GAU8 wrote:Kad bi svi iz Sarajeva zaprijetili raskidom ugovora, ne bi bilo zatamnjivanja, još bi pitali hoćete li još kanala....
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Tiger 033
#15301 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- N.N.
#15302 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sta mi je ID ugovora ?
Treba mi za aktivaciju d3go usluge.
Jel` to ovo Broj naloga ili Broj kupca ?
Mada, ja sam to imao instalirano, ali pao sistem i sada jovo na novo. Mozda necu ni moci aktivirati, ali se nista ne sjecam sa starog naloga
Kolega Telemase, gdje ste ?
Jel` to ovo Broj naloga ili Broj kupca ?
Mada, ja sam to imao instalirano, ali pao sistem i sada jovo na novo. Mozda necu ni moci aktivirati, ali se nista ne sjecam sa starog naloga
- Telemach
#15303 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@N.N.
Postovani,
ID broj je broj kupca.
Zamolit cemo Vas da nam proslijedite Vase tacne korisnicke podatke u pp,kako bi Vam mogli dati potrebne informacije.
Za sve ostale informacije,stojimo Vam na raspolaganju.
Srdacan pozdrav
Postovani,
ID broj je broj kupca.
Zamolit cemo Vas da nam proslijedite Vase tacne korisnicke podatke u pp,kako bi Vam mogli dati potrebne informacije.
Srdacan pozdrav
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#15304 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hoce li se kad povecati upload,pa makar za 1 mb...
- N.N.
#15305 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemase, poslao u PP 
- drug_profi
#15306 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kad stizu ovi emajlirani racuni?
Ozbiljno, ja sam naznacio elektronsko salnje najvise radi toga sto hocu da pocetkom mjeseca poplacam sve i da ne mislim vise na to, a da znam sta mi je preostalo za druge stvari. Ako ne ide prvog u mjesecu, onda moze ne ici ni do 15-tog. Valjda to racunar salje, a ne Mujesira iz racunovodstva sto je na bolovanju...
Ozbiljno, ja sam naznacio elektronsko salnje najvise radi toga sto hocu da pocetkom mjeseca poplacam sve i da ne mislim vise na to, a da znam sta mi je preostalo za druge stvari. Ako ne ide prvog u mjesecu, onda moze ne ici ni do 15-tog. Valjda to racunar salje, a ne Mujesira iz racunovodstva sto je na bolovanju...
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#15307 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovako ti piše na računu:N.N. wrote:Sta mi je ID ugovora ?![]()
Jel` to ovo Broj naloga ili Broj kupca ?![]()
Mada, ja sam to imao instalirano, ali pao sistem i sada jovo na novo. Mozda necu ni moci aktivirati, ali se nista ne sjecam sa starog naloga![]()
ID ******************
BROJ UGOVORA ************
DATUM ŠTAMPE ************
DATUM IZDAVANJA RAČUNA ********
DATUM VALUTE *********
E ovo prvo dvoje je potrebno za prijavu na Moj Telemach.
- N.N.
#15308 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Odradjeno sve, hvala 
-
kakavdanakneiskustvu
#15309 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tiger 033 wrote:Regulatorna Agencija za Komunikacije BiHkakavdanakneiskustvu wrote:prava emitovanja nema ni jedan drugi kanal u bih,prošle sedmice nisu zatamnili vaterpolo na HRT ako ćemo se voditi tom logikom
Ako ti nesto znaci procitaj![]()
znam ja to odavno
-
kakavdanakneiskustvu
#15310 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Rampage wrote:Ovdje je riječ o klasičnoj diskriminaciji, najgore moguće vrste, prema određenim korisnicima (veoma dobro znamo koji su to korisnici).... Najzanimljivije je to što se unutar jednog kablovskog operatera (konkretno Telemacha) primjenjuju različiti aršini....
Kiseljak je na ulazu u Sarajevo i tu korisnici Telemacha gledaju bez problema sve kanala bez ikakvog zatamnjivanja... i ovdje se nađu mozgovi koji počnu pametovati o tamo nekim "pravima emitovanja"...
kažu u Telemachu da se pozivaju na neke evropske regulative,ja prodaje ubleha
-
kakavdanakneiskustvu
#15311 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
GAU8 wrote:Nije ni diskriminacija upitanju koliko nedostatak svijesti kod "diskriminiranih"Rampage wrote:Ovdje je riječ o klasičnoj diskriminaciji, najgore moguće vrste, prema određenim korisnicima (veoma dobro znamo koji su to korisnici).... Najzanimljivije je to što se unutar jednog kablovskog operatera (konkretno Telemacha) primjenjuju različiti aršini....
Kiseljak je na ulazu u Sarajevo i tu korisnici Telemacha gledaju bez problema sve kanala bez ikakvog zatamnjivanja... i ovdje se nađu mozgovi koji počnu pametovati o tamo nekim "pravima emitovanja"...
Kad bi svi iz Sarajeva zaprijetili raskidom ugovora, ne bi bilo zatamnjivanja, još bi pitali hoćete li još kanala....
tačno,da hoće bar uskladiti odgovore koje nam daju u vezi tog problema
-
febo_acm
#15312 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sta da svi dignemo frku sto nemamo HRT ili sta vec?
Evo idem ja da im palim prostorije, komsije su mi.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
- vkmiro
#15313 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja imam prijedlog, nek nam zatamne: kakanj,jasmin,kiseljak,hemu, i ostalo smečekakavdanakneiskustvu wrote:elem,@Telemach,zašto je zatamnjen RTS 1?
- Rampage
#15314 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jašta do ublehe, i to samo za određenu populaciju u ovoj državi... Operateri u BH entitetu RS-u ništa ne zatamnjuju, u tzv. "hrvatskom dijelu BH" se ništa ne zatamnjuje... a oni kojima se zatamnjuje ovce s najviše vune...kakavdanakneiskustvu wrote:Rampage wrote:Ovdje je riječ o klasičnoj diskriminaciji, najgore moguće vrste, prema određenim korisnicima (veoma dobro znamo koji su to korisnici).... Najzanimljivije je to što se unutar jednog kablovskog operatera (konkretno Telemacha) primjenjuju različiti aršini....
kažu u Telemachu da se pozivaju na neke evropske regulative,ja prodaje ubleha
-
gidra
#15315 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
termin od 16h vraćen... mogli bi gledati debi Bešića na SK4

