Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
Nepass
#33351 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U subotu zvao rekli mi u ponedeljak pustiti ugovorenu brzinu neta. Danas u 15h nista. Zovem kazu evo ubrzo ide. Nista do sad.
Prodje pola mjeseca a u mene net 10mb/s
- crnivrag
#33352 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hajde pošalji PP korisniku @Telemach, pa će ti oni ujutro to odmah srediti.Nepass wrote:U subotu zvao rekli mi u ponedeljak pustiti ugovorenu brzinu neta. Danas u 15h nista. Zovem kazu evo ubrzo ide. Nista do sad.
-
Nepass
#33353 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sto se tice slike da kucnem u drvo nikad problema nije bilo ni sa hs ni sad sa telemachBenq wrote:Nije svima , kod mene BHT HD radi odlicno , jedina dva kanala koja su mi veceras pocela trzat su HBO +1 i HBO2 +1 , ostalo je sve ok. Na ta dva kanala je i jacina i kvaliteta ok , svi ostali HBO kanali rade odlicno.Officer Crabtree wrote:
Prijatelju cijelom gradu je počelo trzati unazad dva sata, ako budu išli do svakog korisnika nema nas do finala kako treba...
- Benq
#33354 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Takodje , nemam nijednu zamjerku u vezi usluga.Nepass wrote: Sto se tice slike da kucnem u drvo nikad problema nije bilo ni sa hs ni sad sa telemach
-
Nepass
#33355 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sutra cu mu ovdje pisati ujutro. Nmg da smaram na pm, dosta sam ga peglao za prikljucak.crnivrag wrote:Hajde pošalji PP korisniku @Telemach, pa će ti oni ujutro to odmah srediti.Nepass wrote:U subotu zvao rekli mi u ponedeljak pustiti ugovorenu brzinu neta. Danas u 15h nista. Zovem kazu evo ubrzo ide. Nista do sad.
-
Officer Crabtree
#33356 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
nije svaki grad sarajevo grad, pogrešno je možda što sam to pretpostavioBenq wrote:
Nije svima , kod mene BHT HD radi odlicno , jedina dva kanala koja su mi veceras pocela trzat su HBO +1 i HBO2 +1 , ostalo je sve ok. Na ta dva kanala je i jacina i kvaliteta ok , svi ostali HBO kanali rade odlicno.
al evo, kod nas u gradu, svima je tako vjerovatno neke smetnje nadam se da će za pola sata proraditi jer ide najjača utakmica cijelog 1 kola
htjedoh da kažem da nije do korisnika kao što je crni vrag u početku pretpostavljao
- Benq
#33357 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koja je akvizirana firma u pitanju pa da nema nikakav kontakt broj za podrsku ?Officer Crabtree wrote: nije svaki grad sarajevo grad, pogrešno je možda što sam to pretpostavio![]()
al evo, kod nas u gradu, svima je tako vjerovatno neke smetnje nadam se da će za pola sata proraditi jer ide najjača utakmica cijelog 1 kola
htjedoh da kažem da nije do korisnika kao što je crni vrag u početku pretpostavljao
-
Officer Crabtree
#33358 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
bhb ... ma njih šta god pitaš kažu ne znamo ništa, od kako je telemach najavio da je kupio, "niko ništa ne zna", ni kad će nam uvesti telemach ponudu... enivej, kontakt telefon je bio neki u lukavcu a ovi lokalni (u drugom gradu) odlaze nakon 4... tako da... iako mislim da je ovo što sad šteka negdje i iznad samog našeg grada, na malo većem problemu 
- Benq
#33359 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pozovi 1360 to je kontakt centar Telemacha i naravno broj za sve akvizirane firme. To sto ti jos nisu pustili signal ne znaci da ti oni nece raditi podrsku jer se vjerovatno ceka rekonstrukcija mreze pa da onda puste novi signal.Officer Crabtree wrote:bhb ... ma njih šta god pitaš kažu ne znamo ništa, od kako je telemach najavio da je kupio, "niko ništa ne zna", ni kad će nam uvesti telemach ponudu... enivej, kontakt telefon je bio neki u lukavcu a ovi lokalni (u drugom gradu) odlaze nakon 4... tako da... iako mislim da je ovo što sad šteka negdje i iznad samog našeg grada, na malo većem problemu
-
StupskaBitanga
#33360 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
šta je sa gledanjem unazad na D3go?
