Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
aj_ba wrote:
Aha, znaci trebao sam paziti sto hocu da pomognem raji. To je ta podrska
Pa ja, neko od vas dvojice njima dojavio i nema vise za raju nove brzine.
Shame, shame
eno sad mi krivi
Sad cemo mi dojaviti da ti se brzina vrati na staro pa da cekas k'o i ostali normalan svijet cheateru
Averus wrote:Nakon što mi stigne nova brzina (još nije, strpljiv sam), da li postoji neka mogućnost povećanja Uploada?
Pitao sam koku što naplaćuje račune, nije mi znala reći.
Ja bih veoma rado žrtvovao 20mbps download-a, da dobijem 5mbps uploada
mirsek wrote:Jel mogu ja kao korisnik HS-a da nazovem 1360 da dobijem te nove brzine ??
Ako koristis stare HS pakete , onda neces nista postici , ove nove brzine su za nove Duo i Trio pakete. Ako si korisnik jednog od tih paketa , onda mozes nazvati na 1360 ali niko ne garantuje da ces dobiti novu brzinu jer vecina drugih korisnika koji su zvali nisu jos dobili.
mirsek wrote:Jel mogu ja kao korisnik HS-a da nazovem 1360 da dobijem te nove brzine ??
Ako koristis stare HS pakete , onda neces nista postici , ove nove brzine su za nove Duo i Trio pakete. Ako si korisnik jednog od tih paketa , onda mozes nazvati na 1360 ali niko ne garantuje da ces dobiti novu brzinu jer vecina drugih korisnika koji su zvali nisu jos dobili.
Da, sad sam zvao i provjerio.
Posto sam na KID paketima moram da narucim preko telefona novi telemach paket i ugovor koji ce sa sobom donijeti monteri i to se ceka 7-10 radnih dana.
mirsek wrote:
Da, sad sam zvao i provjerio.
Posto sam na KID paketima moram da narucim preko telefona novi telemach paket i ugovor koji ce sa sobom donijeti monteri i to se ceka 7-10 radnih dana.
Da , jer se na KID paketima nece vise nista raditi , takvi su kakvi su. Novi Duo i Trio paketi su bolji jer svi noviteti i nove brzine zahvatat ce samo te pakete.
Test przine prema telemach je super ali sve vani je ravno nuli, stream steka, youtube ne moze gurati ni 720p video, lag ludi.
Paket je dual net grande ekstra
Ja sam na Dobrinji, i sve je ok, odnosno internet radi bez problema i moguće je pristupiti svim domaćim i stranim web stranicama bez ikakvog štopanja, a i Youtube također radi bez problema na full HD rezoluciji.
Inače koristim isti taj paket.
Last edited by crnivrag on 07/06/2016 21:06, edited 1 time in total.
Test przine prema telemach je super ali sve vani je ravno nuli, stream steka, youtube ne moze gurati ni 720p video, lag ludi.
Paket je dual net grande ekstra
Ja sam na Dobrinji, i sve je ok, odnosno internet radi bez problema i moguće je pristupiti svim domaćim i stranim web stranicama bez ikakvog štopanja, a i Youtube također radi bez problema na full HD rezoluciji.
Inače koristim isti taj paket
Danas je radilo sve kako treba, ali posljednja 2 sata haos.
Prema svim serverima, a evo sta pokazuje prema telemach
I sta sam primjetio da Power Levels kanala su u danu oko 1, dok u vecernjim satima skacu preko 6 (Channel 5: 6.3 dBmV)
Last edited by axe22 on 07/06/2016 21:07, edited 1 time in total.
Signal ti je odlican u DS-u , u US-u bi mogao biti mrvu bolji ali i 39,5dB je dobro , kriza je kad padne na 35 i nize. Dakle sto se signala tice sve ti je uredno , jesi li probao resetovat modem ?
crnivrag wrote:
Inače meni upstream nikada nije išao preko 35 dBmV, a downstream jačina mi je oko 0 na svim frekvencijama, i uredno mi sve radi.
Ti si druze fenomen , meni je prije skoro godinu dana upstream pao na 35dBmV i nisam imao neta kako treba , svako malo konekcija pucala , dosao momak , zamijenio spliter i od tada sve odlicno radi , ne pada ispod 40.