Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
fortaleza

#6001 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fortaleza »

Ne radi epg na većini kanala na SD receiveru već desetak dana...

Bio bi red da ubace i koji radijski kanal, imaju svega 3 kanala. :-) Kod Telekoma i HT-a skoro svaki ima, a i SBB u Srbiji preko 30 i to za svaki žanr posebno. Ništa ih ne košta, a svakako pripadaju istoj grupaciji.
Bryant 24

#6002 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Bryant 24 »

Bubalo1 wrote:Ne pravim se pametan nego ti kazem nije pukla optika jer je meni bilo .. Kad pukne nema cijela Zenica 3-4 sata .. Meni je sve radilo .. Znaci do vas je ..Odnosno do vaseg naselja.. Nazovi i zali se ha ya ..
Prijatelju, zao mi je ako iz mog posta nisi primijetio dozu sarkazma. Ja se uopste nisam zalio. A to da nestrucan kadar radu u kompaniji, radi. Otidji malo do Mostara ako ti se dadne ikad, pa im vidi show room i vidi kakve ''koke'' rade, koke su cista desetka, al isto toliko im iznosi IQ.
rukfashmoj

#6003 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by rukfashmoj »

Domy31 wrote:
rukfashmoj wrote:Zelim bit novi korisnik I zanima me trio paket tel.internet I tv bih uveo 50km pise da je jel tacno? Jos me interesuje pise da ima 100 besplatnih minuta prema vani jel to tacno??
trio nema besplatnih minuta
Sta onda da uzmem da bih imao besplatne minute sa inostranstvom koji paket I kolko je para napominjem da mi treba I internet I tv??
van helsing

#6004 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Telemach wrote:NOVI KANAL NA MMDS PLATFORMI

Poštovani korisnici usluge MMDS-a,
U želji da ponudu programa prilagodimo potrebama i željama naših korisnika donosimo vam prvi dječiji kanal sinhronizovan na domaći jezik, ULTRA TV.
Sigurni smo da će naša najmlađa populacija svakodnevno uživati uz svoje omiljene crtane filmove i njihove junake.
ULTRA TV je ujedno i naša svakodnevna preporuka za sve mališane!
Kako biste gledali ULTRA TV kanal na MMDS platformi, molimo vas da u programskoj šemi preskenirate Transponder 2.
Napokon! Hvala!

Tapatalk 2
Domy31

#6005 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Domy31 »

rukfashmoj wrote:
Domy31 wrote:
rukfashmoj wrote:Zelim bit novi korisnik I zanima me trio paket tel.internet I tv bih uveo 50km pise da je jel tacno? Jos me interesuje pise da ima 100 besplatnih minuta prema vani jel to tacno??
trio nema besplatnih minuta
Sta onda da uzmem da bih imao besplatne minute sa inostranstvom koji paket I kolko je para napominjem da mi treba I internet I tv??
jedan od supermix paketa
bato99

#6006 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

Telemach wrote:Izmjene u programskoj šemi Telemacha

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestit vas da smo analognu programsku šemu Sarajeva, Zenice, Kiseljaka, Travnika ,Viteza i Mostara odlučili obogatiti novim kanalima za koje ste iskazali interes.

U želji da ponudu programa prilagodimo potrebama i željama naših korisnika donosimo vam prvi dječiji kanal sinhronizovan na domaći jezik, ULTRA TV, na poziciji kanala TV Slo 1 (Sarajevo, Zenica, Kiseljak, Travnik, Vitez).
Vodeći računa da u analognoj programskoj šemi budu što više zastupljeni kanali iz domaće produkcije, uvrstit ćemo i novi domaći kanal sa domaćom muzikom, HAYAT FOLK na poziciju kanala KCN::2, regionalnog muzičkog kanala (Svi gradovi).

Također smo odlučili uvrstiti i dodatni domaći muzički kanal Hayat Folk i Hayat Music u osnovni D3 start digitalni TV paket, pa će od danas isti biti dostupan na D3 platformi u svim gradovima.
jeste zato ste nam izbacili fight channel :twisted: ubacite koji normalni kanal i jeble vas cajke više,da ne govorim kako u mostaru nemamo sport klub srbija i automatski smo uskraćeni za formulu 1 i moto GP..ubacite nam ova dva kanala na analognu,fight channel i SK sbija
swatch

#6007 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by swatch »

@Telemach

Molim Vas za kratko obrazlozenje na osnovu cega ste Vi zakljucili da vecina Vasih korisnika zeli jos jedan kanal sa cajkama? Da li ste mozda proveli neku anketu? Pitam Vas jer sam korisnik Trio paketa, i niko me nije pitao da li zelim jos jedan kanal sa cajkama. Vecina korisnika drugih kablovskih operatera koji su ranije uveli ovaj kanal se uzasava na spomen Hayat Folk-a a Vi ga uvodite i reklamirate kao da ste neku revoluciju uveli.

