Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dale cooper wrote:Da li zna neko koji su tačno kanali u ovom Duo Tel Grande Family paketu? Piše da je preko 130 kanala, 11 HD
kanala + HBO paket? Da li neko ima taj paket i spisak kanala?
U taj paket ulaze svi kanali iz Start paketa + svi kanali iz Osnovnog paketa + HBO paket.
dale cooper wrote:Da li zna neko koji su tačno kanali u ovom Duo Tel Grande Family paketu? Piše da je preko 130 kanala, 11 HD
kanala + HBO paket? Da li neko ima taj paket i spisak kanala?
U taj paket ulaze svi kanali iz Start paketa + svi kanali iz Osnovnog paketa + HBO paket.
hrasno38 wrote:
da ali recimo ako uzmem Trio Grande Family onda mi je krajnje logicno da na oba TV imam isti paket programa ili recimo i na trecem ako bi uzeo modul ili risiver.....pa necu u istom domacinstvu placati za svaki TV posebno pakete!!! To bi bilo ono bas dno dna!!!
Pošto su tek nedavno uveli module u ponudu, trenutno je takva politike po pitanju ponude kanala putem modula.
Dok je npr. ako se odlučiš za korištenje resivera, onda sa uslugom D3 Kuća imaš sve kanale koje plaćaš na još jednom dodatnom resiveru, uz naknadu od 3,5 KM mjesečno i 30 KM jednokratno, a ova usluga ide besplatno u paketima Duo Net Grande Extra i Trio Grande Premium.
A što se modula tiče, trenutno se na svakom modulu plaća paket kanala koje želiš, pa npr. ako se odlučiš na Prošireni paket na sva tri modula, onda ćeš mjesečno plaćati 30 KM + 15 KM mjesečnog održavanja.
A sa D3 Kućom bi npr. za Prošireni paket plaćao 10 KM + 15 KM mjesečnog održavanja + 3,5 KM za uslugu D3 Kuća, i na dva TV-a bi imao sve kanale iz ovog paketa.
Hm jarane sve sam vise siguran da ce neko iz TM-a dole po Stupu gologuz trcati sa cundarom ispod pazuha!!!! Ili u prevodu ne budem li imao ono sto sam do sada imao u HS-u sa dva kupljena uredjaja (resiver i kartica) u jednom paketu neko ce fasovati!!!!
AnonymousBIH wrote:Šta se vi žalite sa umanjenom brzinom? Ovako kada bude, onda tek.
Jbga to je vec ocaj,kad nesto placam kako treba onda hocu da i usluga tako bude,ili neka umanje racun dok nebudu u stanju ponovo isporuciti brzinu koja je propisana.
Iza Horizonta wrote:ne kontam zašto prijetiš preko neta i to na forumu za podršku, odeš u poslovnicu najbližu i izbaci svoje frustracije, prijetit i to uličarskim jezikom ne ide!!
A sta si ti njihov advokat ili sta......dobro te pitao @kakaljin kakve veze imas ti sa TM pa nam citavo vrijeme ovdje prosipas suplje!!!
nije nego radi takvih ko ti ne dolazi zvanična podrška na forum, jer ljudi neće da se bakću sa vašim ludilom koje ste prenjeli sa HS teme na ovu.
nemoj da si bezobrazan da nazivaš ljude ludacima samo zato sto traže odgovore na pitanja. A ovaj @telemah ne može od tebe da odgovori jer ti vazda letiš pred rudu
Telemach, zašto mi svaku noć od 9 konekcija postane kao dial up, ne može se youtube klip učitati kako treba?
Nadam se da ćeš brzo otklonit problem, jer mi propada posao.
sizifinho wrote:Telemach, zašto mi svaku noć od 9 konekcija postane kao dial up, ne može se youtube klip učitati kako treba?
Neće ti otkloniti, meni je mjesecima unazad tako, kao što vidiš iznad gore. Najsmješnije mi je kada kažu da nazovem navečer, jer su svi parametri modema ok. Prvo, neću da trošim mobilnu pretplatu bezveze, drugo to se dešava konstantno svaku noć, tako da slobodno mogu svaku noć provjeriti u terminu od 20-23 h šta se dešava, iako oni znaju, nisu ludi. Helem, kao što napisah prije, sretan sam u tom terminu kada mogu "komotno" stranice otvarati, a večeras ni to nisam mogao sa gore prikazanom brzinom.
