Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
neruda

#27526 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by neruda »

Telemach wrote:
neruda wrote:dragi telemaše, nije li vrijeme da napravite besplatan broj za podršku... već drugi put u 15 dana bez interneta sam po cijeli dan, nisam cicija, ali je bez veze da se po 10 minuta natežem sa vašim operaterima, s mobilnog, na moj račun... i na kraju se sve svede na izlazak tehničara na teren. dok ovo pišem ruter blinka li blinka a ja kradem net od dobrog komšije...

uglavnom, poslaće sutra tehničare ponovo, a ja ću ukoliko se nastave problemi razmisliti čak i o bh telecomu :D
Zdravo neruda,
podsjećamo da je broj 1360 besplatan za sve korisnike Telemach telefonije.
Kako gospodo kad ni telefon ne radi? Ustvari nije radio... danas je popravljeno sve i na tome svaka čast... Ali razmislite o uvođenju besplatnog broja za sve korisnike, dakle kada nestane i telefonije kako da vas nazovu ljudi? Bez obzira na sve i dalje ste tri koplja iznad ostalih operatera, ali održavajte taj nivo.

LP
joyjoy

#27527 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by joyjoy »

neruda wrote:
Telemach wrote:
neruda wrote:dragi telemaše, nije li vrijeme da napravite besplatan broj za podršku... već drugi put u 15 dana bez interneta sam po cijeli dan, nisam cicija, ali je bez veze da se po 10 minuta natežem sa vašim operaterima, s mobilnog, na moj račun... i na kraju se sve svede na izlazak tehničara na teren. dok ovo pišem ruter blinka li blinka a ja kradem net od dobrog komšije...

uglavnom, poslaće sutra tehničare ponovo, a ja ću ukoliko se nastave problemi razmisliti čak i o bh telecomu :D
Zdravo neruda,
podsjećamo da je broj 1360 besplatan za sve korisnike Telemach telefonije.
Kako gospodo kad ni telefon ne radi? Ustvari nije radio... danas je popravljeno sve i na tome svaka čast... Ali razmislite o uvođenju besplatnog broja za sve korisnike, dakle kada nestane i telefonije kako da vas nazovu ljudi? Bez obzira na sve i dalje ste tri koplja iznad ostalih operatera, ali održavajte taj nivo.

LP
Besplatni broj nam treba što 1360 NIJE !!!
quoter

#27528 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by quoter »

Logosoft razvodi optiku na Stupu Tibra 2 , kažu biće operativno u naredna 2 mjeseca :thumbup:
vkmiro

#27529 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by vkmiro »

Pridružujem se zahtjevu za besplatan broj na svim BiH mrežama, što fiksnim to i mobilnim.
sve na kvadrat

#27530 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sve na kvadrat »

Broj 1360 nije besplatan. Dva puta zvao, 4 KM mi svukli.
crnivrag

#27531 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

sve na kvadrat wrote:Broj 1360 nije besplatan. Dva puta zvao, 4 KM mi svukli.
Broj je besplatan kad se zove sa fiksnog telefona koji je u Telemach mreži, sa ostalih operatera se poziv naplaćuje po važećem cjenovniku tog operatera.
sve na kvadrat

#27532 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sve na kvadrat »

crnivrag wrote:
Broj je besplatan kad se zove sa fiksnog telefona koji je u Telemach mreži, sa ostalih operatera se poziv naplaćuje po važećem cjenovniku tog operatera.
:thumbup:
Telemach

#27533 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

:thumbup:
probook wrote:Neka uvedu viber broj :D :D :D
mayab

#27534 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by mayab »

mayab wrote:PITANJE ZA TELEMACH :

Zašto je na nekim kanalima, blago rečeno, katastrofalan zvuk, strahovito dreči-krči čim je nešto izvorno malo glasnije , slično pojavi kad se preoptereti slabašan zvučnik !!???
Probao sam ono što je moguće mijenjati na risiveru, kao i na TV-u, ali ništa od toga, jer zapravo takav zvuk već dolazi u risiver??

ŠTA JE RJEŠENJE ?????
kakavdanakneiskustvu

#27535 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

je li ko raskidao ugovor sa telemachom prije isteka ugovora?
Mustang1

#27536 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

mayab wrote:

Zašto je na nekim kanalima, blago rečeno, katastrofalan zvuk, strahovito dreči-krči čim je nešto izvorno malo glasnije , slično pojavi kad se preoptereti slabašan zvučnik !!???
Probao sam ono što je moguće mijenjati na risiveru, kao i na TV-u, ali ništa od toga, jer zapravo takav zvuk već dolazi u risiver??

