Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dembele wrote:Viasat Epic može proći, ali ovo ostalo ništa spektakularno. Još kad vidiš da kombinuju sd+hd za nove kanale a SK4 nema HD, šta reći. Uopće nisam fan pinkovih kanala, ali bih svakako dao prednost Pink Film/Horror/Western u odnosu na Sundance Tv ili ovaj ruski TV 1000 bez titla koji uskoro dolazi.
Pink film,horror,western,premium su dobri kanali 1000 put sam reko,da ne govorim o Kino tv...ali ovi filmski Sundance ili ovaj ruski to je dzaba zauzimanje prostora...vec ako se ne moze vratit Klasik tv onda Pink film bi bio extra (domaci filmovi)....Jugoton isto kanal extra (muzika 80-tih) sto telemachu fali ali bolje kcn,bn,milion mtv itd...
fusion_ba wrote:Kanal sa ruskim filmovima je skroz ok ako bude titlovan, ako ne bude, onda džabe ga ubacuju
Po svemu sudeći, izgleda da taj kanal neće biti titlovan, tako da ko zna ruski može da uživa, a ko ne onda na kurs kao što je Telemach neki dan predložio
Kad smo već kod toga, rijetko koristim EON ali kad ga koristim do sada sam isključivo to radio putem mobilnog telefona. U pravilu, bez izuzetaka, svaki put kad bi ga upalio dolazilo bi do štopanja, titlanja, bufferinga, zaleđivanja, i to, svi ovi simptomi se naizmjenično javljaju. Sinoć sam gledao na SK tekmu i osim što je horor tekmu gledati na telefonu, još je veći horor kad dolazi do ovih gore pomenutih problema. To nije samo sinoć već redovno se dešava na svim kanalima bez izuzetka. Inače, koristim uslugu EON-a putem svoje privatne wifi mreže koja isporučuje možda 30 Mb/s iako u paketu imam 120 i Ubee modem. Nikad mi nije smetala brzina wifi-a te smatram da bi i ovih 30 trebalo biti sasvim dovoljno da se kanali gledaju bez štopanja, prekidanja itd. Međutim to nije tako....također ovo pišem čisto onako, ne očekujem ništa niti prijavljujem kakve tehničke poteškoće, da me @Telemah ne shvati pogrešno..
Zdravo aditon,
Predlažemo da smanjite kvalitet videa na 2 ili 4Mbps.
Zamolićemo kolege da provjere sve što je potrebno, kako bi preko UBEE ostvarili bolju brzinu
hemed wrote:samo me interesuje dali je iko trazio ovaj epic drama i pikabo hd da se ubaci, toliko je mejlova poslato al oni opet po svom ubacuju, pinkova nigdje,kino tv nigdje, cinemania nigdje, m1 nigdje, sljedece sto ce ubacit jel neki muzicki kanal nije odavno bgm red bi bio cccc
eto to je dokaz koliko oni citaju mejlove koji su poslani za nove kanale
ma trazio je KURAC moj nego oni ubacuju debilne kanale kao i obicno
telemach
kada cete ubaciti npr Pink Premium kao zamjenu za filmske kanale koje ste nam IZBACILI i nemojte sad reci da saljemo prijedloge na vas e-mail jer je to obicno SRANJE kojim zajebavate narod
fusion_ba wrote:Kanal sa ruskim filmovima je skroz ok ako bude titlovan, ako ne bude, onda džabe ga ubacuju
Po svemu sudeći, izgleda da taj kanal neće biti titlovan, tako da ko zna ruski može da uživa, a ko ne onda na kurs kao što je Telemach neki dan predložio
Pa koju svrhu ima fimski kanal koji nije titlovan!!!!
