Na kojim kanalima? Kod mene je sve uredno.damdam6 wrote:MOLIM VAS sta je sa kanalima ma EONu?? Prevod tipa ceski masu kanala, crtani isto sihrnonizacija neka lijeva..a history ch(zuti) ne moze uopste..od juce traje to..
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- fusion_ba
#69426 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
damdam6
#69427 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na national, viasat history..svim manje vise gdje treba prevod..na TV je ok, EON na laptopu preko browsera isto ok, samo ovo na mobitelu se desava..fusion_ba wrote:Na kojim kanalima? Kod mene je sve uredno.damdam6 wrote:MOLIM VAS sta je sa kanalima ma EONu?? Prevod tipa ceski masu kanala, crtani isto sihrnonizacija neka lijeva..a history ch(zuti) ne moze uopste..od juce traje to..
- crnivrag
#69428 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kod mene je sve ok.damdam6 wrote:
Na national, viasat history..svim manje vise gdje treba prevod..na TV je ok, EON na laptopu preko browsera isto ok, samo ovo na mobitelu se desava..
Potrebno je uraditi update na verziju 1.7.195 koja je izašla jučer na Google Play Store-u.
- fusion_ba
#69429 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
evo provjerio sam i ja viasat history na andoridu i bio je slovenacki titl, nakon azuriranja je normalno.
- Telemach
#69430 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Foxx,Foxx wrote:Korisnik sam Trio Grande paketa. Kakve pogodnosti imam ako predjem na Trio Grande Family?
Imate pp.
- crnivrag
#69431 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imate P.P. visokog prioritetaTelemach wrote:
- Telemach
#69432 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@damdam6,damdam6 wrote:MOLIM VAS sta je sa kanalima ma EONu?? Prevod tipa ceski masu kanala, crtani isto sihrnonizacija neka lijeva..a history ch(zuti) ne moze uopste..od juce traje to..
Je li usluga sada uredna?
- Telemach
#69433 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@crnivrag,crnivrag wrote:Imate P.P. visokog prioritetaTelemach wrote:
Odgovorili s prioritetom
- Telemach
#69434 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Forumerrer,Forumerrer wrote:Samo navlace na obnavljanje ugovora, po mogucnosti uz prelazak na veci paket. I onda u te 2 godine sloze 2 povecanja cijena i jos ako si imao nekih pogodnosti poveca ti se racun za 20-30%.pici wrote:znaci ugovor koji sam potpisao ove godine u prvom mjesecu, ne mogu imati pink kanale, nego moram ponovo obnoviti ugovorzaista supacki od telemaha... ovo sto sad radite je bezobrazluk
Odlicna politika Telemacha, vrhunski marketing. Za sad to opravdavaju odlicnom uslugom, ali za 5 godina bi se svi mogli zapitati kako to da nam redovno dolaze racuni veci od 100 km za prosjecnu uslugu...
Dostavite nam broj Ugovora u pp.
- crnivrag
#69435 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach wrote:
@crnivrag,
Odgovorili s prioritetom
-
PhilCou
#69436 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ljubav se rodila ponovo.. 
- MTV
#69437 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kratkotrajno veza bila u krizi

-
Forumerrer
#69438 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala, ali dosta mi je ovo sto imam, u potpunosti zadovoljava sve moje potrebeTelemach wrote:@Forumerrer,Forumerrer wrote:Samo navlace na obnavljanje ugovora, po mogucnosti uz prelazak na veci paket. I onda u te 2 godine sloze 2 povecanja cijena i jos ako si imao nekih pogodnosti poveca ti se racun za 20-30%.pici wrote:znaci ugovor koji sam potpisao ove godine u prvom mjesecu, ne mogu imati pink kanale, nego moram ponovo obnoviti ugovorzaista supacki od telemaha... ovo sto sad radite je bezobrazluk
Odlicna politika Telemacha, vrhunski marketing. Za sad to opravdavaju odlicnom uslugom, ali za 5 godina bi se svi mogli zapitati kako to da nam redovno dolaze racuni veci od 100 km za prosjecnu uslugu...
