Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
kakavdanakneiskustvu
#15226 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
može li se na analognoij neki kanal izbrisati?
-
channel10
#15227 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da, ali nigdje ne pise kad ti istice ugovor. Ovo oni vode samo proforme jer ti tu nigdje ne pise kad istice, nego samo kad si ga koristio, odnosno obracunski period i nista vise. Na ugovoru koji si potpisao bi trebalo pisati na koliko je ugovor. Kod mene recimo nema nikakvog ogranicenja. Pise na neodredjeno i mogu ga prekinuti kad hocu.Mehemed wrote:Ima ovdjechannel10 wrote: Gdje si to vidio? Upravo sam na toj stranici i nema nigdje nista o duzini ugovora.
Potpisan ugovor 01.07.2013. ali su tek pustili paket od 01.08.2013. i tako, ovo je 12 mjesec, ugovor je bio na 12 mjeseci
- Telemach
#15228 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@vkmiro
Postovani,
Usluga E-racun podrazumijeva slanje mjesecnog racuna na Vaš e-mail. Račun mozete i odstampati, i izvrsiti uplatu u posti ili banci,ili u nekom od nasih korisnickih servisa sirom Bosne i Hercegovine. Usluga E-racun omogucava da umjesto dosadasnjeg nacina dostave racuna,na kucnu adresu, ubuduce racune dobivate na Vas e-mail.
Za sve ostale informacije, stojimo Vam na raspolaganju.
Srdacan pozdrav
Postovani,
Usluga E-racun podrazumijeva slanje mjesecnog racuna na Vaš e-mail. Račun mozete i odstampati, i izvrsiti uplatu u posti ili banci,ili u nekom od nasih korisnickih servisa sirom Bosne i Hercegovine. Usluga E-racun omogucava da umjesto dosadasnjeg nacina dostave racuna,na kucnu adresu, ubuduce racune dobivate na Vas e-mail.
Srdacan pozdrav
Last edited by Telemach on 25/07/2014 09:03, edited 1 time in total.
- Telemach
#15229 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@south
Postovani,
Zamolit cemo Vas samo da nam dostavite Vase tacne korisnicke podatke u pp, kako bi mogli izvrsiti provjeru Vaseg racuna.
Srdacan pozdarv
Postovani,
Zamolit cemo Vas samo da nam dostavite Vase tacne korisnicke podatke u pp, kako bi mogli izvrsiti provjeru Vaseg racuna.
Srdacan pozdarv
- avaks
#15230 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Je li isključivo štampanje računa?!Telemach wrote:@vkmiro
Postovani,
Usluga E-racun podrazumijeva slanje mjesecnog racuna na Vaš e-mail. Račun mozete odstampati, i izvrsiti uplatu u posti ili banci,ili u nekom od nasih korisnickih servisa sirom Bosne i Hercegovine. Usluga E-racun omogucava da umjesto dosadasnjeg nacina dostave racuna,na kucnu adresu, ubuduce racune dobivate na Vas e-mail.
Srdacan pozdrav
Ako je samo ta opcija ipak ćemo vama da ostavimo to zadovoljsto
p.s.
Nikakvih pogodnosti za korisnike te usluge? Akcijski nešto?
- drug_profi
#15231 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni odgovara da imam racun pocetkom mjeseca a ne oko 20-tog. Obzirom da je to realna usteda telemahu red bi bio bar podijeliti tu ustedu sa korisnicima pa racun umanjiti za npr. pola marke kod el.slanja. i banka kad mi salje izvod razlikuje po tarifi nacin slanja.
...s mobilnog...
...s mobilnog...
