Večeras si u pripravnosti
Treba narod obavijestiti gdje se šta posmještalo od kanala
Moderator: Benq
Jesam, iako sutra imam ispit, i moram krenuti za Mostar u 07:00, ali ću ostati večeras do 00:00 da ljude pravovremeno obavijestim o svim izmjenama u digitalnoj shemi, iako će to značiti da ću sutra ići na ispit sa podočnjacima do poda i u zombificiranom stanjudembele wrote:@crni
Večeras si u pripravnosti, nema
![]()
Treba narod obavijestiti gdje se šta posmještalo od kanala
Ja sam se isto iznenadio kad sam vidio da nema Pimkić Family i Pimkić World Cinema, kao i da nemaju tri osnovna Pimkić kanala (RTV Pimk, Pimk 2 i Pimk 3 Info).fusion_ba wrote:ubacili rijaliti i sapunice a nisu Pink Family
Nije niko tražio, ali pošto nude svoje usluge na području Unsko-sanskog kantona, ona su vjerovatno zbog toga uvrstili taj kanal u digitalnu ponudu, a pošto izjednačili digitalnu ponudu u svim gradovima, zbog toga ga i mi u Sarajevu dobijamo, iako nam ode "dragi" TV USK.chakany wrote:Da mi je znati ko je tražio da se uvede RTV Sana
Bolje i to nego blijeda slika USKchakany wrote:Da mi je znati ko je tražio da se uvede RTV Sana
Ma joooook ba.MTV wrote:Oni su vecinom pod.ebavali Telecom a ne LOL. A zna se i zasto. I nekvari odnos TM-LOL korisnikaafannedim wrote:Ovo čisto kad se sjetim pljuvanje po pinku i davanju para. Eto i vi ko i mi loli i bht .![]()
Zavrsit cu na aparatimadembele wrote:Kod nas se koliko-toliko ipak nešto ubaci u januaru. Još da ne diraju AMC i Minimax i sve 5.
U Hrvatskoj nakon Vip-a i HT (Max Tv) izbacuje Discovery i MTV kanale.
Izdrži druže @MTV
Rugafet wrote:Moram sad ići. Kasnije ću se oduševljavat još.
Mislim da je TV USK izašao iz ponude upravo zbog lošeg kvaliteta slike.Mjesecima je bio prisutan problem sa ovim kanalom.Ti si najviše ukazivao na lošu sliku na ovom kanalu, čak sam i ja znao poslati poruku, ali eto izgleda je lakše bilo da ga ukinu, nego da namjeste sliku.Kada gledam ove lokalne kanale, RTV USK je imao sasvim pristojan program.crnivrag wrote:Nije niko tražio, ali pošto nude svoje usluge na području Unsko-sanskog kantona, ona su vjerovatno zbog toga uvrstili taj kanal u digitalnu ponudu, a pošto izjednačili digitalnu ponudu u svim gradovima, zbog toga ga i mi u Sarajevu dobijamo, iako nam ode "dragi" TV USK.chakany wrote:Da mi je znati ko je tražio da se uvede RTV Sana
Nakon 31.07. svih 11 + 4 postojeća kanala (ukupno 15) će biti dio posebnog Pink paketa, koji će se plaćati, a cijena još nije objavljena.hemed wrote:Cekaj sad u kojem ce paketu biti ovi pink kanali, hoce li biti razvrstani po osnovnim prosirenim i start paketom ili ce biti posebno paket za njih
znaci ipak da iskljucim ovaj prosireni paket, posto ce se ovo posebno placati, a prosireni nema mi logike nista nema da valja u tom paketucrnivrag wrote:Nakon 31.07. svih 11 + 4 postojeća kanala (ukupno 15) će biti dio posebnog Pink paketa, koji će se plaćati, a cijena još nije objavljena.hemed wrote:Cekaj sad u kojem ce paketu biti ovi pink kanali, hoce li biti razvrstani po osnovnim prosirenim i start paketom ili ce biti posebno paket za njih
Mislim da nece biti tako, vec da ce biti kao HD paket, razvrstano kroz paketima, i naravno i kao samostalni paket.crnivrag wrote:Nakon 31.07. svih 11 + 4 postojeća kanala (ukupno 15) će biti dio posebnog Pink paketa, koji će se plaćati, a cijena još nije objavljena.hemed wrote:Cekaj sad u kojem ce paketu biti ovi pink kanali, hoce li biti razvrstani po osnovnim prosirenim i start paketom ili ce biti posebno paket za njih
Ima nepotrebnih kanala, nije da nema ali, mtv i vh1 ipak nisu trash kanalikokikol wrote:umjesto da se ukida analogija ima masa nepotrebnih kanala na digitali počevši od mtv , vh1 pa do rtv jablanica ,ja stvarno ne znam ko može voljeti onoliku ergelu muzičkih kanala
Sevdah TVkakaljin wrote:Odlicna stvar sto se ubacuju i pink kanali, ali trebaju i ostale kanale iz ponude ubaciti. Pa ko voli neka ih gleda i neka doplati paket koji vjerovatno nece biti skuplji od 4 KM jer je u BHtelecomu 3,5 KM. Isto svaka cast za Sevdah TV
Jos da zamjene sve SD kanale za HD kanale. I ubace jos kanale koji korisnici traze
Samo sada da vidim posipanje pepelom one koji su govorili da bhtelecom korisnici daju pare Mitrovicu za Pink pakete, a sada ce to raditi i telemach korisnici.