Ovo ko prije dok sam bio na telekomu
Moderator: Benq

Kod mene Duo Net.

crnivrag wrote:AMC postoji od početka emitiranja, odnosno od rebrandinga MGM-a u AMC, a MGM je bio oduvijek u Telemach digitalnoj ponudi.Averus wrote:Otkad imamo AMC?![]()
I slike na izborniku?![]()
![]()
Koji model resivera koristiš, pa ti do sada nisu bile slike u izborniku?
Lazes zlato, lazes duso.....Iza Horizonta wrote: piše najveći hejter koji zajedno sa još dvojicom na bh telekom temi naziva korisnike telemaha đikanima, četnicima i sličnim imenima........
To sam ja neki dan pisao da ja i brat nismo imali takodje i bratu neki dan dosle slike. Meni jos uvijek nisu :-(Averus wrote:crnivrag wrote:AMC postoji od početka emitiranja, odnosno od rebrandinga MGM-a u AMC, a MGM je bio oduvijek u Telemach digitalnoj ponudi.Averus wrote:Otkad imamo AMC?![]()
I slike na izborniku?![]()
![]()
Koji model resivera koristiš, pa ti do sada nisu bile slike u izborniku?
Samo vidim da piše D3, nisam u mogućnosti pogledati sa zadnje strane.
Imam Telemach već 5 mjeseci, ali do sad mi nisu bile slike, a nisam ni vidio da imam AMC
Zato me i zanima koji je resiver u pitanju, jer su sličice uvijek postojale na master resiveru 4682DVB, ali npr. na slave resiveru PDS 2100 nikad nisu postojale sličice na emisijama u okviru EPG-a.odmor wrote:
To sam ja neki dan pisao da ja i brat nismo imali takodje i bratu neki dan dosle slike. Meni jos uvijek nisu :-(
Neko mi rece da je to moguce da radi samo na jednom modelu resivera, ali ocito pocinje dolazit na vise resivera (moj ce jos pocekati)
Drug moj posto vidim da forsiras BHTelecom reci cu ti neke cinjenice. Poslije rata u BiH cijena pretplate za telefon je bila oko 3KM.. mojoj mami dolazilo oko 5KM telefona sa svim razgovorima. Danas taj isti telefon (ne danas vec prije godinu dana, prije nego sto smo ga iskljucili) je dolazio 25KM sa razgovorima (da neko ne misli da se puno pricalo, dodje oko 20KM prico se ili ne pricalo). Sta je poenta? POENTA je da su bezobrazni sa nabijanjem cijena!mirza_15 wrote:Ukrade lopov liku kojeg ne poznajes auto. Imas li moralnih (zanemarimo sada zakonske jer ti vidim nisu bitne) prepreka da kupis to auto? Namjerno karikiram da vidis sta pises. Javno kazes covjeku "sta tebe boli q. sto je nezakonito" Da ne pricam sada o tome da direktno ides sebi na stetu. A da, tebi ne trebaju arene LP, EL, Roma, Sarajevo, Zeljo... Tebi je jedino bitno da tvoj provajder ispadne pobjednik na bilo koji nacin i da zadrzi nepostenu konkurencijsku prednost pa da ja tebi postavim isto pitanje: Zasto ti je to toliko bitno?Iza Horizonta wrote: a šta ti imaš od toga bila istina ili ne?
Zamisli BH T ukine sve interkonekcije TM-u. Koji bi to plac bio o nepostenju BH T-a, ali zato ti ne smeta kada se TM isto tako ponasa. Da stvar bude gora TM je gost u ovoj drzavi, a ponasa se krajnje bezobrazno.
