Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Telemach

#61576 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Qler wrote:Opa :) e to je za mustuluka :D
:)
odmor

#61577 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by odmor »

dembele wrote:Nakon januara, primjetan je osjetan pad prijedloga novih kanala u telemach šemi :) . Hoćemo li lagano podizati iz zaborava Kino TV, M1 Film, M1 Gold, Cinemania, Docubox, Planet Earth, Dr. Fit, Woman Tv, Doku Tv, Jugoton Tv, Da Vinci Learning, Mini Tv,Ultra Tv, Mini Ultra, Klasik Tv, Doma Tv, Pink Classic, Pink Family, Filmbox (Extra-Plus-Premium), Fast&Fun Box HD? :D
Meni vec duze vrijemene ne treba nista novo od kanala :D
Vidim ovdje si najvise upiso ovih filmski kanala, volim i ja film pogledati, ali bas ih ima mnogo. Od ovi pobrojani mozda radi neke nostalgije ovaj Jugoton Tv ne bi bio los, a ovo Dr. Fit i Woman Tv ne znam o cemu je.. ostalo manje vise ima..
Postujem i tvoje zelje za novim kanalima, ali to zasigurno vuce i poskupljenja, a raja je i ovako na granici.. mozda neki i nisu, ali vjeruj vecina jest.
MTV

#61578 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

dembele wrote:Ma neka te druže muzički :D , samo ispravljaj.
Za respu više nisu ti kanali koji izazivaju pohotu i svakakve porive. Respo je doživio kulturno-duhovnu nadgradnju i gleda samo Arte HD, Mezzo i ZDFKultur. Golotinju gleda samo na slikama italijanskih renesansnih slikara. :D
travelxp HD čini mi se ide u Vip-u na satelitu. Možda nekad zaluta i kod nas u ponudu :-D
:pisnuo: :pisnuo:
Onda za respu mezzo live HD :mrgreen:

Uvijek ima rjesenje. :lol:
odmor

#61579 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by odmor »

Adrian1946 wrote:
odmor wrote:
Adrian1946 wrote:Kanal bh premijer liga i to je to
Inače prezadovoljan uslugom
To sinko mozes i uzivo pratiti i bez kanala. Otidji na stadion i navijaj za svoj tim.
Trudim se svaku domacu tekmu ici na kosevo. Inace navijam za Sarajevo pa se trudim svaku otpratiti. Ali gostujuce utakmice ne mogu ici pa zato kazem da ubace da bi mogao Sarajevo u Gostima gledati. Super je bilo kad su tekme bile na Areni i taman Telemach ubacio dvije tekme bile i lopovska moja tv uzela ligu.
A pratis Sarajevo. Ja mislio da si neki Makedonac kako te zezaju padezi.. al hajd.. cak mislim da bi Telemach prije kupio prava ligu/kup BiH da ima interesa nego uvodio Moja TV kanal. Ali.. posto nema interes da uvede na SportKlubovima bosanski jezik, te smo (mnogi u Bosni) primorani srpsko-hrvatski birat onda za Moju TV ces se bas nacekat.

@Telemach, moze li se uz postojeci hrvatski i srpski uvesti engleski audio.. da bar omladina usavrsava strani jezik koji valja :-D
dembele

#61580 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dembele »

odmor wrote:
dembele wrote:Nakon januara, primjetan je osjetan pad prijedloga novih kanala u telemach šemi :) . Hoćemo li lagano podizati iz zaborava Kino TV, M1 Film, M1 Gold, Cinemania, Docubox, Planet Earth, Dr. Fit, Woman Tv, Doku Tv, Jugoton Tv, Da Vinci Learning, Mini Tv,Ultra Tv, Mini Ultra, Klasik Tv, Doma Tv, Pink Classic, Pink Family, Filmbox (Extra-Plus-Premium), Fast&Fun Box HD? :D
Meni vec duze vrijemene ne treba nista novo od kanala :D
Vidim ovdje si najvise upiso ovih filmski kanala, volim i ja film pogledati, ali bas ih ima mnogo. Od ovi pobrojani mozda radi neke nostalgije ovaj Jugoton Tv ne bi bio los, a ovo Dr. Fit i Woman Tv ne znam o cemu je.. ostalo manje vise ima..
Postujem i tvoje zelje za novim kanalima, ali to zasigurno vuce i poskupljenja, a raja je i ovako na granici.. mozda neki i nisu, ali vjeruj vecina jest.
@odmor, ti kako dobi Sevdah Tv, odložio oružje. :D Šalu na stranu, ima se šta gledati i malo je rano da se bilo šta traži iako brzo treba da dođe Vavoom kanal za teen populaciju. Kad pink kanali odu pod ključ i možda u poseban paket onda možemo oživjeti ove prijedloge za neki od kanala. Naravno, ako bi cijena išla gore onda bolje neka ostane ovako :D ili neka ih stave u prošireni ili hd paket sa trenutnom cijenom.
MTV

