Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- fusion_ba
#58176 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Filmovi nisu ništa lošiji od onog što nude FOX Movies, TV1000 ili Cinestar. Ali zato kvaliteta slike jeste lošija, i naravno piratski titlovi sa neta
- diablobih
#58177 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Cinestar vala nudi dosta bolje. Fox movies barem ima klasike filmske.fusion_ba wrote:Filmovi nisu ništa lošiji od onog što nude FOX Movies, TV1000 ili Cinestar. Ali zato kvaliteta slike jeste lošija, i naravno piratski titlovi sa neta
- dembele
#58178 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na svim kanalima imaš repriziranje bez obzira radilo se o FTV, OBN, Pink Film ili HBO. Nemaš originalnu produkciju koja ide 24/7/365 bez repriza.diablobih wrote: Rekao sam ja to vec gore, znam da ce imati, ali nadam se da ce ih automatski staviti negdje iznad svih, a ne volim praviti liste, mislim kada bih je pravio mozda bih izbacio i ove dosadasnje pinkove i ovo ostalo ostavio na istom, jer mi se svidjaju pozicije.
Sto se tice filmova, ako su ti dobri ovi prahistorijski filmovi onda u redu, meni se bas i ne gledaju ivica i marica na tom horror kanalu ili evil dead iz '82. Takodjer mi se ne gleda na tom pink film nijedan jugoslovenski film, jer sam ih gledao svakog barem po 10 puta, na drugim kanalima tokom godina. I sve tako i sa ostalim "filmskim" kanalima Pink televizije, prahistorijski filmovi. A sto se tice pink pedia, to je pokusaj da bude History 2, vidim bas neke emisije k'o na H2, ali opet ni blizu.
Ne znam jesi li zapazio da Pikaboo 6-7 puta u toku dana reprizira, isti sadržaj.
Top Tv, sve što imaš od programa poslijepodne imaš takođe i sutra u toku dana. Kanali od Prva Tv bjesomučno repriziraju sadržaj na dodatna 3 kanala. HBO, Cinestar isti slučaj.
Opet kažem na par kanala se može naći koliko-toliko nešto interesantno pa i neki dobar film a to što su stariji uopće nije presudno jer i TV 1000, AMC pa i Fox kao što reče @fusion_ba emituju slične filmove. Meni su gore ove savremene bezidejne holivudske budalaštine tipa Batman v Superman a uvijek mogu gledati bivšu yu kinematografiju bila ona 70-ih ili 80-ih godina. Balkanskog špijuna i Ko to tamo peva sam gledao i ja 10-ak puta i ne vidim nikakav problem da ih opet pogledam s vremena na vrijeme.
- diablobih
#58179 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nije fazon u repriziranju, ali kada repriziras godinama iste stvari, onda je to vec govno od kanala. Niko ne ocekuje da stavljas stalno nove filmove, ali vala svaki mjesec makar mozes ubaciti novu semu sa filmovima gdje nije najnoviji iz 2005te. To je odraz nekvalitetnih kanal, i zato ga ne mozes porediti ni sa foxom, ni sa cinestarima.
- fusion_ba
#58180 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sve je stvar ukusa. Meni su kao što rekoh filmovi na Pinkovim kanalima ok i ništa lošiji od drugih kanala iz osnovnog paketa, ali mi smetaju druge stvari.diablobih wrote:Cinestar vala nudi dosta bolje. Fox movies barem ima klasike filmske.fusion_ba wrote:Filmovi nisu ništa lošiji od onog što nude FOX Movies, TV1000 ili Cinestar. Ali zato kvaliteta slike jeste lošija, i naravno piratski titlovi sa neta
- dembele
#58181 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Generalno gledajući našem narodu je teško ugoditi, jer je bilo kukanja od nekih forumaša kako se i na HBO nema šta pogledati, bez obzira što postoje tri kanala na kojima se prikazuju najprestižnije serije i filmovi stari godinu-dvije.
- pecpec
#58182 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Fatajte se vi kakvog posla,zaposleni ljudi nemaju vremena da upale tv a kamo li da gledaju 165 kanala i da jos traze nove.
