mozemo li ocekivati D3GO aplikaciju za windows uređajeTelemach wrote:Zdravo Reglan,Reglan wrote:Telemach, kad bi mogli ocekivati aplikaciju za D3GO za windows 10? Nesto ste vec najavili pa me zanima zna li se okvirno?
dodata je podrška za Windows 10, ali Microsoft EDGE browser koji dolazi uz njega nije podržan.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- south
#24526 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
probook
#24527 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
....samo da dodam...misli se na windows phone 8 
-
AnonymousBIH
#24528 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach,
Malo mi je konfuzno ovo oko dodatnog modula, pa ako može malo pojašnjenje.
Naime, ukoliko uzmem dodatni modul i osnovni paket, plaćaću 3 KM mjesečno ako sam dobro razumio?
I interesuje me da li se dodatni modul plaća 25 KM i ako da, da li se može uzeti neki dodatni paket 6 mjeseci, kao što sam na prvom uzeo Cinemax, pa da ne plaćam 25 KM jednokratno?
Hvala unaprijed.
Naime, ukoliko uzmem dodatni modul i osnovni paket, plaćaću 3 KM mjesečno ako sam dobro razumio?
I interesuje me da li se dodatni modul plaća 25 KM i ako da, da li se može uzeti neki dodatni paket 6 mjeseci, kao što sam na prvom uzeo Cinemax, pa da ne plaćam 25 KM jednokratno?
Hvala unaprijed.
- Telemach
#24529 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo AnonymousBIH,AnonymousBIH wrote:@Telemach,
Hvala unaprijed.
Postojeći korisnik (usluge digitalne televizije/ D3 standalone ili u paketu) koji želi zamjenu postojeće opreme za CAM MODUL a ne uzima neku uslugu dodatno plaća jednokratnu cijenu u iznosu od 25KM.
Postojeći korisnik (usluge digitalne televizije/ D3 standalone ili u paketu) koji želi zamjenu postojeće opreme za CAM MODUL a ako pri tome uzima neku paket dodatno ili mijenja paket, ne plaća jednokratnu naknadu za modul. Plaćate samo cijenu dodatnog paketa koji izaberete.
Cijene dodatnih opcija možete pogledati na linku
http://telemach.ba/PAKETI/2206/DODATNE+ ... av_start=0
- Reglan
#24530 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zar nije receno da ce biti aplikacija na windows storu i da necu morati ulaziti preko browsera da gledam d3goTelemach wrote:Zdravo Reglan,Reglan wrote:Telemach, kad bi mogli ocekivati aplikaciju za D3GO za windows 10? Nesto ste vec najavili pa me zanima zna li se okvirno?
dodata je podrška za Windows 10, ali Microsoft EDGE browser koji dolazi uz njega nije podržan.
-
AnonymousBIH
#24531 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pošotvani @Telemach,Telemach wrote:Zdravo AnonymousBIH,AnonymousBIH wrote:@Telemach,
Hvala unaprijed.
Postojeći korisnik (usluge digitalne televizije/ D3 standalone ili u paketu) koji želi zamjenu postojeće opreme za CAM MODUL a ne uzima neku uslugu dodatno plaća jednokratnu cijenu u iznosu od 25KM.
Postojeći korisnik (usluge digitalne televizije/ D3 standalone ili u paketu) koji želi zamjenu postojeće opreme za CAM MODUL a ako pri tome uzima neku paket dodatno ili mijenja paket, ne plaća jednokratnu naknadu za modul. Plaćate samo cijenu dodatnog paketa koji izaberete.
Niste me razumjeli. Ja već imam jedan modul, i želio bih dodatni.
Interesuje me da li ću dodatni modul platiti 25 KM jednokratno ili ima neki način da se uz uzimanje dodatnog paketa to izbjegne?
I da li ću dodatni modul, ukoliko uzmem npr. start paket, plaćati dodatno 3KM na postojeći račun ili ... ?
Hvala unaprijed.
-
probook
#24532 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nzm zasto se ne bi moglo otici u TM i uzeti modul dodatni? Mislim glupo npr hocu jos jedan modul i placati 25 Km da ti neko dodje u kucu i ubaci modul u tv (pod uslovom da je u kucisve razvedeno tj ne treba nista raditi)
Zasto nema opcija da se dodje u poslovnicu, uzme dodatni modul, potpise anex ugovora ili tako nesto i nosi kuci.
- BaDa
#24533 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Pohvala za telemach sredili brzinu
-
kakaljin
#24534 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa zasta ce ti uzeti 25 KMprobook wrote:Nzm zasto se ne bi moglo otici u TM i uzeti modul dodatni? Mislim glupo npr hocu jos jedan modul i placati 25 Km da ti neko dodje u kucu i ubaci modul u tv (pod uslovom da je u kucisve razvedeno tj ne treba nista raditi)Zasto nema opcija da se dodje u poslovnicu, uzme dodatni modul, potpise anex ugovora ili tako nesto i nosi kuci.
- Magarece_godine
#24535 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mozete li otvoriti wetransfer ? Haman nešto telemach blokirao ?
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#24536 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
NećeMagarece_godine wrote:Mozete li otvoriti wetransfer ? Haman nešto telemach blokirao ?
- MTV
#24537 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Logosoft otvara.Bobi wrote:NećeMagarece_godine wrote:Mozete li otvoriti wetransfer ? Haman nešto telemach blokirao ?, probao na Bihnetu oće.
- Magarece_godine
#24538 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach ba ? Ja živim od wetranfera i hranim ženu i dijete
Al fakat 
-
probook
#24539 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja otvorio preko tel wetransfer i sve ok.