A ovi Telecomovci što jedva čekaju neku kritiku na Telemach, nek' se poklope po ušima, Telecom uopšte i nema tehničke podrške, kvar prijaviti na 1444 je lutrija, izlazak nesposbnog tehničara na teren, nakon 10 dana čekanja, je luda sreća, a sama usluga je nostalgija za 90-im godinama.
sizifinho wrote:pa onda ću naći drugu ponudu i problem riješen. Pa nek oni svoj "monopol" treniraju na drugim korisnicima.
Hvala tebi na odgovoru.
Prvo nek' ti probaju riješiti, šta znaš. Ne gubiš ništa, a podrška im je stvarno odlična. Kod mene nije išlo, međutim, navikao sam se i nemam nekog izbora. Bolje trpiti 3 sata dnevno dial-up nego 24 h što mi nudi konkurencija.
Moje lično mišljenje je da u pomenutom terminu imaju preopterećenje mreže, jer ostatak vremena internet radi perfektno.
Isto kao sto je telemach govorio za HS, da se nista ne zna za arene na HS-u pa ih sa proslom godinom odjednom ukinu, bez obavjestenja nekoliko mjeseci ranije. tako da vodjeni postupkom telemacha sa sakrivanjem informacija do zadnjeg trenutka, vjerovatno se i arene ugledale na to pa i one sute do zadnjeg trenutka.
sizifinho wrote:Telemach, zašto mi svaku noć od 9 konekcija postane kao dial up, ne može se youtube klip učitati kako treba?
Sizifino molimo Vas da nam korisničke podatke dostavite u inbox.
Kao što smo i ranije pisali u slučaju da izaberete ovu vrstu komunikacije s Telemachom te imate problem sa našim servisima, molimo Vas da nam se odmah javite u inbox s opisom problema i podacima, ne morate čekati da se mi Vama javimo, reagovaćemo u najkraćem roku.
Sad idu pregovori sa IMG, koji je dobio prava za centralnu i istočnu Evropu, za novi trogodišnji ugovor za prijenos engleske lige, za period 2016-2019. Svi su na istim pozicijama, čak i Hayat ili Alfa TV može dobiti prava za BiH.
Tako da, sve i da hoće da kažu, ni Arenasport ni SK ne znaju da li će imati najbolju ponudu. Ali bi se trebalo znati uskoro.
Dzontra_Volta wrote:Sad idu pregovori sa IMG, koji je dobio prava za centralnu i istočnu Evropu, za novi trogodišnji ugovor za prijenos engleske lige, za period 2016-2019. Svi su na istim pozicijama, čak i Hayat ili Alfa TV može dobiti prava za BiH.
Tako da, sve i da hoće da kažu, ni Arenasport ni SK ne znaju da li će imati najbolju ponudu. Ali bi se trebalo znati uskoro.
Ima nekih naznaka, ali sve ce se znati uskoro. Tako da je "utakmica" u toku.
turbofolk wrote:
Sve jasno, samo ostaje pitanje: je li to samo na jednom televizoru (kao moja TV) ili broj televizora ne utiče na cijenu. Mislim da utiče.
3,5 KM se plaća usluga D3 Kuća, s kojom imaš sve digitalne kanale koje plaćaš i na drugom TV-u.
A analogna može na više televizora i ne plaća se dodatno.
Ajde posto vidim da si vjerovatno ili odlicno informisan ili zaposlen u TM da mi kazes sta je u mom slucaju kad imam vec kupljen i modul i reciver u HS-u. Hocu li i ja morati placati za drugi TV?????
Mislim da je jedno siguno, ako ostaneš na starom paketu ostat će ti osnovni paket od 150 programa na oba televizora bez dodatnih plaćanja. Da sam na tvom mjestu ostao bih na tom paketu. start paket + osnovni su daleko lošiji od toga što imaš.
Usrao je sk sa prikazivanjem sadrzaja putem digitalnih platformi na podrucjima gdje nema dozvolu. Sjetite se onih par mjeseci kada je isla samo jedna utakmica na SK. To je taj period kada su bili na "crnoj listi". Pitanje je hoce li biti kaznjeni zbog toga od distributera ili ce im se progledati kroz prste. S druge strane ima neka prica da ce vlada Srbije, nakon sto nije doslo do privatizacije Telecoma, pogurati arene. Moguce cak i partnerstvom sa njihovim javnim servisom.
Kako god, ja mislim da ce englezi ipak ostati na sk. Ako bude trebalo ovi iz kkr-a ce iskoristiti svoj uticaj. SK ne moze bez engleza i siguran sam da su spremni platiti koliko treba. Mozda im jedino bezobrazluk sa digitalnim platformama dodje glave. Mislili da mogu ko u Bosni.