Sad nisu potpisali, ali ce morati ako zele da opstanu. Ovih 30 kanala na BHTu je samo pocetak, slijedi jos dosta kanala. Telemach mora nesto uraditi jer ce se korisnici samo prebaciti na BHT i HS koji je takodje potpisao. Oni koji misle da je PINK samo sund grdno se varaju i preporucujem im da malo zaguglaju i vide sta sve PINK ima.StupskaBitanga wrote:Neće ovo je združeni rat Telekoma Srbija i Pinka protiv United group jer u Srbiji SBB (njihov Telemach) ulazi u segment IPTVUbacit ce i Telemach u programsku shemu Pink paket,vidjet ces.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
swatch
#6201 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- dječak sa šibicama
#6202 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja bi prvi napustio Telemach ako ostanu jedini koji ne potpisu ugovor.
Ne gledam tv previse, ali pink filmske kanale bi volio imati, pa ako ima kod konkurnecije a nema na mom provajderu, adios Telemach.
Ne gledam tv previse, ali pink filmske kanale bi volio imati, pa ako ima kod konkurnecije a nema na mom provajderu, adios Telemach.
-
Mustang1
#6203 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hajd nadji u programskoj semi pa ces vidjeti sto razvaljujebato99 wrote:
u jebote nakon malo guglanja,vidim da ovaj paket pink kanala razvaljuje,posebno filmski...HOĆEMO PINK PAKET
-
The Realist
#6204 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dobri su Bubalo1, sigurno bolji nego što je većina očekivala i to puno bolji.Bubalo1 wrote: Hajd nadji u programskoj semi pa ces vidjeti sto razvaljuje
- Reglan
#6205 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako ne potpisu ja raskidam ugovor....

-
The Realist
#6206 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Taman da možeš drugom operateru sve po spisku sastavljati, jer nema SK
.
-
swatch
#6207 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Doci se i SK kod ostalih operateraThe Realist wrote:Taman da možeš drugom operateru sve po spisku sastavljati, jer nema SK.
- Maharadza
#6208 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Onda bi po analogiji i Arene trebale doći i kod nas. Ako još njih uvedu, jebali su konkurenciju uzduž i poprijeko.swatch wrote:Doci se i SK kod ostalih operateraThe Realist wrote:Taman da možeš drugom operateru sve po spisku sastavljati, jer nema SK.
Nece moci Telemach i SBB protiv zakona
@telemach: Ostavite se ove džigare i ćirilice, nego vi nama nađite kakvu alternativu u stranim kanalima, po mogućnosti još koji STRANI muzički i dokumentarni. Ne budite seljačine koje bi samo da kopiraju konkurenciji, pokažite malo dignity.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
-
swatch
#6209 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da ti objasnim, gazda Telemacha je i gazda SK kanala, tako da je logicno da ce Telemach samo pustati svoje (SK). BHTu je tu lagano, ako im se bude isplatilo uvrsiti ce i SK u ponudu pored Arene, njima dobro a i korisnicima dobro. Da ti Telemach nadje alternativu Pinku je jako tesko pa skoro nemoguce bez toga da ti enormno podigne cijenu pretplate. Komplikovana je ovo prica, ima tu dosta razlicitih faktora.Maharadza wrote:Onda bi po analogiji i Arene trebale doći i kod nas. Ako još njih uvedu, jebali su konkurenciju uzduž i poprijeko.swatch wrote:Doci se i SK kod ostalih operateraThe Realist wrote:Taman da možeš drugom operateru sve po spisku sastavljati, jer nema SK.
Nece moci Telemach i SBB protiv zakona
@telemach: Ostavite se ove džigare i ćirilice, nego vi nama nađite kakvu alternativu u stranim kanalima, po mogućnosti još koji STRANI muzički i dokumentarni. Ne budite seljačine koje bi samo da kopiraju konkurenciji, pokažite malo dignity.
-
sencobih
#6210 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
telemah i ako bude ubacivao pink kanale, bice u analognoj. semi kako neko rece par "dzigara" kanala , a ono sto valja u super mio trio i sl.ponudi
- rukfashmoj
#6211 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koliko vremena treba nakon potpisa ugovora da dodju I postave ovo.Nije mi jasno kako su tako neorganizovani jer pri potpisu svi odmah prikljucuju I donose opremu samo se kod ovih nesto ceka.
-
Bryant 24
#6212 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koje sr*nje, moja tv vec ima pink pakete.
-
doff
#6213 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Šta ono rekosmo, gdje se bez provizije mogu platiti računi?
- van helsing
#6214 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja placam u Hypo banci.doff wrote:Šta ono rekosmo, gdje se bez provizije mogu platiti računi?
Tapatalk 2
- Telemach
#6215 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sve zahtjeve korisnika nastojimo realizirati u najkraćem roku, koji u svakom slučaju ne prelazi rok predviđen u Uslovima poslovanja. Zbog velikog broja zahtjeva moguće je da čekate dan ili dva duže.rukfashmoj wrote:Koliko vremena treba nakon potpisa ugovora da dodju I postave ovo.Nije mi jasno kako su tako neorganizovani jer pri potpisu svi odmah prikljucuju I donose opremu samo se kod ovih nesto ceka.
Molimo Vas da nam u inbox dostavite tačne korisničke podatke ili broj Ugovora kako bismo provjerili u kojoj fazi realizacije je Vaš zahtjev.
- Telemach
#6216 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U svim poslovnicama Intesa Sanpaolo banke u BiH.doff wrote:Šta ono rekosmo, gdje se bez provizije mogu platiti računi?
