Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pepeljara wrote:
Da sam na tvom mjestu vec bi zvao 5x
Ma neću vala, nazvao sam jutros i prijavio belaj. Sad je loptica kod njih. Ako uredno i na vrijeme (danas u toku dana) riješe i ne ponovi im se iskakanje u narednih 6 mjeseci, ok mogu reći da su solidni.
U suprotnom raskid ugovora zbog neispunjavanja preuzetih obaveza i meni argumentacija da mogu tvrditi da su nepouzdani te da treba bježati od njih.
Telemach wrote:
Nove usluge o kojima smo pričali i najavljivali, u ponudi možete očekivati već od 03.maja.
Znači sada konačno imamo datum zvaničnog puštanja ovih usluga.
Da li će u okviru VOD usluge biti dostupni dodatni servisi kao što HBO On Demand za korisnike HBO Premium paketa, i paketi Discovery Networks, AXN Klub i sl.
Da li će ove usluge biti dio najvećih Telemach paketa (Duo Net Grande Extra i Trio Grande Premium)?
crnivrag wrote:
Znači sada konačno imamo datum zvaničnog puštanja ovih usluga.
Da li će u okviru VOD usluge biti dostupni dodatni servisi kao što HBO On Demand za korisnike HBO Premium paketa, i paketi Discovery Networks, AXN Klub i sl.
Da li će ove usluge biti dio najvećih Telemach paketa (Duo Net Grande Extra i Trio Grande Premium)?
Sergio Marchione je takodje navodio datume lansiranja novih modela, pa ih odgađao sa 14. marta na 25. mart pa sada od 14. aprila
Nadao sam se ranije, ali fino, ako bude od 3. maja dobro će biti. 72h je (meni barem) jako važna usluga, pošto uglavnom promašim ono što želim gledati i onda mi se ne gleda od pola.
dječak sa šibicama wrote:Za vikend HBO3 bio otkljucan, brze bolje ga zakljucase
Koji klosari para gladni.
Zapravo nisu oni krivi, HBO je sam zahtjevao tu promociju preko vikenda kod svih operatera kod kojih se nudi novi kanal HBO 3.
A isto tako HBO ima striktnu politiku u vezi otključavanja svojih kanala, pa Telemach kad god nudi neku promociju gdje puste sve kanale korisnicima, ne puštaju kanale iz HBO grupacije, jer HBO Adria zahtjevaja da ti kanali budu u posebnim paketima 24/7 - 365 dana u godini.
dječak sa šibicama wrote:Za vikend HBO3 bio otkljucan, brze bolje ga zakljucase
Koji klosari para gladni.
Zapravo nisu oni krivi, HBO je sam zahtjevao tu promociju preko vikenda kod svih operatera kod kojih se nudi novi kanal HBO 3.
A isto tako HBO ima striktnu politiku u vezi otključavanja svojih kanala, pa Telemach kad god nudi neku promociju gdje puste sve kanale korisnicima, ne puštaju kanale iz HBO grupacije, jer HBO Adria zahtjevaja da ti kanali budu u posebnim paketima 24/7 - 365 dana u godini.
Pa telecom je imao promociju skoro 2 mjeseca besplatno HBO kanale
kakaljin wrote:
Pa telecom je imao promociju skoro 2 mjeseca besplatno HBO kanale
Ja mislim da je kod Telecoma bio taj slučaj jer su tek uveli HBO kanale u ponudu, pa su vjerovatno sklopili neki dogovor sa kompanijom HBO Adria, da promotivno puste kanale dva mjeseca i na taj način zainteresiraju korisnike da se odluče za HBO paket.
Umjesto Nat geo Hd mi je program hayatovci iako pise Nat geo HD
Kad otvorim BBC nemam slike ni zvuka, samo dole ide titl.
Ovo mi se desava na TV-u sa modulom.
Na TV-u gdje je resiver sve je ok
Reglan wrote:Umjesto Nat geo Hd mi je program hayatovci iako pise Nat geo HD
Vjerovatno su radili nešto na frekvencijama gdje se nalaze ti kanali.
Potrebno je ponovo preskenirati sve frekvencije.
preskeniro sam i opet isto.
Kod mene je sve udure, do tebe je
P.S. Kod mene nije modul, vec dvb-c
P.P.S. a jes iritantan ovaj slovenacki na bbc earth... ta seveda ni...
Last edited by semirsar on 29/03/2016 15:09, edited 1 time in total.
Eh to je već čudno, pretpostavljam da ne koristiš originalnu Telemach digitalnu shemu u Sarajevu, jer sam sad provjerio i kanali putem DVB-C mreže, a i putem resivera idu na svojim ustaljenim pozicijama, i svaki kanal ima ispravan naziv.