- supercali
#58183 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Prodao sam dusu vragu 
- kokikol
#58184 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ne mlatite praznu slamu jedva čekate pinkove a tu kao negodujete, sreća pa ste u manjini ,zamislite da se svaki TM korisnik uključi ovdje u raspravu pa ne bi vas na mapi bilo sa vašim pametovanjem
- afannedim
#58185 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
E sad trpajte mitroviceve dzepove. A srali su pojedini forumasi na bht i lol temi kako mi placamo mitrovica i vucica i da TM nikad nece uvesti pink, sve se vraca.
- crnivrag
#58186 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Večeras nam stiže TV1000 Русское кино 
- crnivrag
#58187 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
supercali wrote:Prodao sam dusu vragu
- agent_zero
#58188 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja ne znam koji će nam đavo ti pinkovi, kao i sva ostala legla šunda.
I @telemach, ne dao vam Bog da cijene skoče opet, i onako previše plaćamo. Recimo duo net paket je preskup za ono što nudi.
Šteta što nema jedna verzija duo paketa s malo sporijim netom, a više digitalnih i hd kanala. Razmislite malo i o toj varijanti.
I @telemach, ne dao vam Bog da cijene skoče opet, i onako previše plaćamo. Recimo duo net paket je preskup za ono što nudi.
Šteta što nema jedna verzija duo paketa s malo sporijim netom, a više digitalnih i hd kanala. Razmislite malo i o toj varijanti.
- crnivrag
#58189 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Krenuo je eksperimentalni program na kanalu HRT 5, koji starta poslije nove godine:
- crnivrag
#58190 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Usput izgleda da će kanali AMC grupacije preživjeti u Telemach/SBB shemi:
http://sbbmembers.blogspot.ba/2017/12/o ... nimax.html
http://sbbmembers.blogspot.ba/2017/12/o ... nimax.html
- zateznistub
#58191 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Može li mi neko objasniti o čemu se radi?
Naime u vrijeme dokolice igram jednu jedinu igricu 8pool i kako pređoh na TM prečesto ae dešava da usred igre prekine uz poruku connection is slow hem gubim bobe hem se nerviram. Imanli šta da se uradi da ti prestane?
Naime u vrijeme dokolice igram jednu jedinu igricu 8pool i kako pređoh na TM prečesto ae dešava da usred igre prekine uz poruku connection is slow hem gubim bobe hem se nerviram. Imanli šta da se uradi da ti prestane?
- Haris033
#58192 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imam playlistu HD i meni od 50-tak HD programa više ništa ne treba. Najviše gledam BBC earth, N1, HBO, 24Kitchen, Travel, CineStar, Cinemax, FOX, SK, AS, MTV Live, a onako prelistam ostale u HD-u. Sasvim dovoljno za moj ukus 
Molio bih Telemach samo da nam nekada uvedu i jos neke BBC kanale u HD-u
Molio bih Telemach samo da nam nekada uvedu i jos neke BBC kanale u HD-u
Last edited by Haris033 on 28/12/2017 09:30, edited 1 time in total.
- drug_profi
#58193 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Igraj World of Tanks pa se iskali na nekom.zateznistub wrote:Može li mi neko objasniti o čemu se radi?
- zateznistub
#58194 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jest pa da me neko izbuši zbog pucanja konekcijedrugi profil wrote:Igraj World of Tanks pa se iskali na nekom.zateznistub wrote:Može li mi neko objasniti o čemu se radi?
- Telemach
#58195 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@agent_zero,agent_zero wrote:Ja ne znam koji će nam đavo ti pinkovi, kao i sva ostala legla šunda.
Smatramo da su ponuda i kvalitet sadržaja proporcionalni cijeni. U svakom slučaju, novi prijedlozi su uvijek dobrodošli. Zahvaljujemo.
-
tnt-tunja
#58196 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da li postoji HRT u HD rezoluciji? Te sta se ocekuje na HRT 5 da bude tematika? U cemu je stos, zasto nova tv ne ide u HD rezoluciji?
