Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pokupovaše i ovo malo konkurencije
Nadležni sektor u zamahu o5
Nego prenesite im da ne produžuju ovu zadnju akciju zbog velikog interesovanja nego neka uvedu Cinestar Premiere 1 i 2 i Cinemaniu za sve korisnike!
Izvinjavamo se zbog problema koji imate kao korisnik naših usluga. Vaši navodi će biti provjereni. Zamolit ćemo Vas da nam dostavite Vaše korisničke podatke, u privatnoj poruci, kako bismo mogli riješiti problem u što skorijem roku.
Srdačan pozdrav,
i kod mene je isto...zovem evo tri dana i natezem se sa nesposobnim operaterima..
bio sam danas kod rodjaka u zenici i kod njega isto, a ja sam u Ilijasu...
i poslace ekipu kod mene kuci kao da vide..
signal je dobar..sve uredu...ali nesposobni pa hajd :S
Već godinu dana HS u svojoj ponudi digitalnih kanala ima besplatni Al Jazeera Balkan HD, pa me zanima da li Telemach planira u svojoj ponudi ubaciti isti?
Zahvaljujemo se na interesovanju za ponudu Grande paketa kompanije Telemach. Detaljan raspored kanala, u navedenim paketima iz D3 ponude koji su uključeni u Duo Net Grande Family paket, možete pogledati na sljedećem linku :
Izvinjavamo se zbog problema koje imate kao korisnik usluga kompanije Telemach. Ukoliko i dalje postoji postoji problem sa signalom Fox kanala, na Vašoj adresi, zamolit ćemo Vas da nam, u privatnoj poruci, dostavite korisničke podatke, kako bismo mogli detaljnije provjeriti Vaše navode.
Ostaje šta će biti sa srodnom kompanijom u Bugojnu-VKT net hoće li nju kupiti i da li će Telemach kupovati udjele u Velnetu, Miss net u kojima je Enes Hajdarević manjinski vlasnik
crnivrag wrote:Izvini ja sam pogrešno napisao, u Duo Grande Family dođe prošireni + HBO paket, to je ta razlika od 20-ak kanala.
E hvala, onda ću morati na taj, ali ako ostane ova akcija, da se konsolidujem . Btw. tu je net 60/4, je li to samo tokom akcije, ili ostaje tako?
Ovako stvari stoje što se tiče akcije, ako si koristio samo internet ili neki od starih Super Mix paketa, onda dobijaš brzinu od 60/4 Mbps narednih 3 mjeseca ako potpišeš ugovor na 12 mjeseci odnosno narednih 6 mjeseci ako potpišeš ugovor na 24 mjeseca. Nakon isteka toga roka brzina se vraća na 40/2,5 Mbps kolika je inače u okviru tog paketa.
crnivrag wrote:
Ovako stvari stoje što se tiče akcije, ako si koristio samo internet ili neki od starih Super Mix paketa, onda dobijaš brzinu od 60/4 Mbps narednih 3 mjeseca ako potpišeš ugovor na 12 mjeseci odnosno narednih 6 mjeseci ako potpišeš ugovor na 24 mjeseca. Nakon isteka toga roka brzina se vraća na 40/2,5 Mbps kolika je inače u okviru tog paketa.
Ma ja sam na HS-u i ustvari valjda bi me kao novog korisnika priznali, nakon što kupe ove, barem su to moja nadanja .
crnivrag wrote:
Ma ja sam na HS-u i ustvari valjda bi me kao novog korisnika priznali, nakon što kupe ove, barem su to moja nadanja .
A je li i dalje naknada 20KM za raskid ugovora?
Ja mislim da nisu mijenjali cijenu i da je raskid i dalje 20 KM, a pošto nisi bio korisnik Telemach usluga onda definitivno spadaš u ovu kategoriju sa akcijom, s tim da akcija traje do 09.09.2014., ako je ne produže.
crnivrag wrote:
A je li i dalje naknada 20KM za raskid ugovora?
Ja mislim da nisu mijenjali cijenu i da je raskid i dalje 20 KM, a pošto nisi bio korisnik Telemach usluga onda definitivno spadaš u ovu kategoriju sa akcijom, s tim da akcija traje do 09.09.2014., ako je ne produže.
Hmm, tesko cemo mi stici na akciju onda, izgleda da cu neki minimum morati uzeti, dok sljedecu akciju ne docekam .
Produžiće oni to barem 2 puta "zbog velikog interesovanja korisnika"
Zadnjih godinu i pol samo te akcije za nove korisnike izbacuju i produžuju, sa novitetima su pravo tanki postali...
Jadni mi kada i ovo malo konkurencije kupe
Ako se ova kupovina realizuje onda cu postati mahovac jel
E mene zanima ima li kakav mix svih tv programa i interneta koji je veci od kidovod 22/2 cini mi se i koja bi bila ukupna cijena tog mixa