-
gidra
#6217 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sta je fazon sa ovim Pink kanalima pa je ovolika frka nastala? Imaju li kakvu licencu za sportske sadržaje?
Ne pamtim kad sam film pogledao na tv-u, nit vala planiram da gledam, pa danas se svaka serija ili film nađe na TBP-u, eztv-u ili ove filmove u 1080 rezoluciji imate na YIFY-u...
Ne pamtim kad sam film pogledao na tv-u, nit vala planiram da gledam, pa danas se svaka serija ili film nađe na TBP-u, eztv-u ili ove filmove u 1080 rezoluciji imate na YIFY-u...
-
sencobih
#6218 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
mozes i za svaki sport naci stream, kad bi tako gledali namece se pitanje , cemu uopste tv ponuda kod operatera?gidra wrote:Sta je fazon sa ovim Pink kanalima pa je ovolika frka nastala? Imaju li kakvu licencu za sportske sadržaje?
-
gidra
#6219 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Možeš ali je onda kvalitet slike neuporediv, ili ako nađeš kvalitetan "hd stream" uglavnom su ruski komentatori(livefootball.ws; wizwig.eu), ipak je live sadržaj, kao što je sport ,za TV-a a ovo ostalo se sve može nadoknaditi.sencobih wrote:mozes i za svaki sport naci stream, kad bi tako gledali namece se pitanje , cemu uopste tv ponuda kod operatera?gidra wrote:Sta je fazon sa ovim Pink kanalima pa je ovolika frka nastala? Imaju li kakvu licencu za sportske sadržaje?
- Maharadza
#6220 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Slažem se. Ne pamtim kada sam odgledao film (ili seriju) na TV-u a da ga prije toga nisam skinuo sa net-a i barem jednom odgledao. O razlici u kvaliteti da ne pričam jer samo i isključivo gledam 720p snimke. Kombinacija: brz internet + portabilni HDD + LCD koji pušta i .mkv fajlove je prosto nenadjebiva i za galaksiju je bolja od svake moguće pretplate i TV ponude na svijetu.gidra wrote:Možeš ali je onda kvalitet slike neuporediv, ili ako nađeš kvalitetan "hd stream" uglavnom su ruski komentatori(livefootball.ws; wizwig.eu), ipak je live sadržaj, kao što je sport ,za TV-a a ovo ostalo se sve može nadoknaditi.sencobih wrote:mozes i za svaki sport naci stream, kad bi tako gledali namece se pitanje , cemu uopste tv ponuda kod operatera?gidra wrote:Sta je fazon sa ovim Pink kanalima pa je ovolika frka nastala? Imaju li kakvu licencu za sportske sadržaje?
Ovo gore naravno važi za filmove/serije, dok je sportski sadržaj druga priča. Ipak stream i nema baš za svaku tekmu + što je kako kaže strani komentator (inače rus ili rumun) tako da je meni najbitniji brz net i dobra sportska ponuda.
Last edited by Maharadza on 03/05/2013 23:32, edited 1 time in total.
-
sencobih
#6221 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
vecina ljudi niti zna sta je torent, stream ili uopste oko racunara bilo sta, ne samo kod nas nego opcenito, zato tv operateri biljeze konstantan rast svugdje u svijetu, jer je to najjednostavniji i najjeftiniji vid zabave za siroke mase ljudi, zato sto narod hoce samo da pritisne dugme i salta kanale bez imalo muke , kakav hd stream kakve trice
-
gidra
#6222 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako znaš vala napraviti account i upaliti forum onda nikakvo mudro slovo nije ni skinuti kvalitetan film sa interneta u 21. stoljeću. Zato me ne tangira uopće hoćel' ubaciti u ponudu Pink kanale, osim ako, kao što rekoh, nemaju neke kvalitetne stvari koje će biti live.sencobih wrote:vecina ljudi niti zna sta je torent, stream ili uopste oko racunara bilo sta, ne samo kod nas nego opcenito, zato tv operateri biljeze konstantan rast svugdje u svijetu, jer je to najjednostavniji i najjeftiniji vid zabave za siroke mase ljudi, zato sto narod hoce samo da pritisne dugme i salta kanale bez imalo muke , kakav hd stream kakve trice
-
sencobih
#6223 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
kod nas je cca 300000 penzionera, haj ti njima objasni to oko registracije i foruma, a svi znaju da su oni najredovnije platise, prvo racuni pa ako sta ostane za ostalo
- muhafuca
#6224 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
da ti uzmu dodatne pare za nista (TV mi uopste ne treba ali kad ga vec placam pogledam povremeno nesto - jaaako rijetko)sencobih wrote:mozes i za svaki sport naci stream, kad bi tako gledali namece se pitanje , cemu uopste tv ponuda kod operatera?gidra wrote:Sta je fazon sa ovim Pink kanalima pa je ovolika frka nastala? Imaju li kakvu licencu za sportske sadržaje?
zivim za dan kad cu moci uzeti samo internet bez TV-a (brz i stabilan internet naravno)
-
sencobih
#6225 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ako je dotle doslo onda u bh telecomu mozes uzeti samo internet, bez tv i telefonamuhafuca wrote:da ti uzmu dodatne pare za nista (TV mi uopste ne treba ali kad ga vec placam pogledam povremeno nesto - jaaako rijetko)sencobih wrote:mozes i za svaki sport naci stream, kad bi tako gledali namece se pitanje , cemu uopste tv ponuda kod operatera?gidra wrote:Sta je fazon sa ovim Pink kanalima pa je ovolika frka nastala? Imaju li kakvu licencu za sportske sadržaje?
zivim za dan kad cu moci uzeti samo internet bez TV-a (brz i stabilan internet naravno)