Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
hipija
#25151 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mislim da nije toliki zal za BN televizijom koliko cinjenica da su ubacili kao alternativu najgori moguci sund na dva kanala. Mislim da je to poenta svega. I jos napisu tu vrlo nespretnu izjavu da je zbog naseg velikog interesa ubaceno to smece.
Ovdje se skoro na svakoj drugoj stranici pise o Cinestar kanalima, History 2, Cinemaniji, SPI kanalima i za sto je evidentno da postoji interes i u sto barem ovaj @telemach ima uvid i onda ti oni mrtvi hladni ubacuju Russia Today i dva kanala za koje se potpisuju peticije da se potpuno ukinu a ovi to pakuju kao ekskluzivu.
Pa ako vec ubacujes kanale ne pisi kao da ubacujes Sky Sport HD kanale, vec ih jednostavno ubaci, napisi dodali smo nove kanale na tim i tim pozicijama i mirna bosna.
Ovako te jos samo dodatno nanerviraju kad uvidis da ti slatkorjecivo pokusavaju prodati muda pod bubrege. Da rezimiramo, nije toliki zal za BN televizijom iako i ona ima svoju publiku koliko zbog Parova. Da su ubacili njemacko-francuski Arte kanal ili Sport1 (bivsi DSF), ja ne bih rijec napisao.
Ovdje se skoro na svakoj drugoj stranici pise o Cinestar kanalima, History 2, Cinemaniji, SPI kanalima i za sto je evidentno da postoji interes i u sto barem ovaj @telemach ima uvid i onda ti oni mrtvi hladni ubacuju Russia Today i dva kanala za koje se potpisuju peticije da se potpuno ukinu a ovi to pakuju kao ekskluzivu.
Pa ako vec ubacujes kanale ne pisi kao da ubacujes Sky Sport HD kanale, vec ih jednostavno ubaci, napisi dodali smo nove kanale na tim i tim pozicijama i mirna bosna.
Ovako te jos samo dodatno nanerviraju kad uvidis da ti slatkorjecivo pokusavaju prodati muda pod bubrege. Da rezimiramo, nije toliki zal za BN televizijom iako i ona ima svoju publiku koliko zbog Parova. Da su ubacili njemacko-francuski Arte kanal ili Sport1 (bivsi DSF), ja ne bih rijec napisao.
- MTV
#25152 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da dodam BN ne emituje parove vec dvije sedmice. Poceli su emitirati Velikog Brata a on im zavrsava 12.12.2015. I poslije toga u programu mu nema parova.
- ElRe
#25153 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Potpisujemhipija wrote:Mislim da nije toliki zal za BN televizijom koliko cinjenica da su ubacili kao alternativu najgori moguci sund na dva kanala. Mislim da je to poenta svega. I jos napisu tu vrlo nespretnu izjavu da je zbog naseg velikog interesa ubaceno to smece.
- Maharadza
#25154 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
+1, pa bolje da su se ugledali na uhljebe i ubacili par livecam kanala sa raskrsnica u gradu nego onaj šund!ElRe wrote:Potpisujemhipija wrote:Mislim da nije toliki zal za BN televizijom koliko cinjenica da su ubacili kao alternativu najgori moguci sund na dva kanala. Mislim da je to poenta svega. I jos napisu tu vrlo nespretnu izjavu da je zbog naseg velikog interesa ubaceno to smece.
- krakatoa
#25155 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne treba Mirza odgovarati, mogu i ja jer je ovdje jasna situacija ko dan. Dakle, ti si kupio telefon i potpisao uslugu sa minimalnim trajanjem od dvije godine i za raskid usluge moraš platiti popust koji si ostvario kupovinom telefona. U specifičnim uslovima BH Telekoma nigdje ne stoji da se odjava usluge naplaćuje osim u navedenom slučaju. Ako si mislio uzeti telefon za 1KM i zbrisati sa mreže bez da platiš popust ostvaren potpisom na dvije godine, grdno sise zaj.. ovaj zeznuoTelemach wrote:Zdravo Amko89,Amko89 wrote:Moja nana ima BH Telecom (Brcko), mislim da ostali svi imaju m:tel, jer puno manje kosta. Sad skoro svi idu na BHB, jer manje kosta i 5x je bolje/brze od m:tel-a, ako hoces ful paket, koji meni ali netreba. Trenutno placa 10 maraka sto ima bh liniju, 7 KM (neznam za sta) i za svaki minut sto zove ekstra placa. Meni je samo cil da se rijesimo BH Telecoma.
Tako da imam dva pitanja...
1. Telemach u Brckom moguce?
2. Kako mi moze BH Telecom traziti 115 KM za odjavu?
u narednom periodu ćemo biti u prilici da svim postojećim i potencijalnim korisnicima kompanije BHB na području Brčkog ponudimo naše usluge.
Na drugo pitanje nismo u prilici da odgovorimo jer nismo upoznati s ponudom i uslovima poslovanja navedene kompanije.
Na ovo pitanje Vam možda odgovori naš prijatelj na temi, mirza_15.
- ElRe
#25156 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Moguce da je u Srbiji napravljen neki deal na relaciji sa SPSom (Happy je SPS (Miloseviceva) televizija). Ipak je to stara ljubav iz 90-ih godina koja nikada ne prestajeMaharadza wrote:
+1, pa bolje da su se ugledali na uhljebe i ubacili par livecam kanala sa raskrsnica u gradu nego onaj šund!