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#15232 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma ne mora pisati, znam na koliko je potpisan, na 12 mjeseci, vidiš da piše "S 12 AKCIJA" a to ti je ovo, S paket na 12 mjesecichannel10 wrote: Da, ali nigdje ne pise kad ti istice ugovor. Ovo oni vode samo proforme jer ti tu nigdje ne pise kad istice, nego samo kad si ga koristio, odnosno obracunski period i nista vise. Na ugovoru koji si potpisao bi trebalo pisati na koliko je ugovor. Kod mene recimo nema nikakvog ogranicenja. Pise na neodredjeno i mogu ga prekinuti kad hocu.
http://telemach.ba/112/Paketi+i+cijene. ... av_start=0
Uzeo na 12 mjeseci zato što sam tako dobio veću brzinu za iste pare nego kada bi potpisao na neodredjeno
-
Vaduz
#15233 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
upload brzine katastrofa, cijene preskupe, ponuda kanala seljačka, nemaju uslugu WIFI prijema preko releja tamo gdje nisu kablove provukli, sve u svemu onaj ko nema drugog izbora koristi telemach.
-
dowydyenya
#15234 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vaduz wrote:upload brzine katastrofa, cijene preskupe, ponuda kanala seljačka, nemaju uslugu WIFI prijema preko releja tamo gdje nisu kablove provukli, sve u svemu onaj ko nema drugog izbora koristi telemach.
Haj ne kaki
- vkmiro
#15235 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
E, hvala na odgovoru. Tako sam i predpostavio. Prijavio sam se, da ne morak stalno ganjati poštansko sanduće i strepiti hocel ga ko u stubištu poderatiTelemach wrote:@vkmiro
Postovani,
Srdacan pozdrav
- vkmiro
#15236 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa ako imaš internet bankarstvo, kao klijent svoje banke ( a to ti onda banka mjesecno naplacuje ), nije ti nikakav problem platiti bilo koji racun tako. Isto ovako radi i JP Elektroprivreda, evo ovaj mjesec je u moje sanduce neko ubacio tudji račun za struju a mog nema. Odem na njihov portal, prijavim se i odštampam svoj račun, da ne stojim tamo u redu na jednom šalteru za štampanje racuna, pa onda na blagajnu za plačanje. Svaka novina je dobro došla.avaks wrote:Je li isključivo štampanje računa?!Telemach wrote:@vkmiro
Postovani,
Usluga E-racun podrazumijeva slanje mjesecnog racuna na Vaš e-mail. Račun mozete odstampati, i izvrsiti uplatu u posti ili banci,ili u nekom od nasih korisnickih servisa sirom Bosne i Hercegovine. Usluga E-racun omogucava da umjesto dosadasnjeg nacina dostave racuna,na kucnu adresu, ubuduce racune dobivate na Vas e-mail.
Srdacan pozdrav
Ako je samo ta opcija ipak ćemo vama da ostavimo to zadovoljsto
p.s.
Nikakvih pogodnosti za korisnike te usluge? Akcijski nešto?
- avaks
#15237 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni bi najdraže bilo preko paypala da im plaćam ali kada ne može 
Btw za 6 dana je punih 16 mjeseci kako nisu povećali brzine interneta, pravo se uspavali ljudi jbt.
Dobro zbori ovaj Mostarac, fakat digli cijene momački a slabo rade na programskoj šemi, samo bilježe naše zahtjeve i onda korida kanale ubace
akcije furaju i onda ih po 3 puta produžuju (već 2 ili 3 put akcije a ništa za stare korisnike) 
Btw za 6 dana je punih 16 mjeseci kako nisu povećali brzine interneta, pravo se uspavali ljudi jbt.
Dobro zbori ovaj Mostarac, fakat digli cijene momački a slabo rade na programskoj šemi, samo bilježe naše zahtjeve i onda korida kanale ubace
-
zigana
#15238 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima li nkeo problema sa otvaranjem nekih stranica , ja od jucer imam problem . stranice poput speedtest.net i jos poneke.

- General_Jackson
#15239 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
naoblačilo se i odmah nestade signala na 90% kanala! 
- Maharadza
#15240 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zato se konačno šaltanje popravilo!General_Jackson wrote:naoblačilo se i odmah nestade signala na 90% kanala!