što ne radi makar kod mene
- Herr Flick
#33361 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Officer Crabtree wrote:bhb ... ma njih šta god pitaš kažu ne znamo ništa, od kako je telemach najavio da je kupio, "niko ništa ne zna", ni kad će nam uvesti telemach ponudu... enivej, kontakt telefon je bio neki u lukavcu a ovi lokalni (u drugom gradu) odlaze nakon 4... tako da... iako mislim da je ovo što sad šteka negdje i iznad samog našeg grada, na malo većem problemu
Kod mene nema 2 sata kablovske BHB,Doboj East
- crnivrag
#33362 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Potrebno je reinstalirati ViewRight plugin, i nakon toga će timeshift funkcija ponovo biti dostupna na kanalima.StupskaBitanga wrote:šta je sa gledanjem unazad na D3go?
-
emir_s
#33363 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima li ikakva zvanična informacija do kada će da traje fazno puštanje ovih novih brzina interneta i po kojim kriterijima se pušta nasumićno. Koristim Trio Grande Premium i evo saće pola mjeseca i nema još ništa.
Last edited by emir_s on 13/06/2016 21:21, edited 1 time in total.
-
StupskaBitanga
#33364 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
urađeno ali opet nema. Telemach jel ovo do vas ili?crnivrag wrote:Potrebno je reinstalirati ViewRight plugin, i nakon toga će timeshift funkcija ponovo biti dostupna na kanalima.StupskaBitanga wrote:šta je sa gledanjem unazad na D3go?
- crnivrag
#33365 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A live kanali ti uredno rade?StupskaBitanga wrote: urađeno ali opet nema. Telemach jel ovo do vas ili?
Da li koristiš 32 bitni browser (Firefox, Internet Explorer ili Safari)?
64-bitni browser nisu podržani, kao ni browseri Microsoft Edge i Google Chrome.
- erotica
#33366 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako ovako ostane bojim se da ću ih brzo i odjavitiAidmedo wrote:Moram da se korigujem, sad je jos gore :/Aidmedo wrote:Tako je i kod mene bilo, sad je OK.erotica wrote:@telemach
Svi kanali koče a hd kanali negledljivi utakmicu ne mogu da gledam, nije mi baš najbolje počelo kako sam ovo uveo
- Aidmedo
#33367 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma evo sad je kod mene sve OKerotica wrote:Aidmedo wrote:Ako ovako ostane bojim se da ću ih brzo i odjavitiAidmedo wrote: Moram da se korigujem, sad je jos gore :/
-
StupskaBitanga
#33368 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
hvalacrnivrag wrote:A live kanali ti uredno rade?StupskaBitanga wrote: urađeno ali opet nema. Telemach jel ovo do vas ili?
Da li koristiš 32 bitni browser (Firefox, Internet Explorer ili Safari)?
64-bitni browser nisu podržani, kao ni browseri Microsoft Edge i Google Chrome.
-
axe22
#33369 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pitanje jedno
Ima li neko problema sa twitch u vecernjim satima? kod mene konstantno radi bufferin videa, tako da je nemoguce gledati, i tako vec nekoliko noci, proradi na 5-10 minuta i onda opet koci.
(ne pomaze skidanje kvaliteta videa)
Ima li neko problema sa twitch u vecernjim satima? kod mene konstantno radi bufferin videa, tako da je nemoguce gledati, i tako vec nekoliko noci, proradi na 5-10 minuta i onda opet koci.
(ne pomaze skidanje kvaliteta videa)
- crnivrag
#33370 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Šta se desilo, odnosno jesi li uspio vratiti timeshift funkciju?StupskaBitanga wrote: hvala
- chakany
#33371 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Odlična ideja za peticiju. Bilo bi fino zamjeniti PINK PLUS za PINK SRBIJA, a PINK EXTRA za PINK 2.
Ja stvarno ovaj PINK EXTRA ne gledam nikako, jer su samo muzički spotovi na pomenutom kanalu, PINK PLUS stara ponekad gleda.
Kao što je neko maloprije naveo, ali ste se dobro raspisali danas, ja ne bih imao ništa protiv za uvođenjem RTV VOJVODINA 1 i 2, jer ti su kanali stvarno odlični.
RTV VOJVODINA u zadnje vrijeme ima program iz svoje vlastite produkcije, kao što je DNEVNJAK i jedna domaća serija, koja je nedavno završila, Vere i zavere, i čini mi se jako zanimljiva, i jedva čekam da je neko u BiH otkupi, ima 12 epizoda.
Njihov filmski program je odličan, i odabran sa ukusom.
Za ostale kanale iz peticije, svaka čast, po meni su ti kanali i najbolji i jedva čekam da ih vidim na TV-u.
Što se tiče NOVE TV, to je jedna od meni najdražih televizija, i iskreno svaku subotu i nedjelju sam gledao njihov filmski program, jer je bio najbolji u regionu.