Da se razumijemo, razdvajam biznis i politicku orjentaciju odgovornih.
- Reglan
#25157 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nadam se da necete veceras nista dirati i zajebavati internet. Sinoc u 1 ostadoh bez digitalne, kablovske, neta a bas se spremio da gledam NBA
Veceras dobra tekma u 1, nemoj da bi sta kurcali
Veceras dobra tekma u 1, nemoj da bi sta kurcali
- Herr Flick
#25158 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Iskljucili ste BN TV i BN Music i iz BHB Cable
Ubacili N1 i Grand TV,sjajno nema sta
Hajd BN Music je bio smece,al makar BN je bio zabavan kanal
- joyjoy
#25159 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kod mene samo zamjena pozicije BN i AX.... , ništa nije izbačeno a BN music je tamo dje je i bio (D3 Go V2 resiver)

- crnivrag
#25160 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Možda ti je ostao naziv prijašnjeg kanala BN Music, probaj prebaciti na taj kanal i vidjet ćeš da na njemu idu Parovi 2.joyjoy wrote:Kod mene samo zamjena pozicije BN i AX.... , ništa nije izbačeno a BN music je tamo dje je i bio (D3 Go V2 resiver)
-
archi_a
#25161 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Gospodo iz Telemacha, još uvijek se sa brojeva iz paketa moja tv ne može pozivati fiksni u paketu trio telemach!!! Bezveze vam rabota.
Tako nećete zaustaviti raskide ugovora. Ni jedni, ni drugi. Riješite to između sebe, nemojte ratovati preko leđa korisnika. 
-
senad82
#25162 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kakva utakmica city-gladbach sijeva sa svih strana
-
mirza_15
#25163 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja mislio pod ovim nickom sluzbena podrska, a ono izgleda neki saljivdzija u pitanju.Telemach wrote: Zdravo Amko89,
u narednom periodu ćemo biti u prilici da svim postojećim i potencijalnim korisnicima kompanije BHB na području Brčkog ponudimo naše usluge.
Na drugo pitanje nismo u prilici da odgovorimo jer nismo upoznati s ponudom i uslovima poslovanja navedene kompanije.
Na ovo pitanje Vam možda odgovori naš prijatelj na temi, mirza_15.
- Maharadza
#25164 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
senad82 wrote:Kakva utakmica city-gladbach sijeva sa svih strana

Sijeva baš na svakoj tekmi!
- joyjoy
- Telemach
#25166 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo archi_a,archi_a wrote:Gospodo iz Telemacha, još uvijek se sa brojeva iz paketa moja tv ne može pozivati fiksni u paketu trio telemach!!! Bezveze vam rabota.Tako nećete zaustaviti raskide ugovora. Ni jedni, ni drugi. Riješite to između sebe, nemojte ratovati preko leđa korisnika.
najljubaznije Vas molimo da nam se javite u inbox i dostavite korisničke podatke, Telemach broj koji koristite i broj telefona koji pozivate/ Vas poziva. Provjerićemo sve što je potrebno u najkraćem roku.
- Telemach
#25167 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jutro joyjoy,joyjoy wrote:http://www.speedtest.net/result/4899137918.png
Trio Grande Family -------------- Ethernet cable
molimo Vas javite nam se u inbox.
- Telemach
#25168 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jutro doff,doff wrote:Telemach
Možete li otklonit problem sa unifi-Kamberovića polje i željeznička stanica/Zenica. Već nekoliko dana nije se moguće spojit.
sve lokacije u Zenici su provjerene, postavljeni novi access point-i. Prema povratnim informacijama od kolega, sada sve radi uredno.
Također, nova UniFi lokacija (indoor) MyFace koji je nedavno otvoren.
Te još jedna nova lokacija outdoor u ulici Ferhadija 23.
-
doff
#25169 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jutro doff,
sve lokacije u Zenici su provjerene, postavljeni novi access point-i. Prema povratnim informacijama od kolega, sada sve radi uredno.
Također, nova UniFi lokacija (indoor) MyFace koji je nedavno otvoren.
Te još jedna nova lokacija outdoor u ulici Ferhadija 23.
Primjetio sam da su zamijenjeni, radi odlično, samo ko da im je domet slabiji u odnosu na prošle. Ali u svakom slučaju
- crnivrag
#25170 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo stavili su dobnu oznaku 18+ na oba kanala Parova, tako da se kanali automatski zaključavaju ako vam je uključena dobna zaštita.
- dembele
#25171 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne mogu vjerovati da se takvi edukativno-obrazovni kanali zakljucavaju. Siroke narodne mase koje se ne snalaze najbolje sa pinovima bice uskracene za pracenje velikana savremene misli kao sto su Zmaj od Sipova, Era Ojdanic i Maca Sekrecija 
- Ratoborna Gljiva
#25172 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jesu ovi bh telekom padobranci navrli sa svih strana, nego jeste li zato da napravimo forum gdje se skupljaju korisnici telemaha bez ovih uhljuba i na miru pišemo šta nam treba i ne treba!!
-
lokalni_razdjevicar
#25173 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Gdje je ovaj ruski rt kanal? kod mene ga nema
- Ratoborna Gljiva
#25174 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
160lokalni_razdjevicar wrote:Gdje je ovaj ruski rt kanal? kod mene ga nema
-
lokalni_razdjevicar
#25175 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
nema, euronews zaključaniRatoborna Gljiva wrote:160lokalni_razdjevicar wrote:Gdje je ovaj ruski rt kanal? kod mene ga nema