Zato što se ne zatamnjuje i pojedincima Novatv na Mojatv (diskriminacija!)saraf_osmica wrote:@telemach
Zašto ne zatamnjujete HRT2 u Kiseljaku?
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
doff
#13651 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
kakaljin
#13652 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ali kod telemacha je javno i na odredjenom cijelom podrucijudoff wrote:Zato što se ne zatamnjuje i pojedincima Novatv na Mojatv (diskriminacija!)saraf_osmica wrote:@telemach
- saraf_osmica
#13653 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dokaz? Daj kokretno i sa argumentima dokaži da se ne zatamnjuje. Napravi fotografiju sa datumom slikanja i objavi. Inaće sve što kažeš u vezi toga je prdimahovina i obično poddoff wrote:Zato što se ne zatamnjuje i pojedincima Novatv na Mojatv (diskriminacija!)saraf_osmica wrote:@telemach
- van helsing
#13654 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A ti si korisnik Telemach usluga ?saraf_osmica wrote:@telemach
Sent from my iPhone using Tapatalk
- seoBIH
#13655 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Bio sam kod druga montera i on ima mojatvsaraf_osmica wrote:Dokaz? Daj kokretno i sa argumentima dokaži da se ne zatamnjuje. Napravi fotografiju sa datumom slikanja i objavi. Inaće sve što kažeš u vezi toga je prdimahovina i obično poddoff wrote:Zato što se ne zatamnjuje i pojedincima Novatv na Mojatv (diskriminacija!)saraf_osmica wrote:@telemach
Zašto ne zatamnjujete HRT2 u Kiseljaku?. Kad izneseš dokaz javi se da raspravimo na tu temu.
-
doff
#13656 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dežurni operativac, nećemo se pravit grbavi. Zašto na STB još uvijek postoji Novatv iako je izbačena iz programskih šema u BiH prije nekih pola godine. Kod ostalih operatera nije vidljiva uopšte dok kod telecoma..... Ta priča nije od juče, to je već dugi niz i sa drugim programima ne samo Novatv.saraf_osmica wrote:Dokaz? Daj kokretno i sa argumentima dokaži da se ne zatamnjuje. Napravi fotografiju sa datumom slikanja i objavi. Inaće sve što kažeš u vezi toga je prdimahovina i obično pod. Kad izneseš dokaz javi se da raspravimo na tu temu.
A ovo što tražiš dokaz da ti slikam, logično je da ti ga ne mogu dati jer to imaju samo "odabrani" i ne znam zašto ih toliko braniš, pa valjda je i tebi u interesu da se to riješi ccc
- saraf_osmica
#13657 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni nije. Nikad nisam ni gledao novu tv. Što mi treba, to imam. Hvala Bogu forum nikad nije bio mjerilo ičega. 100 000+ hiljada moja tv korisnika i preko 2 000 000 korisnika GSM-a govori sve. Telemach i svi lokalni operatori skupa ne mogu ni 30 000 nagurati. Toliko o argumenitma. Ja još čekam slike.doff wrote:Dežurni operativac, nećemo se pravit grbavi. Zašto na STB još uvijek postoji Novatv iako je izbačena iz programskih šema u BiH prije nekih pola godine. Kod ostalih operatera nije vidljiva uopšte dok kod telecoma..... Ta priča nije od juče, to je već dugi niz i sa drugim programima ne samo Novatv.saraf_osmica wrote:Dokaz? Daj kokretno i sa argumentima dokaži da se ne zatamnjuje. Napravi fotografiju sa datumom slikanja i objavi. Inaće sve što kažeš u vezi toga je prdimahovina i obično pod. Kad izneseš dokaz javi se da raspravimo na tu temu.
A ovo što tražiš dokaz da ti slikam, logično je da ti ga ne mogu dati jer to imaju samo "odabrani" i ne znam zašto ih toliko braniš, pa valjda je i tebi u interesu da se to riješi ccc
Kako nešto možeš tvrditi ako to nisi vidio ili ako nekog nemaš u rodbini ko ima tako nešta? Sve što govoriš je rekla-kazala
Haj ćao sad
-
Mustang1
#13658 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da vi hocete gledati to sto se zatamnjuje pa hajd .. Ali vi nemate pojma ni sta je zatamnjeno samo znate da jest i odmah se bunite sto ste ugrozeni .. A da odete se zaliti gradonacelniku svoga grada i kazete da ste ugrozeni kao manjina u tom gradu ?
- van helsing
#13659 Telemach - ALL ABOUT 4
Sve je to sjajno/bajno,lijepo,fino,nema dalje.saraf_osmica wrote:Meni nije. Nikad nisam ni gledao novu tv. Što mi treba, to imam. Hvala Bogu forum nikad nije bio mjerilo ičega. 100 000+ hiljada moja tv korisnika i preko 2 000 000 korisnika GSM-a govori sve. Telemach i svi lokalni operatori skupa ne mogu ni 30 000 nagurati. Toliko o argumenitma. Ja još čekam slike.doff wrote:Dežurni operativac, nećemo se pravit grbavi. Zašto na STB još uvijek postoji Novatv iako je izbačena iz programskih šema u BiH prije nekih pola godine. Kod ostalih operatera nije vidljiva uopšte dok kod telecoma..... Ta priča nije od juče, to je već dugi niz i sa drugim programima ne samo Novatv.saraf_osmica wrote:Dokaz? Daj kokretno i sa argumentima dokaži da se ne zatamnjuje. Napravi fotografiju sa datumom slikanja i objavi. Inaće sve što kažeš u vezi toga je prdimahovina i obično pod. Kad izneseš dokaz javi se da raspravimo na tu temu.