#61581 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Opet te moram ispraviti Vavoom HD :lol:
odmor wrote: kako te zezaju padezi.. al hajd..
Da su samo padezi, nego zarez i tacka pa ne znam jel pos'o il dos'o.
neki

#61582 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by neki »

Ima li jos neko problema s EON-om zadnjih dana?
Potpuno je neupotrebljiv, signal se izgubi svako 2-3 minute..
Benq

#61583 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

neki wrote:Ima li jos neko problema s EON-om zadnjih dana?
Nemam nikakvih problema , evo upravo gledam seriju "Ubice mog oca" preko EON-a na racunaru.
zippoo87

#61584 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zippoo87 »

neki wrote:Ima li jos neko problema s EON-om zadnjih dana?
kod mene sve normalno sa EONom
semirsar

#61585 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Qler wrote:Opa :) e to je za mustuluka :D
de ba, utisci za net, kaki je, trza li, steka li, imade li gremlina, mere li se u udarnim terminima stogod na yutjubetu u 4K pogledit', uzjebo mi se ovi kod mene LoLek opasno sadliga imade sadliga nemade, psmmtrpsrtu... :evil:

MTV wrote:Opet te moram ispraviti Vavoom HD :lol:
:mrgreen: mogu mislit kakli ti je tek samLom :pisnuo: :pisnuo:
MTV

#61586 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

semirsar wrote: :mrgreen: mogu mislit kakli ti je tek samLom :pisnuo: :pisnuo:
Ti si makar cuo za tacku, zarez, upitnik i uzvicnik pa je mnogo lakse :mrgreen:
j66o

#61587 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by j66o »

Od ovi nabrojani ja msm da jedino jos fali JUGOTON Tv stvarno extra kanal,ovo ostalo tu i tamo ali su ljudi ubacili vecinu sto smo trazili :thumbup: jos kazem JUGOTON i zaokruzit ponudu :lol:
Maharadza

#61588 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

fusion_ba wrote:Te kanale ima samo i ekskluzivno Moja TV i niko više, čak ni operateri koji nisu konkurencija BHT-u poput mtela, Eroneta, Elte itd.

Mada mislim da im opcija na sajtu telekoma da se plati gledanje tih kanala na dan-dva.
2KM po utakmici naplaćuju, 4KM ako je želiš kasnije (ponovo) gledati snimak (unutar 24h);
Kako koristiti Pay-Per-View?

Za novu uslugu se registrujete putem web stranice BH Telecoma, nakon čega ćete dobiti e-mail za potvrdu iste i pristupne podatke (korisničko ime i lozinku). Potom, sve što trebate uraditi je izabrati Kategoriju Pay-Per-View i koristiti uslugu.

Uslugu Pay-Per-View plaćate po sljedećim cijenama:

jedna utakmica = 1,99 KM;
jedna utakmica, uz mogućnost neograničenog broja ponovnih pregleda u naredna 24 sata, iznosi 3,99 KM.
https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5e3b5c334dd.html
Kralj Tvrtko I.

#61589 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Kralj Tvrtko I. »

Maha ..ne prljaj temu ovim bht shitom....
dembele

#61590 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dembele »

MTV wrote:Opet te moram ispraviti Vavoom HD :lol:
Ne dirajte nam druga Adru. On se davno izdigao iznad tih trivijalnih jezičkih konvencija, zareza, tački i padeža. :D
kakaljin

#61591 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Maharadza wrote:
fusion_ba wrote:Te kanale ima samo i ekskluzivno Moja TV i niko više, čak ni operateri koji nisu konkurencija BHT-u poput mtela, Eroneta, Elte itd.

Mada mislim da im opcija na sajtu telekoma da se plati gledanje tih kanala na dan-dva.
2KM po utakmici naplaćuju, 4KM ako je želiš kasnije (ponovo) gledati snimak (unutar 24h);
Kako koristiti Pay-Per-View?

Za novu uslugu se registrujete putem web stranice BH Telecoma, nakon čega ćete dobiti e-mail za potvrdu iste i pristupne podatke (korisničko ime i lozinku). Potom, sve što trebate uraditi je izabrati Kategoriju Pay-Per-View i koristiti uslugu.