Ako vec zelite da mislite o Vasim korisnicima uvedite neki edukativni kanal, dodajte vise djecijih kanala, manite se seljakluka, folka i ostalih seljackih trendova. Ako vec nemate mogucnost da nabavite edukativni materijal, zbog cega niste uveli strane muzicke kanale?

Ako vec brinete o korisnicima i ako osluskujete nase zelje pocnite raditi na CI modulima.

Ako Vam je toliko zadovoljstvo pricinilo uvodjenje Hayat Folk kanala e onda stvarno nemam rijeci. Zao mi je sto je i kod Vas zavladao seljakluk.

Hvala sto ste i mene pitali za misljenje. Pozdrav od korisnika koji Vam mjesecno uplati minimum 55 KM.
bato99

#6008 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

swatch wrote:@Telemach

Molim Vas za kratko obrazlozenje na osnovu cega ste Vi zakljucili da vecina Vasih korisnika zeli jos jedan kanal sa cajkama? Da li ste mozda proveli neku anketu? Pitam Vas jer sam korisnik Trio paketa, i niko me nije pitao da li zelim jos jedan kanal sa cajkama. Vecina korisnika drugih kablovskih operatera koji su ranije uveli ovaj kanal se uzasava na spomen Hayat Folk-a a Vi ga uvodite i reklamirate kao da ste neku revoluciju uveli.

Ako vec zelite da mislite o Vasim korisnicima uvedite neki edukativni kanal, dodajte vise djecijih kanala, manite se seljakluka, folka i ostalih seljackih trendova. Ako vec nemate mogucnost da nabavite edukativni materijal, zbog cega niste uveli strane muzicke kanale?

Ako vec brinete o korisnicima i ako osluskujete nase zelje pocnite raditi na CI modulima.

Ako Vam je toliko zadovoljstvo pricinilo uvodjenje Hayat Folk kanala e onda stvarno nemam rijeci. Zao mi je sto je i kod Vas zavladao seljakluk.

Hvala sto ste i mene pitali za misljenje. Pozdrav od korisnika koji Vam mjesecno uplati minimum 55 KM.
:thumbup: toliko moćnih kanala ima u svijetu za otkupiti prava,ali jok eto njih sa cajkama i još na užas,ponosno letaju sa facebooka na forum da bi nam objavili ovu užasnu vijest :evil: ovima što su u ljubavnim odnosima sa telemachom poručujem da ohlade malo
DON_eARL

#6009 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL »

Pišite prijedloge, pravite anketu na Telemach forumu, pa će valjda reagovati kada vide rezultate ankete. :D
bato99

#6010 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

DON_eARL wrote:Pišite prijedloge, pravite anketu na Telemach forumu, pa će valjda reagovati kada vide rezultate ankete. :D
ma brate ne možeš im ništa zato što konkurencija ne nudi bolje...tek kad budemo imali konkurenciju koja se stalno bori,e onda ćemo mi korisnici uživati...a dotada samo možemo kritikovati i moliti boga da nas nekad poslušaju
fortaleza

#6011 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fortaleza »

Ja na d3 imam i fight chanel i sk srbija. bato ako koristis i internet od telemacha, zasto ne uvezes onda usluge neta i tv-a u DUO paket? 3 KM vise, duplo brzi net 15 Mbps, D3 GO i navedeni kanali... Ha ya, najlakse je kukati.
Modest Musorgski

#6012 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Modest Musorgski »

:thumbup:
jastuk1

#6013 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by jastuk1 »

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestit vas da smo analognu programsku šemu Sarajeva, Zenice, Kiseljaka, Travnika ,Viteza i Mostara odlučili obogatiti novim kanalima za koje ste iskazali interes.

U želji da ponudu programa prilagodimo potrebama i željama naših korisnika donosimo vam prvi dječiji kanal sinhronizovan na domaći jezik, ULTRA TV, na poziciji kanala TV Slo 1 (Sarajevo, Zenica, Kiseljak, Travnik, Vitez).
Vodeći računa da u analognoj programskoj šemi budu što više zastupljeni kanali iz domaće produkcije, uvrstit ćemo i novi domaći kanal sa domaćom muzikom, HAYAT FOLK na poziciju kanala KCN::2, regionalnog muzičkog kanala (Svi gradovi).

