Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kralj Tvrtko I. wrote:Jedno pitanje za forumase: koji mail client (program za citanje mailova) koristite za e-mail sa domenom telemach.ba?
I ako moze nek mi neko napise kako urediti postavke...hvala.
@Kralj Tvrtko I.
Adrese mail servera koje su bitne za konfiguriranje e-mail klijenta (Outlook, Thunderbird i dr.) su:
Incoming mail server (IMAP/POP3):mail.telemach.ba
Outgoing mail server (SMTP): out.mail.telemach.ba
Također e-mail account može se koristiti i preko Web-a: webmail.telemach.ba
Ukoliko budete imali bilo kakvih problema prilikom podešavanja e-mail klijenta, stojimo Vam na raspolaganju da Vas pozovemo i pružimo Vam svu neophodnu tehničku podršku.
Srdačan pozdrav,
Last edited by Telemach on 14/05/2014 13:41, edited 1 time in total.
Ipak Posavska TV ostaje na 27. HayatovciTV su ocito bili neka promjena rasporeda kanala i frekv.na satelitu.
Inace, na Eutelsat 16' ide free i Al Jazeera Balkans HD, pa zanima me koja je procedura da se isti uvrsti u HD ponudu?!
Last edited by ossam on 14/05/2014 18:23, edited 1 time in total.
febo_acm wrote:Kako da se poniste ovi D3GO registrovani uredjaji? Zamijenio sam i mobitel i laptop, prodao iPad I sad pise nesto kao registered too many devices...
Na koje programe u D3Go uslugi imam pravo kao pretplatnik Trio Grande Family paketa ? Koliko znam trebao bi imati sve koje imam u sklopu paketa (D3 prosireni) , i koji su dostupni u sklopu D3 usluge , a nemam .Javlja da mi nije dozvoljeno i da pozovem 1360 . U cemu je problem ? Hvala
Ima li neko iskustva sa statičkom adresom kod telemacha? Da li oni vežu adresu za MAC adresu koju sam im dao i svaki put mi dodjeljuju istu? Tako ja mogu ostaviti Automatic IP.
Ili ja moram konfigurisati statičku adresu na routeru?
Na koje programe u D3Go uslugi imam pravo kao pretplatnik Trio Grande Family paketa ? Koliko znam trebao bi imati sve koje imam u sklopu paketa (D3 prosireni) , i koji su dostupni u sklopu D3 usluge , a nemam .Javlja da mi nije dozvoljeno i da pozovem 1360 . U cemu je problem ? Hvala
ossam wrote:Ipak Posavska TV ostaje na 27. HayatovciTV su ocito bili neka promjena rasporeda kanala i frekv.na satelitu.
Inace, na Eutelsat 16' ide free i Al Jazeera Balkans HD, pa zanima me koja je procedura da se isti uvrsti u HD ponudu?!
svemir.ba wrote:Ima li neko iskustva sa statičkom adresom kod telemacha? Da li oni vežu adresu za MAC adresu koju sam im dao i svaki put mi dodjeljuju istu? Tako ja mogu ostaviti Automatic IP.
Ili ja moram konfigurisati statičku adresu na routeru?
@svemir.ba
Adresa se dodjeljuje by DHCP i nema potrebe da bilo šta manuelno upisujete.
Za sva dodatna pitanja Vam stojimo na raspolaganju.
@typeOnegative
@avaks
@mumi80
Dostavite nam putem PM-a Vaše podatke (broj ugovora ili email koji koristite za D3 Go uslugu) kako bi provjerili u čemu je problem.
Eh ovako na brzinu sam isprobao i evo nekih kanala na kojima time shift ne radi nikako: Pink BH, TV1, Al Jazera, Animal Planet, Nat Geo Wild, Bomerang, CN, mini ultra, Baby TV, Ginx TV, TLC...
Znači nije bitno koja je emisija i u koje vrijeme, jer ne radi nikako.
Saljem ostale podatke na PP.
mumi80 wrote:Eh ovako na brzinu sam isprobao i evo nekih kanala na kojima time shift ne radi nikako: Pink BH, TV1, Al Jazera, Animal Planet, Nat Geo Wild, Bomerang, CN, mini ultra, Baby TV, Ginx TV, TLC...
Znači nije bitno koja je emisija i u koje vrijeme, jer ne radi nikako.
Saljem ostale podatke na PP.
POMOZIMO POPLAVLJENIM PODRUČJIMA!
Kompanija Telemach Bosna i Hercegovina i KKR, investicioni fond u čijem sastavu posluje kompanija, donirat će 100.000 KM za pomoć područjima zahvaćenim poplavama u Bosni i Hercegovini.
U dogovoru sa nadležnim službama, novac će biti usmjeren najugroženijim područjima kojima ovakva pomoć bude najurgentnija.
Istovremeno, investicioni fond KKR sa kompanijom SBB koja posluje u Srbiji, uputit će novčanu pomoć poplavljenim područjima u Srbiji.
Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati putem email-a: [email protected]
#poplava #vanrednasituacija #pomoć #Telemach BiH
Ovim putem APELUJEM na Telemach da iz svog sistema IZBACI HAYAT TV ...razlog svima poznat