Dostavite nam broj Ugovora u pp.
Meni se potrefilo da sam u isto vrijeme izgubio besplatne minute, poceo placati standardnu cijenu paketa i jos Telemach povecao cijene pa mi je racun skocio sa 45 na 60-65
- vkmiro
#69439 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo šta dobiješ:pici wrote:vkmiro wrote:Pitanje za Telemach:
Šta dobijem ako evo danas obnovim svoj Duo Net Grande paket?
upravo i mene interesuje to novo potpisivanje ugovora... dali se i cijena 12mjeseci spusta il samo se dobiju pinkovi...
Obnovom Ugovorne obaveze na 24 mjeseca dobivate bonus: 24 mjeseca Cinstar Premiere hd + Pink + Arana SD paket.
Znaci, ništa spektakularno,prvo i trece me baš ne interesuje a od Pinkova samo Pink Film. Ostaje još vremena za razmišljanje,konkurencija daje 50 Pinkova i još mnogo toga za manji iznos.Mogli su se potrudit za bolju nagradu starim korisnicima,jer mi smo se baš nadavali para. Novi imaju sve pogodnosti,od manje cijene pa sve ovo i vračanje unazad itd,itd....
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#69440 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
vkmiro wrote:Evo šta dobiješ:pici wrote:vkmiro wrote:Pitanje za Telemach:
Šta dobijem ako evo danas obnovim svoj Duo Net Grande paket?
upravo i mene interesuje to novo potpisivanje ugovora... dali se i cijena 12mjeseci spusta il samo se dobiju pinkovi...
Obnovom Ugovorne obaveze na 24 mjeseca dobivate bonus: 24 mjeseca Cinstar Premiere hd + Pink + Arana SD paket.
Znaci, ništa spektakularno,prvo i trece me baš ne interesuje a od Pinkova samo Pink Film. Ostaje još vremena za razmišljanje,konkurencija daje 50 Pinkova i još mnogo toga za manji iznos.Mogli su se potrudit za bolju nagradu starim korisnicima,jer mi smo se baš nadavali para. Novi imaju sve pogodnosti,od manje cijene pa sve ovo i vračanje unazad itd,itd....
ne, nedobijes ni to, ako si stari korisnik, potpisivanjem novog ugovora dobijes samo pink paket, ostalo samo ako predjes na veci paket... hvala lijepa na povjerenju prema starim korisnicima te pinkove mozete metnut... uzgled mene dijeli 10 dana da bi mi pinkove dodijelili 24 mjeseca jer sam novi ugovor potpisao krajem januara ove godine i jos presao na veci paket... nemam rijeci...
-
nlt
#69441 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
možete i mene obavjestiti, dvoumim se o tome da pređen na tgfamily, ili da ostanem na ovom koji imamTelemach wrote:@Foxx,Foxx wrote:Korisnik sam Trio Grande paketa. Kakve pogodnosti imam ako predjem na Trio Grande Family?
Imate pp.
- Rugafet
#69442 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sta bi ti da ti daju za obnovu ugovora?vkmiro wrote: Evo šta dobiješ:
I ti si nekad bio novi korisnik, i sigurno si tada prilikom potpisivanja dobio nekakve pogodnosti je li tako?
-
damdam6
#69443 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
sve ok, nisam ni primjetio da je izasao update bio.Telemach wrote:@damdam6,damdam6 wrote:MOLIM VAS sta je sa kanalima ma EONu?? Prevod tipa ceski masu kanala, crtani isto sihrnonizacija neka lijeva..a history ch(zuti) ne moze uopste..od juce traje to..
Je li usluga sada uredna?
-
j66o
#69444 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Malo sam dosadan sa ovim pitanjem ali me intersuje u vezi Epg slicica,prije je to islo normalno a sad vidim na vecini kanala ide ono bez sličica samo one bijele ikone evo npr na N1 nijedne slicice,pa se pitam da li je to samo u mene ili ima jos u koga??