Prvo, fulio si temu. Ne zelim da ulazim u raspravu o tome (o cemu si ti poceo) jer ce to izazvati lavinu komentara i prepucavanja, a za to nemam vremena niti mi se da. Samo cu ti reci da poredis stvari koje se ne porede. Sta ti mama ima od Telemacha? Ima neki paket. Odes fino na BH Telecom-ovu stranicu i vidis da je taj isti razgovor u paketu koji sadrzi iste komponente mogla obaviti za istih 0,03, a mogla je cak i za 0 KM. Pogledaj koliko kosta samo internet kod telemach-a, pa na to jos dodaj 15 KM za odrzavanje kks-a. Dakle, poredis neuporedivo. I necu dalje o ovome jer to i nije bila tema.odmor wrote: :
Posto sam napustio bht radi cijena.. daj mi link na private od tog slicnog paketa u bht, jer imaju mnogo ponuda neki a ne znam na koju ciljas. Ono sto sam vidio samo potkrepljuje cinjenicu zasto ih raja napusta.mirza_15 wrote:Prvo, fulio si temu. Ne zelim da ulazim u raspravu o tome (o cemu si ti poceo) jer ce to izazvati lavinu komentara i prepucavanja, a za to nemam vremena niti mi se da. Samo cu ti reci da poredis stvari koje se ne porede. Sta ti mama ima od Telemacha? Ima neki paket. Odes fino na BH Telecom-ovu stranicu i vidis da je taj isti razgovor u paketu koji sadrzi iste komponente mogla obaviti za istih 0,03, a mogla je cak i za 0 KM. Pogledaj koliko kosta samo internet kod telemach-a, pa na to jos dodaj 15 KM za odrzavanje kks-a. Dakle, poredis neuporedivo. I necu dalje o ovome jer to i nije bila tema.odmor wrote: :
Koliko ja znam misli na Phone+ i Full+ gdje je cijena fiksnog ista kao u Telemachu.odmor wrote:Posto sam napustio bht radi cijena.. daj mi link na private od tog slicnog paketa u bht, jer imaju mnogo ponuda neki a ne znam na koju ciljas. Ono sto sam vidio samo potkrepljuje cinjenicu zasto ih raja napusta.mirza_15 wrote:Prvo, fulio si temu. Ne zelim da ulazim u raspravu o tome (o cemu si ti poceo) jer ce to izazvati lavinu komentara i prepucavanja, a za to nemam vremena niti mi se da. Samo cu ti reci da poredis stvari koje se ne porede. Sta ti mama ima od Telemacha? Ima neki paket. Odes fino na BH Telecom-ovu stranicu i vidis da je taj isti razgovor u paketu koji sadrzi iste komponente mogla obaviti za istih 0,03, a mogla je cak i za 0 KM. Pogledaj koliko kosta samo internet kod telemach-a, pa na to jos dodaj 15 KM za odrzavanje kks-a. Dakle, poredis neuporedivo. I necu dalje o ovome jer to i nije bila tema.odmor wrote: :
Jutro kakaljin,kakaljin wrote:
Evo ovdje odmah lokacija je naselje Vraca u Sarajevu, gdje mreza od strane HS-a nije adekvatno uzemljena i provedena i kablovi, spojevi, skretnice u svim haustorima su lose kvalitete i dolazi do gubitka signala. Nadam se da ce te prije pustanja Vaseg signala sanirati ove smetnje.
Neće ti odgovoriti jer im se nisi obratio na pravilan način. Obraćanje mora početi sa "Poštovani telemach", da bi te ubacili na listu čekanja za odgovor.semirsar wrote:@Telemach,
postovani,
Takodje podrzajem ovu akciju kolega forumasa,i dodajem svoj zahtjev.
'ocu modul free bez onijeh famoznih 25KM doplate jerbo ni za receiver nijesam nista doplaciv'o i jakako ne pada mi na pamet doplacivati 10KM za prosireni paket koji vec placam, ha ja. Dedera vi to malo popustajte jerbo ak' necete vi, 'cu ja ondare, tj, polako se kucanstvo u mene dohavizaje i razmislja o dodatnom receiveru na LOL-u![]()
JOS UVIJEK VAS,
a dokle... do vaske je
drugtito2011 wrote:Poštovani telemach (vidim da odgovarate samo na pitanja koja počinju sa Poštovani Telemach pa da i ja probam)
MOLIM ZA DIREKTAN ODGOVOR
Sve ovo što dijelite kao "Novogodišnje poklone" je za korisnike slabijih paketa. Šta dobijaju kornisnici TRIO GRANDE PREMIUM paketa???!!!!
S poštovanjem vaš vjerni korisnik
Zašto da se javljamo u inbox i ostavljamo tačne podatke?Telemach wrote:drugtito2011 wrote:Poštovani telemach (vidim da odgovarate samo na pitanja koja počinju sa Poštovani Telemach pa da i ja probam)
MOLIM ZA DIREKTAN ODGOVOR
Sve ovo što dijelite kao "Novogodišnje poklone" je za korisnike slabijih paketa. Šta dobijaju kornisnici TRIO GRANDE PREMIUM paketa???!!!!
S poštovanjem vaš vjerni korisnik
Zdravo drugtito2011 ili ako Vam je draže poštovani drugtito2011
Predlažemo da nam se javite u inbox i dostavite tačne podatke Vi kao i naši ostali prijatelji na forumu (korisnici Telemach usluga), koji nisu osjetili novogodišnju magiju od Telemacha, odnosno oni koji u svojim paketima imaju već sve kanale koji su aktivirani do 31.01. 2016. godine.