vam na raspolaganju.
sheilak

#69622 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sheilak »

Telemah imate li kartica na stanju jer zelim uzeti jednu dodatnu koja me sleduje po ugovoru (r)
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#69623 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hrasno38 »

Evo ti rjesenje!

https://www.ebay.com/itm/INLINE-SATELLI ... itleDesc=0
beni-bu-man

#69624 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by beni-bu-man »

hrasno38 wrote:
Evo ti rjesenje!

odlicna stvar :thumbup:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#69625 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hrasno38 »

beni-bu-man wrote:
hrasno38 wrote:
Evo ti rjesenje!

odlicna stvar :thumbup:
Evo ima jos pa kome sta treba i koliko ko ima para :)

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... &_osacat=0
Locked