sencobih wrote:Maharadza wrote:sencobih wrote:Ja lupam, pa zar je tesko malo procitati, mislis ako je ovdje stanje kakvo jeste da mozes raditi sta hoces, al nece lopov priznati da je lopov to je cudo jedno, a kad instaliras nesto samo klikas next.. ti kontas to nesto bezveze,
Isto kao kad telemah ne zatamni hrt2 , to je cist lopovluk i doci ce to kad tad na naplatu,
Ne rise, znam prvi barem 10 likova koji žive vani, između ostalog i neki rođaci, i SVI se bave piraterijom i kažu da NIKADA nisu imali problema s istragama i kaznama. Dok god to za sebe skidaš, udure je, količine su smiješne u odnosu koliko skidaju oni pravi pirati koji prodaju sadržaj, e te love a nikako obične smrtnike.
Elem, kod nas ionako ne postoji zakon za to, a i da postoji 90% korisnika interneta bi morali kažnjavati i hapsiti. Bijedan ti je pokušaj da odbraniš neodbranjivo tako što skrećeš sa teme kompletno. A ovdje SIGURNO NIKOGA nećeš uvjeriti u te gluposti kojima puni vaše naivne glave ona bagra iz telecoma kako bi se opravdala što pljačka svoje korisnike i još se hvali s tim.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
To ne rise uputi da ne kazem kome. Ja ne uvjeravam nikoga.eto nisi LOPOV , je li ti sada lakse. Sto ce ti tolike brzine kad je problem proguglati malo, ma ja nece oni tebe ti krades malo . Opravdano nema sta.
A sto to, Bogati, tebe, mene ili bilo kog drugog, briga sta ko koliko i kako brzo nesto skida, i jel to ili nije legalno?
Uzimam sebe za primjer, skidam ama bas sve sto me zanima, pocesto to ni ne pogledam na kraju, ali to je moj problem, sto bi se to tebe ili nekog drugog forumasa ticalo? Imam brzinu koju imam, i navik'o sam na nju, danas, ako ne moram ne bih pristao na manju. Kad dodje pravna drzava, nadam se da hoce i to sto prije, tad cu se i ja prilagodjavati. A ti, ako nemas nista pametnije za odgovoriti na konkretno pitanje od drugih forumasa, postedi nas i sebe od izvlacenja nekijeh linkova koji veze nemaju ni sa cim a ponajmanje sa nama na ovijem prostorima, ha ja.
P.S. Mozda bi ipak trebao legalizovati taj windows, za svaki slucaj