Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AnonymousBIH wrote:Ne vidim nikakve logike da se naplaćuje modul, očekujem da korisnica u Duo i Trio paketima modul bude dat besplatno na korištenje kao i sada resiver.
Potpis, istog sam mišljenja, znači samo da bude zamjena (po želji) resiver za modul 1 za 1 bez "doplate"!
AnonymousBIH wrote:Ne vidim nikakve logike da se naplaćuje modul, očekujem da korisnica u Duo i Trio paketima modul bude dat besplatno na korištenje kao i sada resiver.
Potpis, istog sam mišljenja, znači samo da bude zamjena (po želji) resiver za modul 1 za 1 bez "doplate"!
Da ne cekamo sta ce bit', odma' hi s neba pa u rebra peticijom!!!
@Telemach,
meni odma' rezervisati 2 kom i potpisujem za D3 kuca, a sve su prilike i jos nesto vise
Da ne cekamo sta ce bit', odma' hi s neba pa u rebra peticijom!!!
@Telemach,
meni odma' rezervisati 2 kom i potpisujem za D3 kuca, a sve su prilike i jos nesto vise
Eto uvode module a možemo samo peticiju raspisati još da nam ih dostave, mada mi ne bi iskreno bilo mrsko do stupa odnijeti resiver myself i preuzeti modul!
Maharadza wrote:
Eto uvode module a možemo samo peticiju raspisati još da nam ih dostave, mada mi ne bi iskreno bilo mrsko do stupa odnijeti resiver myself i preuzeti modul!
Ne leti pred rudu, rijec je o zamjeni dobice ga novi korisnici, stari bi mogli da zaplate, vec vidjeno
Ja nisam kriv sto nisu imali CI module kada sam uzeo DUO MIX, da su imali bez dileme bih izabrao CI modul. Ima da zamijene risiver za njega i to bez marke naknade.
Nije problem tih eventualnih par maraka koje eventualno treba platiti za modul kada hoces zamijeniti, stvar je principa. Necu da me iko pravi majmunom.
Zamjena digitalnih resivera, za CAM modul-e, se neće naplaćivati, sa tim da u određenim slučajevima zamjena neće biti moguća iz tehničkih razloga, kao što je npr. kod korisnika D3 kuće. CAM modul-i neće moći podržati uslugu D3 kuća, kao ni uslugu snimanja.
Novi korisnici koji se odluče za priključenje CAM modul-a, 25,00 KM plaćaju priključnu taksu u slučaju da se ne vežu Ugovorom na određeni period korištenja usluge, dok uz Ugovor na 12 mjeseci priključak iznosi 1,00 KM.
Za CAM modul-e se neće naplaćivati renta, tj. korisnik ih dobija besplatno na korištenje.
Izvinjavamo se, ukoliko Cjenovnik nije dovoljno jasan, vezano za rentu CAM modul-a.
Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.
Po našoj evidenciji, poteškoće sa uslugom telefonije na Vašoj adresi, su riješene.
Ljubazno Vas molimo i da prihvatite našu ispriku. Očekujemo povratne informacije.
Telemach wrote:Zamjena digitalnih resivera, za CAM modul-e, se neće naplaćivati, sa tim da u određenim slučajevima zamjena neće biti moguća iz tehničkih razloga, kao što je npr. kod korisnika D3 kuće. CAM modul-i neće moći podržati uslugu D3 kuća, kao ni uslugu snimanja.
Ovaj dio ne kontam, npr kada su mi Velnet uveli uzeo sam jedan modul, a mogao sam i jos jedan bez ikakvih problema i placati samo mjesecnu rentu za taj drugi modul - znaci nesto kao ta d3 kuca.
Znaci za d3 kucu ne moze ni jedan modul ili moze npr 1 modul, a na ostale televizore risiver?
Korisnik će imati mogućnost priključenja više CAM modul-a, na isti način na koji je bio moguć priključak dodatnog digitalnog resivera, uz plaćanje paketa kanala koji izabere za dodatni prijemnik.
Usluga D3 kuće nije moguća radi specifičnog načina povezivanja prijemnika, koji omogućava praćenje istih paketa kanala na dva različita digitalna resivera, što povlači za sobom da korisnik neće moći izabrati određene pakete programa na jednom modulu, te odlučiti se za iste programe na dodatnom modulu, uz plaćanje pretplate od 3,50 KM.
Za sva dodatna pojašnjenja stojimo Vam na raspolaganju.
probook wrote:
Ovaj dio ne kontam, npr kada su mi Velnet uveli uzeo sam jedan modul, a mogao sam i jos jedan bez ikakvih problema i placati samo mjesecnu rentu za taj drugi modul - znaci nesto kao ta d3 kuca.
Znaci za d3 kucu ne moze ni jedan modul ili moze npr 1 modul, a na ostale televizore risiver?
Isto pitanje sam postavio na PP i nisam bas dobio odgovor. Ovdje se predstavlja kao da je D3 kuca neka posebna usluga, a u stvari je u pitanju samo sekundarni receiver koji mora biti spojen sa primarnim UTP kablom da bi radio. Ovo je vjerovatno samo nacin da se izbjegne zloupotreba tako sto ces uzeti 2 receivera na isti paket i jedan dati nekome da gleda sve bez placanja. Ja hocu da vratim ta 2 receiver-a i uzmem 2 CAM modula koji ce biti vezani za isti paket, a izgleda da Telemach to ne zeli da dopusti, ili jednostavno nisu u stanju da vezu 2 CAM modula za istog korisnika i isti paket sto nema nikakvog smisla. Shvatam potrebu da se zastite od kradje, ali raditi to na ustrb kvaliteta usluge nije pravi nacin. Sto se mene tice, mogu mi staviti u ugovor klauzulu da sam duzan da im pokazem oba CAM modula kad mi dodju na vrata. Ako moduli nisu tu u tom momentu, fino ima ugovorna kazna i gotovo.