- crnivrag
#24540 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
13 novembra su bile 2 godine otkako je Nova TV odlučila zabraniti emitiranje u BiH, a rečeno je da su pregovori u toku i da se uskoro očekuje postizanje dogovora sa Novom TV.
Međutim ubrzo nakon toga u medijima se nije pojavila nijedna informacija da se pregovori i dalje vode, pa me zanima da li imate informaciju da li se i dalje radi nešto po ovom pitanju ili je stavljena tačka na ovu priču.
13 novembra su bile 2 godine otkako je Nova TV odlučila zabraniti emitiranje u BiH, a rečeno je da su pregovori u toku i da se uskoro očekuje postizanje dogovora sa Novom TV.
Međutim ubrzo nakon toga u medijima se nije pojavila nijedna informacija da se pregovori i dalje vode, pa me zanima da li imate informaciju da li se i dalje radi nešto po ovom pitanju ili je stavljena tačka na ovu priču.
- MTV
#24541 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tacnije 6 novembra. Nova TV trazi vecu sumu novca i nadoknadu stete radi prethodnog nepovoljnog ugovora.
Tako da je 99% sanse da se Nova nece vratiti.
Tako da je 99% sanse da se Nova nece vratiti.
-
DON_eARL
#24542 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kod mene radi wetransfer bez problema...

- Cracked
#24543 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Samo da se javnom zahvalim Telemahčetu na pruzenoj pomoci i rjesavanju problema. Kako ovdje na forumu tako i preko telefona. Hvala 
- Telemach
#24544 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
AnonymousBIH wrote:Pošotvani @Telemach,Telemach wrote:Zdravo AnonymousBIH,AnonymousBIH wrote:@Telemach,
Hvala unaprijed.
Niste me razumjeli. Ja već imam jedan modul, i želio bih dodatni.
Interesuje me da li ću dodatni modul platiti 25 KM jednokratno ili ima neki način da se uz uzimanje dodatnog paketa to izbjegne?
Nećete plaćati 25 KM obzirom da ne radite zamjenu na drugom uređaju, a da bi dobili MODUL neophodno je da uzmete neki od Dodatnih paketa tipa Start.
I da li ću dodatni modul, ukoliko uzmem npr. start paket, plaćati dodatno 3KM na postojeći račun ili ... ?
Cijenu Dodatnog paketa plaćate na postojeći račun.
Hvala unaprijed.
- Telemach
#24545 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Provjerili smo a i kolege su potvrdile da nisu registrovani problemi s navedenom stranicom.Magarece_godine wrote:Mozete li otvoriti wetransfer ? Haman nešto telemach blokirao ?
- Benq
#24546 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
krakovan wrote:@AnonymousBIH dobio si odgovor: Postojeći korisnik (usluge digitalne televizije/ D3 standalone ili u paketu) koji želi zamjenu postojeće opreme za CAM MODUL a ako pri tome uzima neku paket dodatno ili mijenja paket, ne plaća jednokratnu naknadu za modul. Plaćate samo cijenu dodatnog paketa koji izaberete. Dakle dodatni modul će ti opet naplatit 25km + paket programa za koje se odlučiš.
Telemach wrote:Nećete plaćati 25 KM obzirom da ne radite zamjenu na drugom uređaju, a da bi dobili MODUL neophodno je da uzmete neki od Dodatnih paketa tipa Start.
- Telemach
#24547 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo krakovan,krakovan wrote:@AnonymousBIH dobio si odgovor: Postojeći korisnik (usluge digitalne televizije/ D3 standalone ili u paketu) koji želi zamjenu postojeće opreme za CAM MODUL a ako pri tome uzima neku paket dodatno ili mijenja paket, ne plaća jednokratnu naknadu za modul. Plaćate samo cijenu dodatnog paketa koji izaberete. Dakle dodatni modul će ti opet naplatit 25km + paket programa za koje se odlučiš.
niste dobro razumjeli i čovjeku ste upravo dali pogrešnu informaciju
Korisnik nema reciever na drugom TV uređaju, želi dodatni paket u ovom slučaju Start, ne plaća MODUL, plaća samo cijenu dodatne usluge za izabrani paket.
-
AnonymousBIH
#24548 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala Vam na odgovoru, tek sada mi je jasno.
Super, idem uzeti još jedan modul, Start paket će za spavaće biti dovoljan.
Super, idem uzeti još jedan modul, Start paket će za spavaće biti dovoljan.
- south
#24549 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
mozemo li ocekivati D3GO aplikaciju za windows uređajeTelemach wrote:Zdravo Reglan,Reglan wrote:Telemach, kad bi mogli ocekivati aplikaciju za D3GO za windows 10? Nesto ste vec najavili pa me zanima zna li se okvirno?
Reglan wrote:Zar nije receno da ce biti aplikacija na windows storu i da necu morati ulaziti preko browsera da gledam d3goTelemach wrote:Zdravo Reglan,Reglan wrote:Telemach, kad bi mogli ocekivati aplikaciju za D3GO za windows 10? Nesto ste vec najavili pa me zanima zna li se okvirno?
- beni-bu-man
#24550 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znaci TELEMACH ja i ostali kao dugo godisnji korisnici vasih usluga moramo placati za modul 25KM i ako imamo recivere koje ste djelili na izvolite, mislim koji je to bezobrazluk s vase strane, stim danas pravac pprema vasem showroom-u i raskidam uvgovor koji mjesecno placam oko 70KM
HVALA TELEMACH
HVALA TELEMACH