Kako nešto možeš tvrditi ako to nisi vidio ili ako nekog nemaš u rodbini ko ima tako nešta? Sve što govoriš je rekla-kazala
Haj ćao sad![]()
Samo gdje su tvoji argumenti?
Imas li neki link o tih dva miliona gsm korisnika?
Imas li ti slike o ne zatamnjivanju HRT2 kanala u Kiseljaku?
I jesi li korisnik Telemach usluga?
- saraf_osmica
#13660 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Bio sam i nikad više. Telemach je najgori operator od kako postoji kablovska u Bosni. I sam đavo je bolji od njih. Toliko neprofesionalizma, bahatosti, drskosti operatera,... to je za nepovjerovati. Ni BHT nije cvjećka ali je je smiješno poređenje jednog lokalnog operatora sa onim koji ima par miliona korisnika svih svojih usluga.van helsing wrote: Sve je to sjajno/bajno,lijepo,fino,nema dalje.
Samo gdje su tvoji argumenti?
Imas li neki link o tih dva miliona gsm korisnika?
Imas li ti slike o ne zatamnjivanju HRT2 kanala u Kiseljaku?
I jesi li korisnik Telemach usluga?
Postovi iznad sve govore. Čovjeku uključili uslugu na 24 mjeseca bez njegovog znanja. Pa gdje to ima. Ostali korisnici koji nisu novi, imaju status "smeća". Niko ih ne šljivi ni 5% a o nekim benefitima je i smiješno govoriti.
Ja lično nemam ništa od Kiseljaka i boli me uho al neće meni jedan telemahćić dijeliti državu kojoj sam pokonio pola svoje rodbine.
- van helsing
#13661 Telemach - ALL ABOUT 4
Cekaj,a gdje su ti argumenti?saraf_osmica wrote:Bio sam i nikad više. Telemach je najgori operator od kako postoji kablovska u Bosni. I sam đavo je bolji od njih. Toliko neprofesionalizma, bahatosti, drskosti operatera,... to je za nepovjerovati. Ni BHT nije cvjećka ali je je smiješno poređenje jednog lokalnog operatora sa onim koji ima par miliona korisnika svih svojih usluga.
Postovi iznad sve govore. Čovjeku uključili uslugu na 24 mjeseca bez njegovog znanja. Pa gdje to ima. Ostali korisnici koji nisu novi, imaju status "smeća". Niko ih ne šljivi ni 5% a o nekim benefitima je i smiješno govoriti.
Ja lično nemam ništa od Kiseljaka i boli me uho al neće meni jedan telemahćić dijeliti državu kojoj sam pokonio pola svoje rodbine.
Kako znas za ta dva miliona?
Kako znas da ne zatamnjuju u Kiseljaku?
Kako nesto mozes tvrditi ako to nisi vidio?
I ti izgleda ides onim rekla-kazala sistemom.
Ko kaze da su operateri drski?
I ja sam stari korisnik bht,jel mislis da sam imao neke benificije?
Kada smo pisali o zatamnjivanju hrt-a ti si nam se smijao,ako se dobro sjecam.
Sada se ti nasao na forumu da pitas iako nisi korisnik usluga?!
Odi lijepo do Stupa pa tamo pitaj i kazi da nece dijelit drzavu.
I ko poredi tmch sa bht?
Ja to ne vidim.
Bht je dosao na gotovo,naslijedio infrastruktru PTT-a.
Lokalni operateri su pravili mrezu.
A za tvoj info,bivsi Elob je prije vise od 6 godina organizovao proslavu u Sarajevu kada su prikljucili 20000-og korisnika.
Jel mislis da je taj broj smanjio se ili rastao,pogotovo od kada je tmch kupio bhkabelnet i elob,i ostale provajdere po FBiH?
- drug_profi
#13662 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja sam korisnik usluga i Telemaha i BH Telekoma. Kod Telemaha imam fiksni i TV, kod BH Telekoma ADSL i mobilne.
I jednim i drugim mi smo samo krave muzare i ne je*u nas ni 0,5%, ma ni nas ni nase zelje, prijedloge, primjedbe...
I jedni i drugi namisle (usniju, sta li), sta to mi hocemo i onda nam to na sva zvona serviraju kao hit... gledam ove pakete na Telemahu, gledam mobilne pakete na telekomu, ma sve ko da ih je isti babo pravio....
I jednim i drugim mi smo samo krave muzare i ne je*u nas ni 0,5%, ma ni nas ni nase zelje, prijedloge, primjedbe...
