Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- semirsar
#66926 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
jok ba, volonter 
-
korisnik namba1
#66927 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Aha,nisam upucen,vidim odgovara u ime telemaha pa reko vjerovatno radi za njih.Ko zna sutra,prekosutra ti mozda zatreba a ne znas ko je ciji covjek.semirsar wrote:jok ba, volonter
- diablobih
#66928 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nisam siguran, ali mislim da koriste SBB, ipak taj internet sto total tv za srbiju daje je ono kao kod BH telecoma, samo opet vise, DO 20 Mbit/s i dosta je jeftiniji, pa sad ako neko nije zahtjevan korisnik, bolje mu uzeti total tv tamo sa 20 Mbit/s za malo manje od 40 KM, nego da uzima ne znam 80 Mbit/s i neke tamo pakete, a da placa papreno.fusion_ba wrote:čiju infrastrukturu koriste u Srbiji? mislim glupo je ako koriste sbb-ovu jer ko ima mogućnost za sbb svakako teško da će koristiti total pored sbb. to je više za korisnike koji nemaju mogućnost da imaju sbbdiablobih wrote: Pogledas lijepo ponudu total tva iz srbije i vidis kako je tamo to lijepo i lagano, jer imaju svu potrebnu infrastrukturu, dok ovdje ce trebati proci mnogo vremena da to bude kako treba, jer eto u srbiji trio paket sa 20 Mbit/s netom, tvom i telefonom dobijes za malo manje od 40 KM.
- fusion_ba
#66929 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
to svakako, ali onda opet internet nije dostupan svuda, recimo u nekim zabačenim selima gdje može total TV a nema sbb neta. Inace i u Hrvatskoj postoji internet preko TTV, ne znam ciju infrastrukturu tamo iznajmljuju.
u BiH bi bila dobra opcija saradnja sa mtel-om jer oni uglavnom pokrivaju područje gdje nema telemacha, odnosno RS, (osim Mrkonjić Grada gdje je TM dostupan),a tamo gdje je TM već dostupan naravno njihov net. već sarađuju na relaciji SK-AS pa je to realna opcija.
u BiH bi bila dobra opcija saradnja sa mtel-om jer oni uglavnom pokrivaju područje gdje nema telemacha, odnosno RS, (osim Mrkonjić Grada gdje je TM dostupan),a tamo gdje je TM već dostupan naravno njihov net. već sarađuju na relaciji SK-AS pa je to realna opcija.
- semirsar
#66930 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma on ti je nas, ako treba itekako him zna zagalamit' a najvise je tudi zbogradi nas, u mnogo sto je upucen pa pomogne prije nego @Telemach stigne, dobro njima a bezbeli i korisnicimakorisnik namba1 wrote:Aha,nisam upucen,vidim odgovara u ime telemaha pa reko vjerovatno radi za njih.Ko zna sutra,prekosutra ti mozda zatreba a ne znas ko je ciji covjek.semirsar wrote:jok ba, volonter
-
kakavdanakneiskustvu
#66931 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
crnivrag wrote:Vjerovatno ide sadržaj koji nije prikladan za djecu i omladinu.kakavdanakneiskustvu wrote:@telemach,zbog cega mi na EON na kanalu amc je potrebna lozinka?
zasto onda nije to isto i na TV?
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#66932 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na mojoj lokaciji bio totalni prekid usluga(nije čak ni analogna radila), ja zovem, tamam da se operater javi počeše se paliti lampice na modemu hahaha, prepao se kada sam nazvao podršku i odmah sve proradilo hahaha i govorim ja evo reko izgleda se prepao kada je vidio da zovem korisničku podršku hahaha
- Telemach
#66934 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@c_g,c_g wrote:
TGP paket. Download izgleda koliko toliko dobar, ali jedva otvaram forum, telefon radi-ne radi, upload neću ni komentarisati. Ovako je već nekoliko dana. Popravi se na sat vremena i onda po starom.
Signali usluge će biti provjereni ubrzo.
- Telemach
#66935 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@kakavdanakneiskustvu,kakavdanakneiskustvu wrote:@telemach,zbog cega mi na EON na kanalu amc je potrebna lozinka?
Jel samo na određenom sadržaju ili?