Neko je spomenuo BBC kanale, apsolutno podrzavam.
Ako se vec uvode neki kanali, neka to makar budu neki svjetski, a ne smece u vidu pinka...svakako ukoliko se pink bude uvodio u poseban paket, ja ih ne zelim imati, nikako mi ne trebaju ti staro-rimski polu-amaterski snimci...
Ako se vec uvode neki kanali, neka to makar budu neki svjetski, a ne smece u vidu pinka...svakako ukoliko se pink bude uvodio u poseban paket, ja ih ne zelim imati, nikako mi ne trebaju ti staro-rimski polu-amaterski snimci...
- crnivrag
#58197 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
HRT ima svoj kanal u HD rezoluciji, međutim u pitanju je reemitiranje kanala HRT 2 u HD rezoluciji kada idu sportski prenosi.tnt-tunja wrote:Da li postoji HRT u HD rezoluciji? Te sta se ocekuje na HRT 5 da bude tematika? U cemu je stos, zasto nova tv ne ide u HD rezoluciji?
Nova TV i njen sestrinski kanal Doma TV također emituju svoj program u HD rezoluciji, i njihove HD verzije su dostupne kod svih većih kablovskih i IPTV operatera u Hrvatskoj.
Inače evo kako je koncipiran kanal HRT 5: http://net.hr/danas/hrvatska/hrt-uskoro ... ta-dnevno/
-
NediM17
#58198 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach,
jucer od prenosa broja imam problem da linija 1 ne moze primiti poziv (a to sam shvatio tek u vecernjim satima), moze samo zvati. Linija 2 radi bez ikakvih poteskoca.
Sinoc sam razgovarao sa nekom vasom koleginicom iz call centra, otvoren je nalog, ali znam da se stvari najbrze rjesavaju upravo ovdje preko foruma.
Do prenosa broja sve je radilo kako treba, tako da ne vjerujem da je problem bilo gdje kod mene, nego negdje sa vase strane. Prvo sam probao ugasiti i upaliti modem, zatim ga restarovati iglicom na fabricke postavke, ali nista od toga nije pomoglo.
Molio bih vas da to pokusate rijesiti as soon as possible, jer mi je ta prva linija dosta bitna narocito ovih dana.
Lijep pozdrav.
jucer od prenosa broja imam problem da linija 1 ne moze primiti poziv (a to sam shvatio tek u vecernjim satima), moze samo zvati. Linija 2 radi bez ikakvih poteskoca.
Sinoc sam razgovarao sa nekom vasom koleginicom iz call centra, otvoren je nalog, ali znam da se stvari najbrze rjesavaju upravo ovdje preko foruma.
Do prenosa broja sve je radilo kako treba, tako da ne vjerujem da je problem bilo gdje kod mene, nego negdje sa vase strane. Prvo sam probao ugasiti i upaliti modem, zatim ga restarovati iglicom na fabricke postavke, ali nista od toga nije pomoglo.
Molio bih vas da to pokusate rijesiti as soon as possible, jer mi je ta prva linija dosta bitna narocito ovih dana.
Lijep pozdrav.
- agent_zero
#58199 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa dodajte makar još jednu varijantu duo net paketa. Recimo nešto s brzinom 25-30mbps i dodatnim kanalima.Telemach wrote:@agent_zero,agent_zero wrote:Ja ne znam koji će nam đavo ti pinkovi, kao i sva ostala legla šunda.
Smatramo da su ponuda i kvalitet sadržaja proporcionalni cijeni. U svakom slučaju, novi prijedlozi su uvijek dobrodošli. Zahvaljujemo.
Također, bilo bi fer prema penzionerima da ima neki light trio paket kao što je prije bio, s manjom brzinom neta i manjom mjesečnom naknadom.
-
tnt-tunja
#58200 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala crni, HRT5 i nije toliko zanimljiv znaci kanal. Medjutim sta mene zanima jeste kakva je mogucnost da mi dobijemo u BiH nova TV u HD rezoluciji? Ipak je telemach neko ko ima ekskluzivna prava za novu na ovim podrucjima?