Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
probook wrote:Ako se uzme duo net grande npr od 47,90 KM i na to doda jos jedan digitalni risiver 3,5 KM to sve ukupno iznosi 51,40 KM mjesecno. Da li ima jos nekih "skrivenih" troskova neka naknada za prvi (osnovni) risiver koji se koristi ili je to to?
35 KM prikljucna taksa jednokratno i 3.5 KM mjesecno za dodatni resiver.
Eh sad nikad nisam skontao da li ćeš imati iste kanale kao na prvom ili samo osnovni paket.
Ja sam dobio D3 kuća u sklopu paketa pa imam sve iste kanale na oba resivera.
probook wrote:Ako se uzme duo net grande npr od 47,90 KM i na to doda jos jedan digitalni risiver 3,5 KM to sve ukupno iznosi 51,40 KM mjesecno. Da li ima jos nekih "skrivenih" troskova neka naknada za prvi (osnovni) risiver koji se koristi ili je to to?
35 KM prikljucna taksa jednokratno i 3.5 KM mjesecno za dodatni resiver.
Eh sad nikad nisam skontao da li ćeš imati iste kanale kao na prvom ili samo osnovni paket.
Ja sam dobio D3 kuća u sklopu paketa pa imam sve iste kanale na oba resivera.
ElRe wrote:Ako HRT zatrazi da se prestane se emitovanjem njihovog programa, kao sto je to uradila NovaTV, operatori nemaju izbora, moraju prestati sa emitovanjem.
To se neće dogoditi upravo iz razloga što u BiH živi pola milijuna hrvatskih državljana kojima HRT neće uskratiti mogućnost praćenja, ipak je to javna televizija.
kakavdanakneiskustvu wrote:@Telemach,sta je sa prenosom kosarke na hrt4?
Problem je u Telemachu jer preuzimaju satelitsku verziju HRT4, a ne zemaljsku, a HRT na satelitu kodira sav program koji nije dopušten za emitiranje van države. Da preuzimaju zemaljski signal iz Hrvatske bilo bi košarke, ovako samo info kanal.
Samo da ne bude većih sranja i prekida dok bude trajalo to prebacivanje korisnika sada već bivšeg HS-a na TM mrežu...+tamo CI moduli koliko sam razumio a ovamo resiveri pa će to sigurno još sporije ići!
Maharadza wrote:Samo da ne bude većih sranja i prekida dok bude trajalo to prebacivanje korisnika sada već bivšeg HS-a na TM mrežu...+tamo CI moduli koliko sam razumio a ovamo resiveri pa će to sigurno još sporije ići!
a mi kao stari i vjerni korisnici Telemach-a, hoce li nama biti sta bolje ??????
Benq wrote:Na HS-u korisnici nisu imali ni upola problema kao TM korisnici , i to vecinom sto TM koristi resivere koji prave velike probleme korisnicima.
Pa kuzim ja to, zato velim da ce se malo pozabaviti HS problemima da him bidne lakse
Benq wrote:Na HS-u korisnici nisu imali ni upola problema kao TM korisnici , i to vecinom sto TM koristi resivere koji prave velike probleme korisnicima.
Pa kuzim ja to, zato velim da ce se malo pozabaviti HS problemima da him bidne lakse
Nadam se da ce telemach kada preuzme HS, uvsti svima ci module jer je kvalitetnija slika na tv-u od STB-a koji postoje na nasem trzistu.
Telemcah vec ima sistem ci modula tako da nebi trebao biti problem to implementirati u ovaj sistem poslije spajanja. Jedino ako telemch zeli da korisnicima uvali stb-ove pa da korisnici stalno zovu korisnicku sluzbu i zale se non stop za losu sliku i stopanje stb-a. tj nerviranje korisnika.
Pa nema tu neke mudrosti. Telemach ubacuje svoje kanale. Ostali kanali su u semi dok im ugovor ne istekne. I nadam se da vam nece dirati ci module vec da ce ih uvoditi i ostalim korisnicima kao sto je to slucaj u Srbiji. Ako i vama budu uvodili risivere e onda smo se svi kolektivno "usrecili".
Toga me i strah da ne dobijemo resivere mrtve. Nije neka golema razlika u kanalima stim da se u telemachu debelo placa za ono sto u hs-u imas dzaba kako meni rekose.
Samo da Arene ostave....
Cornholio_ wrote:Toga me i strah da ne dobijemo resivere mrtve. Nije neka golema razlika u kanalima stim da se u telemachu debelo placa za ono sto u hs-u imas dzaba kako meni rekose.
Samo da Arene ostave....
Arene idu do isteka ugovora a onda . Takav ce slucaj biti i sa pinkovima, ali hajde to manje-vise.