Uslugu Pay-Per-View plaćate po sljedećim cijenama:

jedna utakmica = 1,99 KM;
jedna utakmica, uz mogućnost neograničenog broja ponovnih pregleda u naredna 24 sata, iznosi 3,99 KM.
https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5e3b5c334dd.html
Odlicna stvar, ja nisam ni znao da ovo ima jer imam preko moja tv. Iako bi volio i da na telemachu ima kanal sa BHtelecom premijer ligu jer ima korisnika koji bi gledali utakmice, a ne da ganjaju stream.
tutku

#61592 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by tutku »

Sta je ovo od 1.4. poskupljenje za 3KM, pretpostavljam da je ovo zbog uvođenja PINK?
pepeljara

#61593 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pepeljara »

jel se ovo odnosi na ask ?
Poštovani,
Od 10. mjeseca 2017. godine kompanija Telemach je preuzela i unaprijedila infrastrukturu kompanije ASK za pružanje
usluga kablovske televizije, čime ste postali dijelom jedne velike Telemach porodice, te Vam je na taj način omogućen
pristup našim brojnim paketima.
Imajući u vidu navedeno, ovim putem Vas obavještavamo da će od 1.3.2018. godine doći do ujednačavanja cijene
mjesečne naknade za održavanje kablovskog sistema koja će umjesto dosadašnjih 14,95 KM iznositi 18,00 KM.
Ovim putem želimo Vam predstaviti i našu ponudu i pakete za koje smo sigurni da će ispuniti Vaša očekivanja
avaks

#61594 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

tutku wrote:Sta je ovo od 1.4. poskupljenje za 3KM, pretpostavljam da je ovo zbog uvođenja PINK?
Pink koliko smo skontali ide u zaseban paket tako da zbog toga sigurno neće poskupiti.
Nego gdje si vidio za to poskupljenje? Ima li kakav link za taj cjenovnik?
Na Telemach stranici ništa ni pod vijesti ni cjenovnici neJma :-)
drug_profi

#61595 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

avaks wrote:
tutku wrote:Sta je ovo od 1.4. poskupljenje za 3KM, pretpostavljam da je ovo zbog uvođenja PINK?
Pink koliko smo skontali ide u zaseban paket tako da zbog toga sigurno neće poskupiti.
Trola čovjek.
kakaljin

#61596 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

drugi profil wrote:
avaks wrote:
Trola čovjek.
Pa i do sada su poskupili odrzavanje sa 15 na 18, a naveli razlog vece brzine interneta i nove kanale u digitalnoj semi koji se dodatno placaju. Tako da je svasta ocekivati, ali se nadam da vise nema poskupljenja.
Rugafet

#61597 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Rugafet »

Ispati se ti kolega sa telemachom koliko vidim. Samo mi nije jasno je li te neko pendrekom tjera da ga koristis ili si mazohista po prirodi. Ja brate ne bi izdrzao tolike 'torture i mucenja' nema tih para
hemed

#61598 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hemed »

Telemach wrote:
hemed wrote:subota prekid svih usluga od 14-14:30
nedelja prekid svih usluga od 15-15:30
ponedeljak tj ssad prekid usluga od 12:50 - 13:20

citava ulica nema usluge

zbog cega ovi prekidi bez ikakve obavjesti, ko koga ovdje pravi budalom ?

@Telemach
Zdravo hemede,
Izvinjavamo se zbog nastalih prekida ukoliko su izazvali neugodnosti.
Molimo Vas da nam javite da li i dalje imate poteškoća u radu naših servisa, rado ćemo provjeriti sve što je potrebno.
i opet jucer poslije ovog posta sto sam postavio nestalo je interneta od 14 do 19 sati, ni u 19h nebi doslo da nisam zvao na 1360 i prijavio kvar kolektivno u citavoj ulici da nema usluga, zato ubuduce imat cu razumjevanja jedino ako najavite 2,3 sata prije na vasoj stranici da ce biti prekid zbog radova, jer ovo ovako tek odjednom da ugasite uslugu 5h nema smisla,i prelazi u cisti bezobrazluk od strane vas, ps. da ne bude zabune usluga sad za sad radi normalno ali do kad ce ne znamo, toliko poz
Benq

#61599 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

hemed wrote: zato ubuduce imat cu razumjevanja jedino ako najavite 2,3 sata prije na vasoj stranici da ce biti prekid zbog radova
Da se neke stvari mogu predvidjet u zivotu bilo bi puno lakse :) , npr ne znam da se ikada ikome osigurac najavio da ce doci do nekog kratkog spoja pa ce iskocit i da ce nestat struje u kuci...
kakotakonikako

#61600 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakotakonikako »

Benq wrote:
hemed wrote: zato ubuduce imat cu razumjevanja jedino ako najavite 2,3 sata prije na vasoj stranici da ce biti prekid zbog radova
Da se neke stvari mogu predvidjet u zivotu bilo bi puno lakse :) , npr ne znam da se ikada ikome osigurac najavio da ce doci do nekog kratkog spoja pa ce iskocit i da ce nestat struje u kuci...
Brkas pojmove. Covjek fino napisa "da ce biti prekid zbog radova". Kakve veze ima osigurac sa planiranim radovima ?????
Ponekad pojedinci pisu samo da nesto napisu.
Locked