-
kakavdanakneiskustvu
#66936 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach wrote:@kakavdanakneiskustvu,kakavdanakneiskustvu wrote:@telemach,zbog cega mi na EON na kanalu amc je potrebna lozinka?
sinoc pokusao gledati seriju,tacnije vratiti unazad ,ne moze ,potreban pin,password,ne sjecam se sad tacno,maloprije sve ok bilo
- crnivrag
#66937 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Novi cjenovnik koji je stupio na snagu od jučer: https://telemach.ba/Binary/10613/Cjenov ... 6.2018.pdf
-
zippoo87
#66938 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pa ima li kakvih promjena...da se ne lista cijeli cjenovnik 
sta je sada poskupilo a sta ce biti opravdanje
- Telemach
#66939 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@kakavdanakneiskustvu,kakavdanakneiskustvu wrote:Telemach wrote:@kakavdanakneiskustvu,kakavdanakneiskustvu wrote:@telemach,zbog cega mi na EON na kanalu amc je potrebna lozinka?
sinoc pokusao gledati seriju,tacnije vratiti unazad ,ne moze ,potreban pin,password,ne sjecam se sad tacno,maloprije sve ok bilo
Ok. Usluga je uredna. Ukoliko i dalje budete imali poteškoće, javite nam.
- crnivrag
#66940 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dvije novosti postoje u cjenovniku, a to su:zippoo87 wrote:pa ima li kakvih promjena...da se ne lista cijeli cjenovnik
1. Ubačen Pink paket koji košta 5 KM, i prikazano 11 kanala koji idu u taj paket.
2. Ubačeno polje "EON Smart TV" u Extra i Premium pakete (valjda zbog previše upita zašto korisnici ostalih paketa ne mogu koristiti ovu uslugu).
-
kakavdanakneiskustvu
#66941 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@kakavdanakneiskustvu,Telemach wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:@kakavdanakneiskustvu,kakavdanakneiskustvu wrote:@telemach,zbog cega mi na EON na kanalu amc je potrebna lozinka?
Ok. Usluga je uredna. Ukoliko i dalje budete imali poteškoće, javite nam.[/quote]
-
photo&video
#66943 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne znam da li je Telemach odgovorio za neselektivna zatamnjenja? Nisam upratio, hajde telemase sto si stidan???? 
- zateznistub
#66944 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A ne mogu da vjerujem...crnivrag wrote:Dvije novosti postoje u cjenovniku, a to su:zippoo87 wrote:pa ima li kakvih promjena...da se ne lista cijeli cjenovnik
1. Ubačen Pink paket koji košta 5 KM, i prikazano 11 kanala koji idu u taj paket.
2. Ubačeno polje "EON Smart TV" u Extra i Premium pakete (valjda zbog previše upita zašto korisnici ostalih paketa ne mogu koristiti ovu uslugu).
-
puz_u_salati
#66945 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nije ništa poskupilo.
Pink paket nije bio besplatan već je promotivno pušten do jula.
Sad će te reći da niste obavješteni da je Pink u dodatnom paketu a ne besplatan?
Uvijek je pisalo da je PINK promotivno pušten do jula a od jula će se naplaćivati.
Budući da se PINK daje besplatno uz akciju za nove i postojeće korisnike, zanemariv je broj onih na koje će se odnositi taj novi cjenovnik.
Sad će te reći da niste obavješteni da je Pink u dodatnom paketu a ne besplatan?
Uvijek je pisalo da je PINK promotivno pušten do jula a od jula će se naplaćivati.
Budući da se PINK daje besplatno uz akciju za nove i postojeće korisnike, zanemariv je broj onih na koje će se odnositi taj novi cjenovnik.
- zateznistub
#66946 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Haj' živ bio me pametuj na svaku...puz_u_salati wrote:Nije ništa poskupilo.
-
puz_u_salati
#66947 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Haj mi zabrani. Ko si ti da meni određuješ šta ću ja da pišem?zateznistub wrote:Haj' živ bio me pametuj na svaku...puz_u_salati wrote:Nije ništa poskupilo.
- zateznistub
#66948 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
E čuj haj mi zabrani... 
- skafiskafsnjak
#66949 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mora da mu je tata jaci od tvog tatezateznistub wrote:E čuj haj mi zabrani...
-
korisnik namba1
#66950 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sta se desava sa racunima na portalu moj telemah?Zbog cega ova opcija ne radi?Zele pokrast korisnike koji bacaju placene racune ili nesto trece?