- Benq
#69445 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I kod mene je ista stvar sto se tice EPG-a.j66o wrote:Malo sam dosadan sa ovim pitanjem ali me intersuje u vezi Epg slicica,prije je to islo normalno a sad vidim na vecini kanala ide ono bez sličica samo one bijele ikone evo npr na N1 nijedne slicice,pa se pitam da li je to samo u mene ili ima jos u koga??
-
j66o
#69446 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znaci do njih je vjerovatno,jer znam da je prije bilo sve ok i da je na svim sadrzajima bile sličice,valjda se popravi a vjerovatno hoce jer Telemach stvarno brzo otkloni te sitnice.Benq wrote:I kod mene je ista stvar sto se tice EPG-a.j66o wrote:Malo sam dosadan sa ovim pitanjem ali me intersuje u vezi Epg slicica,prije je to islo normalno a sad vidim na vecini kanala ide ono bez sličica samo one bijele ikone evo npr na N1 nijedne slicice,pa se pitam da li je to samo u mene ili ima jos u koga??
- Telemach
#69447 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@nlt,nlt wrote:možete i mene obavjestiti, dvoumim se o tome da pređen na tgfamily, ili da ostanem na ovom koji imamTelemach wrote:@Foxx,Foxx wrote:Korisnik sam Trio Grande paketa. Kakve pogodnosti imam ako predjem na Trio Grande Family?
Imate pp.
Ponudu ćemo Vam dostaviti u pp. Zamolit ćemo za malo strpljenja.
- Telemach
#69448 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
[/quote]
upravo i mene interesuje to novo potpisivanje ugovora... dali se i cijena 12mjeseci spusta il samo se dobiju pinkovi...[/quote]
Evo šta dobiješ:
Znaci, ništa spektakularno,prvo i trece me baš ne interesuje a od Pinkova samo Pink Film. Ostaje još vremena za razmišljanje,konkurencija daje 50 Pinkova i još mnogo toga za manji iznos.Mogli su se potrudit za bolju nagradu starim korisnicima,jer mi smo se baš nadavali para. Novi imaju sve pogodnosti,od manje cijene pa sve ovo i vračanje unazad itd,itd....[/quote]
ne, nedobijes ni to, ako si stari korisnik, potpisivanjem novog ugovora dobijes samo pink paket, ostalo samo ako predjes na veci paket... hvala lijepa na povjerenju prema starim korisnicima te pinkove mozete metnut... uzgled mene dijeli 10 dana da bi mi pinkove dodijelili 24 mjeseca jer sam novi ugovor potpisao krajem januara ove godine i jos presao na veci paket... nemam rijeci...[/quote]
@pici,
Imate pp.
upravo i mene interesuje to novo potpisivanje ugovora... dali se i cijena 12mjeseci spusta il samo se dobiju pinkovi...[/quote]
Evo šta dobiješ:
Znaci, ništa spektakularno,prvo i trece me baš ne interesuje a od Pinkova samo Pink Film. Ostaje još vremena za razmišljanje,konkurencija daje 50 Pinkova i još mnogo toga za manji iznos.Mogli su se potrudit za bolju nagradu starim korisnicima,jer mi smo se baš nadavali para. Novi imaju sve pogodnosti,od manje cijene pa sve ovo i vračanje unazad itd,itd....[/quote]
ne, nedobijes ni to, ako si stari korisnik, potpisivanjem novog ugovora dobijes samo pink paket, ostalo samo ako predjes na veci paket... hvala lijepa na povjerenju prema starim korisnicima te pinkove mozete metnut... uzgled mene dijeli 10 dana da bi mi pinkove dodijelili 24 mjeseca jer sam novi ugovor potpisao krajem januara ove godine i jos presao na veci paket... nemam rijeci...[/quote]
@pici,
Imate pp.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#69449 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach wrote: @pici,
Imate pp.
hvala na susretljivosti i razumjevanju
- heat
- Grijem se na: Ljubav