Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Telemach wrote:
Zaista pratimo reakcije korisnika na izmjene koje su se desile, i nastojat ćemo ponudi prilagoditi što je više moguće.
U zavisnosti od paketa koji koristite, možemo vam predložiti benefite koji bi vam bili interesantni. Iz tog razloga predlažemo korisnicima da nam se jave u inbox. Naša ponude će zavisiti od vaših potreba
Vidite da od 1.4. bude besplatna usluga time shift svima koji imaju digitalnu tv
Mislim da bi to bilo korektno prema onima koji imaju najeftinije pakete a sa poskupljenjem su najmanje i dobili
typeOnegative wrote:Nece poskupit 13 maraka jbt pa 99 posto ljudi bi odjavilo iste sekunde .
Kako nece pa ovde je ovaj nik telemah to potvrdio.
dje to, mere link?
Pa imas cjenovnik od 1.4 pise 55.90 mescini i receno je da stupa cijena od tog datuma na snagu svima.Neko je pito sta sa ugovorima rekli su kao ako ti se ne svidja prekini ugovor.
Dok ne bude normalan bitrate na svim kanalima i dok ne prestanu sa dodatnom kompresijom pojedinih kanala ja cu im uplacivati iznos koji je bio i do sada a ove 3KM vise mjesecno neka traze sudskim putem. Ili neka mi se obrate u inbox sa ponudom koju ne mogu odbiti.
Ljakan wrote:
Pa imas cjenovnik od 1.4 pise 55.90 mescini i receno je da stupa cijena od tog datuma na snagu svima.Neko je pito sta sa ugovorima rekli su kao ako ti se ne svidja prekini ugovor.
Ljakan wrote:
o kojem paketu je rijec? Menscini si nes' pobrk'o
P.S. Vidim @radar te skont'o i objasnio
Volio bih da jesam,sto me ne demantovase onda maloprije kad sam pitao cemu poskupljenje od 13km?
toliko se o tome pisalo da vise i vrane grakcu o tome, pa kontaju zjbjs se
benefite gubis, ako se ne dogovoris sa njima a predjes na manji paket e tad ti je puna cijena tog paketa
Ljakan wrote:Pa ja jedno te isto pisem od kako su izbacili novu cijenui niko da me demantuje do sada,jos neko rece da su pinkovi cener i da ce ih svima uvrstit
Pinkovi su dzaba do avgusta, septembra, a ko produzi ugovor na dvije godine (cini mi se), dobit ce pink paket free te dvije godine.
To sam i ja pricao ali je receno kome se ne svidja moze preci na slabiji paket bez obzira sto je potpisan ugovor na dvije godine.Nije valjda da sam toliko blesav pa zakljucih nesto sto nije receno
Last edited by Ljakan on 19/02/2018 22:23, edited 1 time in total.
semirsar wrote:ako su pimkovi cener, ne mogu hi ni Nailovoj materi uvrstiti a kamo li tebi ako ne's
Ne mogu pakete, ali zato odrade na hinjaka kao sto su sad i uvale ti na hinjaka robe koju ne zelis i onda kazu hajmo sad tri kerme gore jer smo pojacali pakete. Kazem ja gore u onom postu, imaju viska robe i pred istek roka trajanja je nama uvaljuju pod prisilom
Last edited by channel10 on 19/02/2018 22:27, edited 1 time in total.
Ljakan wrote:Pa ja jedno te isto pisem od kako su izbacili novu cijenu i niko da me demantuje do sada,jos neko rece da su pinkovi cener i da ce ih svima uvrstit
Nemoj vjerovat svemu sto procitas tu . Ne moze ti niko uvrstit pink paket protiv tvoje volje i da ga placas cenera . Ja npr za njih ne bi dao ni marku kamoli 10 .
Ljakan wrote:Pa ja jedno te isto pisem od kako su izbacili novu cijenu i niko da me demantuje do sada,jos neko rece da su pinkovi cener i da ce ih svima uvrstit
Nemoj vjerovat svemu sto procitas tu . Ne moze ti niko uvrstit pink paket protiv tvoje volje i da ga placas cenera . Ja npr za njih ne bi dao ni marku kamoli 10 .
Pa uvrstit ce ih u pakete po par komada i reci ce, hajmo kerma gore, htio ne htio. Vidis li im politike i sta rade?
Umjesto da unapredjuju, a ostave cijene ili ostave isto, a da cijene idu dole, oni samo ruku zavlace sto dublje u nase dzepove.
CooK wrote:Dok ne bude normalan bitrate na svim kanalima i dok ne prestanu sa dodatnom kompresijom pojedinih kanala ja cu im uplacivati iznos koji je bio i do sada a ove 3KM vise mjesecno neka traze sudskim putem. Ili neka mi se obrate u inbox sa ponudom koju ne mogu odbiti.
Opet pametovanje o pravnim stvarima o kojima se pojma nema, ali hajde neka se nesto pise!