Kod mene resiver zaledio prije koji sahatak, taman pred ono naoblačenje, resetovao ga i sada kanali šaltaju jedno 10x brže nego ranije, subjektivno naravno!
PS @Kameni spavači, pardon uspavani međedi, pardon TM: PA HOĆETE LI SE UDOSTOJITI PA MAKAR EPG PRAVILNO NAMJESTITI NA SVIM KANALIMA...KOLIKO PUTA MORAM NAPOMENUTI DA JE EPG SA DW-TV TOTALNO OFF???
PS.2. Ima li iko ovdje kakvih info o SportKlub kanalima i prenosu onih EPL tekmi? Hoće li konačno prenositi sve tekme u onom subotnjem terminu od 16h ili samo jednu kao krajem prošle sezone?!
-
channel10
#15241 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sta ima sa belgijskom ligom? Zar je nisu prosle godine prenosili na SK? Izgubljena prava ili?
- pepeljara
#15242 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da li se moze telefonski zavrsit to prebacivanje ?Telemach wrote:@vkmiro
Postovani,
Srdacan pozdrav
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
leon25
#15243 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
uzela arenachannel10 wrote:Sta ima sa belgijskom ligom? Zar je nisu prosle godine prenosili na SK? Izgubljena prava ili?
- vkmiro
#15244 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa valda udješ u meni televizora i tamo to radiš.kakavdanakneiskustvu wrote:može li se na analognoij neki kanal izbrisati?
-
shandrprcSA
#15245 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
jok, krivismart tv wrote:Ee jel ovo pravi telemah registrovan
Nexus 7
-
The Realist
#15246 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Posto se svasta pise za HS zanima me, da li se na Telemachu moze recimo uzeti duo net family, tako nrkako, ali da trazim manju brzinu interneta i tako oborim cijenu, ili je.fiksno sve?
- General_Jackson
#15247 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na Telemachu možeš tražiti sve, samo ne da ti smanje cijenuThe Realist wrote:Posto se svasta pise za HS zanima me, da li se na Telemachu moze recimo uzeti duo net family, tako nrkako, ali da trazim manju brzinu interneta i tako oborim cijenu, ili je.fiksno sve?
- Reglan
#15248 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Reglan wrote:Danke,radiavaks wrote:Ništa admini, sve prazno ostavi i samo klikni na login a onda pod setup imaš quick setup i tu ti je pod WLAN opcija da promijeniš ime mreže i password.
SSID ti je naziv a security staviš WPA or WPA2-personal i upišeš šifru koju hoćeš.
Save settings i restart!
p0zz
E sad kad probam na ovaj nacin da udjem u modem ne moze, cisco je modem preko kojeg ide i telefon i internet, znate li kako to rijesiti ?
- south
#15249 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach hajd mi objasnite kako ja mogu biti duzan za 8 mjesec 2011 godine 8KM odnosno koja je to usluga 8KM kod vas
a najsmjesnije mi je da je proslo 3 godine
ozbiljna ste firma nema sta.... maloprije kad ste zvali javio se otac a on se bas i ne razumije u ove stvar.... prije 5/6 mjeseci sam uzeo ovaj duo paket i potpisao ugovor na 2 godine pfffffffffff kakvu sam gresku napravio jedva cekam da mi istekne pa da vas odjavim za sva vremena
ako treba preci cu na BH - TELECOM iako i kod njih nije sve bajno nosite se vise u đavola i vi i vasi radnici
nije meni stalo do ovih 8 KM ali vam ih necu dati iz principa jer pojma nemate
- Pitarrr82
#15250 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da nije tad onaj kvar bio pa nesto pola mjeseca obracunali ili slicno?
Sjecam se kad sam ja starom odjavio Telemach da je bio isto tako neki dug iz avgusta 2011god cini mi se...
Sjecam se kad sam ja starom odjavio Telemach da je bio isto tako neki dug iz avgusta 2011god cini mi se...