-
kvazimodor
#15316 Re: Odg: Telemach - ALL ABOUT 4
Gledat negogidra wrote:termin od 16h vraćen... mogli bi gledati debi Bešića na SK4![]()
-
febo_acm
#15317 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imaju li ovi SK 4,5 i 6?
- Maharadza
#15318 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pored Bege i Edina svakako planiram i njega pratiti!gidra wrote:termin od 16h vraćen... mogli bi gledati debi Bešića na SK4![]()
- drug_profi
#15319 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pitanje za @Telemach:
htio bih kanale SK4-5-6 radi utakmica.
Pošto imam samo start paket i HD paket, a nemam osnovni paket, moram li platiti i taj osnovni da bih dobio ovaj prošireni u kojem su kanali koji me zanimaju?
Drugo pitanje je varijacija na prvo:
da li je u cjenovniku:

prošireni paket = pretplata za održavanje 15 maraka + 10 maraka
ili je
prošireni paket = pretplata za održavanje 15 KM + 3 KM start + 5 KM osnovni + 10 KM prošireni?
Nadam se da ste razumjeli šta pitam.
Pošto imam samo start paket i HD paket, a nemam osnovni paket, moram li platiti i taj osnovni da bih dobio ovaj prošireni u kojem su kanali koji me zanimaju?
da li je u cjenovniku:

ili je
prošireni paket = pretplata za održavanje 15 KM + 3 KM start + 5 KM osnovni + 10 KM prošireni?
- semirsar
#15320 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imam D3 prosireni paket, placam 15KM za "odrzavanje" i 10KM prosireni u kojem se nalaze svi nizi paketi, sveukupno 25KM. Naravno, tu su i kanali koji tebe zanimaju. Tebe ce vjerovatno, ma siguran sam, kaciti i ti HD kanali, tako da trebas i njih uracunatidrugi profil wrote:Pitanje za @Telemach:
da li je u cjenovniku:
ili je
- Telemach
#15322 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@drugi profil
Postovani,
Ukoliko se opredijelite da koristite nas Prosireni paket(Start
paket,Osnovni digitalni paket + dodatni digitalni kanali),njegova
mjesecna cijena iznosi 10 km.
Na cijenu digitalnog paketa placa se Mjesecna naknada za održavanje
KKS i pracenje analogne kablovske TV u iznosu od 15 km.
Takoder,u nasem najpovoljnijem paketu Trio Grande Family ,imate sadrzan navedeni paket (od toga 10 kanala u HD rezoluciji),kao i ostale pogodnosti ,70 radio kanala (Music Choice),D3 GO-na vise uredaja,analognu TV na više uredaja.
U Trio Grande Family dobivate internet od 20 Mbs(u trenutnoj akciji mogucnost i vece brzine) ,plus WI-FI router.
Sto se tice fiskne telefonije,imate besplatne razgovore unutar BIH ,100 minuta prema fiksnom medunarodnom saobracaju,besplatne pozive unutar United Grupe,kao i jedinstvenu cijenu prema mobilnim mrezama u iznosu od 0,22 km.
Srdacan pozdrav
Postovani,
Ukoliko se opredijelite da koristite nas Prosireni paket(Start
paket,Osnovni digitalni paket + dodatni digitalni kanali),njegova
mjesecna cijena iznosi 10 km.
Na cijenu digitalnog paketa placa se Mjesecna naknada za održavanje
KKS i pracenje analogne kablovske TV u iznosu od 15 km.
Takoder,u nasem najpovoljnijem paketu Trio Grande Family ,imate sadrzan navedeni paket (od toga 10 kanala u HD rezoluciji),kao i ostale pogodnosti ,70 radio kanala (Music Choice),D3 GO-na vise uredaja,analognu TV na više uredaja.
U Trio Grande Family dobivate internet od 20 Mbs(u trenutnoj akciji mogucnost i vece brzine) ,plus WI-FI router.
Sto se tice fiskne telefonije,imate besplatne razgovore unutar BIH ,100 minuta prema fiksnom medunarodnom saobracaju,besplatne pozive unutar United Grupe,kao i jedinstvenu cijenu prema mobilnim mrezama u iznosu od 0,22 km.
Srdacan pozdrav
-
febo_acm
#15323 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imate li u ponudi i hoćete li imati SK 4, 5 i 6?
- Radar71
#15324 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ima to odavnofebo_acm wrote:Imate li u ponudi i hoćete li imati SK 4, 5 i 6?
-
febo_acm
#15325 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ccc. To mi je promaklo, a imao sam 6 mjeseci sve full hd kanale a nisam imo SK 4,5,6. Moram ici kod njih sutra