Također smo odlučili uvrstiti i dodatni domaći muzički kanal Hayat Folk i Hayat Music u osnovni D3 start digitalni TV paket, pa će od danas isti biti dostupan na D3 platformi u svim gradovima.
I to opet znači samo digitala, a na analogiji ništa. Zašto ovi kanali nisu mogli u analogni paket????????

Tipično za Telemach - kako ne razumijete da ima ljudi kojima ne treba ili neće ili ne žele digitalni receiver.
Hercegoviina

#6014 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Hercegoviina »

Jos krkanskih kanala za krkansku publiku.
semir1988

#6015 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semir1988 »

jastuk1 wrote:

I to opet znači samo digitala, a na analogiji ništa. Zašto ovi kanali nisu mogli u analogni paket????????

Tipično za Telemach - kako ne razumijete da ima ljudi kojima ne treba ili neće ili ne žele digitalni receiver.
ultra tv i hayat folk je na anlognoj...
ExNihilo

#6016 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by ExNihilo »

Što nije bilo F1 na Sportklubu u Zenici za vikend? :zoka:

Ne kontam, prošle sedmice je bilo.
ElRe

#6017 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by ElRe »

Podrska
dječak sa šibicama

#6018 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

Pa gledaju ljudi folk, turbo folk, krkanluk, zna se u kakvoj drzavi zivimo.

Papcima se ugadja, vecina su jbg.
typeOnegative

#6019 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by typeOnegative »

Hayat folk uvrsten u programsku shemu :facepalm: ,super, you make my day :fazlija:
Koliko to jos treba seljackih programa i zasto se toliko forsira muzicko smece sa istoka ?OK sve,treba da bude za sve vrste ljudi ponesto,ali mislim da je ˝muzickih˝ programa ove vrste vise nego dovoljno.Zar nisu dosta dm-ovi,bn-ovi itd. isl.
Pun mi je k. ove seoske drzave,zato nam je sve ovako kako je.Prije su kupovali cigle,a sad sjede u parlamentu i opcinskim vijecima.Kao sto je neko rekao gore,bilo bi lijepo da se napravi neka anketa,nisu svi maloumni i slusaju cece karleuse isl.Neki bi da poslusaju i nesto normalno.Programe ove vrste uopce nemam ni memorisane,kad saltam programe necu da ih vidim ni ono pola sekunde koliko treba da se prebaci program.
Tiger 033

#6020 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

Telemach wrote:NOVI KANAL NA MMDS PLATFORMI

Poštovani korisnici usluge MMDS-a,
U želji da ponudu programa prilagodimo potrebama i željama naših korisnika donosimo vam prvi dječiji kanal sinhronizovan na domaći jezik, ULTRA TV.
Sigurni smo da će naša najmlađa populacija svakodnevno uživati uz svoje omiljene crtane filmove i njihove junake.
ULTRA TV je ujedno i naša svakodnevna preporuka za sve mališane!
Kako biste gledali ULTRA TV kanal na MMDS platformi, molimo vas da u programskoj šemi preskenirate Transponder 2.
Za novi kanal manje vise :D ali za prebacivanje kanala novi transponder (11760 V 28000) jedno veliko RESPECT :thumbup: jos je ostao jedan transponder "11913 V 28000"...i ako moze jedno pitanje za Telemach... zasto dolazi do pikselizacije slike :?:
StupskaBitanga

#6021 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by StupskaBitanga »

Jel samo kod mene ili su na svim otključali sve kanale a koje ne plaćaš stoji preko pola ekrana niste pretplaćeni na ovaj kanal pozovite kontakt centar
StupskaBitanga

#6022 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by StupskaBitanga »

ispadaš nepismen
Pročitaj fino
Umjesto RTV Slovenija na analognoj kablovskoj ide Ultra TV( njihov program)
Kinaski

#6023 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Kinaski »

Jebote na kraju ce se anologna svesti na 3 kanala, ja vam necu preci na digitalu bando bahata!!! STA'EEE!
Maharadza

#6024 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

Kinaski wrote:Jebote na kraju ce se anologna svesti na 3 kanala, ja vam necu preci na digitalu bando bahata!!! STA'EEE!
Vidiš da im je to i krajnji cilj! :evil:
afannedim

#6025 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

StupskaBitanga wrote:
ispadaš nepismen
Pročitaj fino
Umjesto RTV Slovenija na analognoj kablovskoj ide Ultra TV( njihov program)
Zato što je frajer korisnik HS-a.
Locked