A isto tako Pikaboo djeciji kanal nije uopste na Bosanskom/Hrvatskom/srpskom jeziku vec koliko vidim na slovenackom, tako da i tu ne vidim svrhu da se ubacuje.
hemed wrote:samo me interesuje dali je iko trazio ovaj epic drama i pikabo hd da se ubaci, toliko je mejlova poslato al oni opet po svom ubacuju, pinkova nigdje,kino tv nigdje, cinemania nigdje, m1 nigdje, sljedece sto ce ubacit jel neki muzicki kanal nije odavno bgm red bi bio cccc
telemach
kada cete ubaciti npr Pink Premium kao zamjenu za filmske kanale koje ste nam IZBACILI i nemojte sad reci da saljemo prijedloge na vas e-mail jer je to obicno SRANJE kojim zajebavate narod
Opet ce napisati posaljite prijedlog na mail jer mi uvazavamo prijedloge korisnika
kakaljin wrote:
A isto tako Pikaboo djeciji kanal nije uopste na Bosanskom/Hrvatskom/srpskom jeziku vec koliko vidim na slovenackom, tako da i tu ne vidim svrhu da se ubacuje.
Kanal Pikaboo HD se u okviru Telemach sheme emituje sa hrvatski i srpskim audio jezikom, ne znam kakva je situacija putem EON aplikacije, ali prije neki dan je i tu išao sa hrvatskim audio jezikom.
telemach
Opet ce napisati posaljite prijedlog na mail jer mi uvazavamo prijedloge korisnika
nikad nista kvalitetno da ubace, sve nekakva sranja samo serije serije nigdje filma s glave, i ako ubace nesto kvalitetno daj da im se dodatno plati, pa dajte stavite neki pink filmski ili kino tv neke filmske da ih ne placamo dodatno, i mi smo ljudi ako nemamo da platimo te dodatne pakete, dajte nam neke sto se ne naplacuju dodatno
EDIT: a to slanje na e mail okaci macku o rep to nit ko gleda nit ih to interesuje, poslao sam hiljadu mejlova samo su arene ubacili, i to da se dodatno placaju u SD rezoluciji pa daj molim te kockice da im neko placa 4 KM sta ima.
Last edited by hemed on 14/12/2017 12:44, edited 1 time in total.
hemed wrote:... poslao sam hiljadu mejlova samo su arene ubacili, i to da se dodatno placaju u SD rezoluciji pa daj molim te kockice da im neko placa 4 KM sta ima.
Mislim stvarno je bezveze i lihvarski da arene SD nisu u standardnoj shemi.
hemed wrote:... poslao sam hiljadu mejlova samo su arene ubacili, i to da se dodatno placaju u SD rezoluciji pa daj molim te kockice da im neko placa 4 KM sta ima.
Mislim stvarno je bezveze i lihvarski da arene SD nisu u standardnoj shemi.
pa jbg jarane kad nekom guzica zine za 4 marke tako ti je to
diablobih wrote:Epic je vecina trazila cim se saznalo da ce se emitovati. Ja prvi. Sta to nudi pink, sto ne nude cinestari svi?
razlika je u cijeni.zasto da npr dodatno placam 10-12 km za cinestar ili hbo paket kada su mogu ubacitii 3-4 pink filmska kanala po puno nizoj cjeni
Nadam se da se šališ kad poredim hbo i CineStar sa punktovima!
ne poredi on pinkove i hbo, nego hoce da kaze da neko nema novca prvi JA da plati 10 KM za hbo paket, pa bi kao u tu zamjenu dobro dosli pink filmski kanali da se ubace u neki od standradnih paketa
Ovim tempom ce Telemach puno brze pocet gubiti korisnike nego sto ce dobiti nove. Nekoliko puta sam naglasio, zivimo u 2017.godini i neces me kupovati sa nekim SD kanalima, jos da ih placam.
Kao sto neko rece, 4KM za AS u SD rezoluciji... Pa ja cu u 3poteza naci stream koji je u 720p i koji nece stekati (ZAHVALJUJUCI TELEMACHOVOM NETU).
Gospodo iz Telemacha krenite polako sa uvodjenjem kvalitetnih HD kanala, ovim glupostima ne pokusavajte zamazivati oci. Cuj ruski kanal, pa nismo mi Rusi, bog te vidio retardirani. Sta cemo sa njim?