NOVA TV nije zabranila program zato što je eto tako odlučila, imali su oni dobre razloge zašto su to uradili. Jedan od razloga je i što se NOVA TV ilegalno emitovala u nekim krajevima Bosne i Hercegovine, a riječ je o manjim gradovima, tipa Gračanica, Kalesija, Olovo, Kladanj...
Tu je dolazilo do problema, naravno Sarajevo uvijek ispašta, iako je program išao legalno, ili mi se barem čini da je išao legalno u našem gradu.
Nakon što je NOVA TV saznala da se u većini BiH kanal emituje ilegalno, odlučili su da na teritoriji cijele BiH zaključaju kanal.
Moja je inače parola imajmo što više TV kanala koje većina nas može gledati, pa bili oni iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore ili neki dokumentarni, filmski, serijski sa titlovima.
Zašto ne izvršiti nekada i zamjenu nekog kanala, kako bi ušao neki atraktivniji kanal na njegovo mjesto.
Ja stvarno ovaj PINK EXTRA ne gledam nikako, jer su samo muzički spotovi na pomenutom kanalu, PINK PLUS stara ponekad gleda.
Kao što je neko maloprije naveo, ali ste se dobro raspisali danas, ja ne bih imao ništa protiv za uvođenjem RTV VOJVODINA 1 i 2, jer ti su kanali stvarno odlični.
RTV VOJVODINA u zadnje vrijeme ima program iz svoje vlastite produkcije, kao što je DNEVNJAK i jedna domaća serija, koja je nedavno završila, Vere i zavere, i čini mi se jako zanimljiva, i jedva čekam da je neko u BiH otkupi, ima 12 epizoda.
Njihov filmski program je odličan, i odabran sa ukusom.
Za ostale kanale iz peticije, svaka čast, po meni su ti kanali i najbolji i jedva čekam da ih vidim na TV-u.
Što se tiče NOVE TV, to je jedna od meni najdražih televizija, i iskreno svaku subotu i nedjelju sam gledao njihov filmski program, jer je bio najbolji u regionu.
NOVA TV nije zabranila program zato što je eto tako odlučila, imali su oni dobre razloge zašto su to uradili. Jedan od razloga je i što se NOVA TV ilegalno emitovala u nekim krajevima Bosne i Hercegovine, a riječ je o manjim gradovima, tipa Gračanica, Kalesija, Olovo, Kladanj...
Tu je dolazilo do problema, naravno Sarajevo uvijek ispašta, iako je program išao legalno, ili mi se barem čini da je išao legalno u našem gradu.
Nakon što je NOVA TV saznala da se u većini BiH kanal emituje ilegalno, odlučili su da na teritoriji cijele BiH zaključaju kanal.
Moja je inače parola imajmo što više TV kanala koje većina nas može gledati, pa bili oni iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore ili neki dokumentarni, filmski, serijski sa titlovima.
Zašto ne izvršiti nekada i zamjenu nekog kanala, kako bi ušao neki atraktivniji kanal na njegovo mjesto.
-
StupskaBitanga
#33372 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
nisamcrnivrag wrote:Šta se desilo, odnosno jesi li uspio vratiti timeshift funkciju?StupskaBitanga wrote: hvala
instalirao 32 bitni firefox ponovo tražio da se instalir program za gledanje ali fnkcije nema. Ne razumijem zaista
Šta su oo zeznuli?
Telemach de neki odgovor
- mixone1995
#33373 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima li iko PDS2 a da mu je pusten novi update za video klub i 72h unazad?
- Benq
#33374 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sa D3GO je sve ok , pokreni bilo koji kanal na onaj plus i klikni na Gledaj , nakon toga ce ti se otvorit novi prozor i vjerovatno nece moci pokrenuti kanal nego ce traziti da ponovo instaliras plugin , medjutim pri vrhu tog prozorcica ces imati poruku i pise "Dopusti" , klikni na to i vratit ce ti se time shift.StupskaBitanga wrote: nisam
instalirao 32 bitni firefox ponovo tražio da se instalir program za gledanje ali fnkcije nema. Ne razumijem zaista
Šta su oo zeznuli?
Telemach de neki odgovor
EDIT:
Evo i slike
Bez Time Shift-a : http://pokit.org/get/?e6471d35edc649140 ... 2e432b.jpg
Aktivacija plugina: http://pokit.org/get/?3a2b82c5c03f49f0f ... 1dde0d.jpg , http://pokit.org/get/?702b5f7288a1b7379 ... e6cfa2.jpg
Nakon aktivacije : http://pokit.org/get/?21b45d6b29a1d484f ... 782822.jpg
-
StupskaBitanga
#33375 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
konačno radi
Hvala