Znam da je dosad bilo pri raskidu ugovora nadoknaditi sve akcije koje dobiješ povoljnije prilikom potpisa ugovora + 20 KM raskidne klauzule jer uz ugovor na neodređeno ne dobivaš popuste koje imaš prilikom potpisa ugovora. Znači, popust za trio grande family (puna cijena 56,90) - (cijena prvih 12 mjeseci 42,7) = 14,2 KMmr_niceee wrote:Ono sto vecina korisnika ne zna, a isto tako zelim da obavijestim i upozorim nove korisnike koji zele da potpisu ugovor na 12/24 mj, je da prilikom raskidanja ugovora placate KAZNU po nekoj osnovici ili nekom cjenovniku koji ne postoji! Kazne se krecu od 100 - 500KM u zavisnoti u kojem periodu zelite da raskinete ugovor!
Ovo govorim iz licnog iskustva, ko zeli da se raspita moze otici u poslovnicu na Stupu.
Dakle, postojeci i buduci korisnici, dobro razmislite da li ce te raskidati ugovor, dobro procitajte ugovor prije potpisivanja. U ugovoru naravno ne pisu cijene raskida ugovora, vec je navedeno da se on raskida prema NEKOM postojecem cjenovniku kompanije Telemach.
Sretno!
Tih 14,2*12 mjeseci = 170,4 KM + 20 KM = 190,4 KM za taj paket
Zato je kod mene supermix na dvije godine bez ikakvih akcija što znači da ako sad prijevremeno prekinem ugovor plaćam samo 20 KM.
Ljudi moji, pa kako potpisujete nešto što ne čitate pa se poslije čudite i ne znate zašto vam je operater dao određeni popust. Pa samo zato da ispoštujete ugovor.