ŠTA JE RJEŠENJE ?????
Na resiveru smanji zvuk na pola
odmor

#27537 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by odmor »

crnivrag wrote:
Meni se nije nikad desilo da Internet ne radi, a da je telefon ostao u funkciji. Dakle, nekako u paru se pokvari linija..
Rijesenje sam skonto tako da saljem SMS jaranu na drugi dio grada u kojem mu pojasnim da on zove 1360 i da prijavi kvar na moj broj :D
Tako da me prijava kvara dodje jedna sms poruka.. Kaze jaran da takvom prijavom kvara malo zbuni i telemach, jer njemu linija radi dobro, ali pojasni da prijavljuje za kolegu "koji je trenutno odsjecen od svijeta" :-)
odmor

#27538 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by odmor »

@Telemach
Kanal koji ste uvrstili "Igman" je vrh. Pravo sam zadovoljan sadrzajem i moram da vas pohvalim. :sretan:
BIONA

#27539 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by BIONA »

Moze li mene neko ovdje da prosvijetli? Evo recimo TRIO GRANDE FAMILY paket, koje on pakete u sebi sadrzi ili npr.DUO TEL GRANDE FAMILY? Gdje ja to tacno mogu naci na web stranici...nekako mi je to sve zapetljano...hvala :-D
DON_eARL

#27540 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL »

BIONA wrote:Moze li mene neko ovdje da prosvijetli? Evo recimo TRIO GRANDE FAMILY paket, koje on pakete u sebi sadrzi ili npr.DUO TEL GRANDE FAMILY? Gdje ja to tacno mogu naci na web stranici...nekako mi je to sve zapetljano...hvala :-D
Image
http://telemach.ba/PAKETI/2204/DUO+NET+ ... av_start=0
Image
http://telemach.ba/PAKETI/2192/TRIO+GRA ... av_start=0

Edit: Pojasnio crni vrag. :D
Last edited by DON_eARL on 12/02/2016 00:04, edited 1 time in total.
crnivrag

#27541 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

BIONA wrote:Moze li mene neko ovdje da prosvijetli? Evo recimo TRIO GRANDE FAMILY paket, koje on pakete u sebi sadrzi ili npr.DUO TEL GRANDE FAMILY? Gdje ja to tacno mogu naci na web stranici...nekako mi je to sve zapetljano...hvala :-D
Može se naći u cjenovniku koji se nalazi na linku Korisnički servis -> Cjenovnici -> Aktuelni cjenovnik.

Duo Tel Grande Family sadrži Osnovni + HBO paket, a Trio Grande Family sadrži Prošireni paket.
BIONA

#27542 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by BIONA »

Znaci da prosireni paket u sebi sadrzi osnovni? A osnovni u sebi vec sadrzi startni? Sto znaci da prosireni ima i startni i osnovni? :D E to je ta zbunjola :D
crnivrag

#27543 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

BIONA wrote:Znaci da prosireni paket u sebi sadrzi osnovni? A osnovni u sebi vec sadrzi startni? Sto znaci da prosireni ima i startni i osnovni? :D E to je ta zbunjola :D
Da to je ta logika, zato cijena paketa progresivno i raste od Start koji je 3 KM, preko Osnovnog koji je 5 KM do Proširenog koji sadrži sve kanale iz ova dva paketa plus dodatne kanale za 10 KM.
BIONA

#27544 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by BIONA »

crnivrag wrote:
BIONA wrote:Znaci da prosireni paket u sebi sadrzi osnovni? A osnovni u sebi vec sadrzi startni? Sto znaci da prosireni ima i startni i osnovni? :D E to je ta zbunjola :D
Da to je ta logika, zato cijena paketa progresivno i raste od Start koji je 3 KM, preko Osnovnog koji je 5 KM do Proširenog koji sadrži sve kanale iz ova dva paketa plus dodatne kanale za 10 KM.
Hvala crni vraze :thumbup:
Telemach

#27545 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

mayab wrote:

ŠTA JE RJEŠENJE ?????
Zdravo mayab,
imate PP.
Kralj Tvrtko I.

#27546 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Kralj Tvrtko I. »

Telemach wrote:
mayab wrote:

ŠTA JE RJEŠENJE ?????
Zdravo mayab,
imate PP.
Mogu li i ja dobiti odgovor na ovo pitanje, iako imam više problema al dobro valjda ih riješimo uskoro dolaskom servisera na teren ;-)
Kod mene je konkretno sličan problem na FTV, BHRT kao i na večini ostalih domačih kanala.
I da napomenem kod mene je u pitanji cam modul.
Telemach

#27547 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Kralj Tvrtko I. wrote:

ŠTA JE RJEŠENJE ?????
Mogu li i ja dobiti odgovor na ovo pitanje, iako imam više problema al dobro valjda ih riješimo uskoro dolaskom servisera na teren ;-)
Kod mene je konkretno sličan problem na FTV, BHRT kao i na večini ostalih domačih kanala.
I da napomenem kod mene je u pitanji cam modul.[/quote]

Provjerimo odmah sve što je potrebno.
Herr Flick

#27548 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Herr Flick »

Telemach,kad ce ovi vasi iz BHB-a pocet po selima da uvode digitalnu :)
Telemach

#27549 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Herr Flick wrote:Telemach,kad ce ovi vasi iz BHB-a pocet po selima da uvode digitalnu :)
O svim novitetima ćemo Vas blagovremeno informisati.
Možete nam dostaviti adresne podatke u PP, kada budemo imali povratne informacije obavijestićemo Vas na ovaj način.
Herr Flick

#27550 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Herr Flick »

Telemach wrote:
Herr Flick wrote:Telemach,kad ce ovi vasi iz BHB-a pocet po selima da uvode digitalnu :)
O svim novitetima ćemo Vas blagovremeno informisati.
Možete nam dostaviti adresne podatke u PP, kada budemo imali povratne informacije obavijestićemo Vas na ovaj način.
Ok,hvala :-D
Locked