I jedni i drugi namisle (usniju, sta li), sta to mi hocemo i onda nam to na sva zvona serviraju kao hit... gledam ove pakete na Telemahu, gledam mobilne pakete na telekomu, ma sve ko da ih je isti babo pravio....
- van helsing
#13663 Telemach - ALL ABOUT 4
Ma naravno. Jednostavno nemaju konkurenciju,jedni drugima nisu konkurencija,a imaju i dobre makaze,vune nestati nece. Meni krivo za ovog saraf osmicu sto se on buni a nije korisnik. A kada se mi korisnici bunimo,ostali se smiju.
- Telemach
#13664 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Don ZivconiDon Zivconi wrote:http://www.speedtest.net/my-result/3466057088
http://www.speedtest.net/my-result/3466060135
Ljudi ima li neko jos problema osim mene brzine mi cesto budu ovako dobre a i konekcija puca redovno, mjenjali splitere, kablove, pojacavali signale samo modem nece da zamjene konstantno mi se ovakve brzine javljaju
Na koji način ste uradili speed test? Da li ste direktno povezani mrežnim kablom na modem ili putem WiFi konekcije ?
Kolege su Vas pokušale kontaktirari u više navrata ali se niko nije javio. Ljubazno Vas molimo da potvrdite da li još uvijek postoje prethodno navedeni problemi s internet konekcijom?
Očekujemo Vaš odgovor
Srdačan pozdrav
-
doff
#13665 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ti da si bio na Telemachu, očima ne bi vidio BHT i Mojatv iz milion razloga a glavni je ekonomski. Aj mi daj cijenu paketa tv+net (min 15Mb) znači napravi najpovoljniju varijantu. Ako ćemo govoriti o još većim brzinama, cijena skoro pa eksponencijalno raste ali treba imati na umu da te pakete ne mogu svi imati, nego....saraf_osmica wrote:Bio sam i nikad više. Telemach je najgori operator od kako postoji kablovska u Bosni. I sam đavo je bolji od njih. Toliko neprofesionalizma, bahatosti, drskosti operatera,... to je za nepovjerovati. Ni BHT nije cvjećka ali je je smiješno poređenje jednog lokalnog operatora sa onim koji ima par miliona korisnika svih svojih usluga.
Kad već govoriš o višemilionskim korisnicima BHT, daj mi odgovor koliko korisnika ima Mojatv u Zenici, prešutio si mi to i je li tačno da dominirate samo gdje nemate konkurencije?
- saraf_osmica
#13666 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Šta ti sporediš Zennicu sa Sarajevom. Zenica i svi gradovi zajedno su veličine ko pola jedne sarajevske opštine. U Sarajevu a i u BiH dominira BHT a tu ima konkurencije na pretek. Kad je BHT uveo uslugu svi su koristili kablovce što znaći da je BHT uzimao korisnike od njih.doff wrote:Ti da si bio na Telemachu, očima ne bi vidio BHT i Mojatv iz milion razloga a glavni je ekonomski. Aj mi daj cijenu paketa tv+net (min 15Mb) znači napravi najpovoljniju varijantu. Ako ćemo govoriti o još većim brzinama, cijena skoro pa eksponencijalno raste ali treba imati na umu da te pakete ne mogu svi imati, nego....saraf_osmica wrote:Bio sam i nikad više. Telemach je najgori operator od kako postoji kablovska u Bosni. I sam đavo je bolji od njih. Toliko neprofesionalizma, bahatosti, drskosti operatera,... to je za nepovjerovati. Ni BHT nije cvjećka ali je je smiješno poređenje jednog lokalnog operatora sa onim koji ima par miliona korisnika svih svojih usluga.
Ja lično nemam ništa od Kiseljaka i boli me uho al neće meni jedan telemahćić dijeliti državu kojoj sam pokonio pola svoje rodbine.![]()
Kad već govoriš o višemilionskim korisnicima BHT, daj mi odgovor koliko korisnika ima Mojatv u Zenici, prešutio si mi to i je li tačno da dominirate samo gdje nemate konkurencije?
P.S. Ti se ne petljaj u moju ekonomiju već brini se ti o svojoj. Eto ti @telemach pa malo pofamflajte jedan drugome.
Last edited by saraf_osmica on 28/04/2014 13:21, edited 1 time in total.
-
doff
#13667 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Počeli smo se vrijeđat jer nemamo argumenatasaraf_osmica wrote:Šta ti sporediš Zennicu sa Sarajevom. Zenica i svi gradovi zajedno su veličine ko pola jedne sarajevske opštine. U Sarajevu a i u BiH dominira BHT a tu ima konkurencije na pretek. Kad je BHT uveo uslugu svi su koristili kablovce što znaći da je BHT uzimao korisnike od njih.
P.S. Ti se ne petljaj u moju ekonomiju već brini se ti o svojoj. Eto ti @telemach pa budite malo pofamflajte jedan drugome.
Pa brinem o svojoj ekonomiji, zato nisam na Mojatv, nego sam našo nešto jeftinije, a vidim da mi ne smiješ ponuditi spomenutu uslugu jer cijenom nije konkurentna
Da ono možda slučajno nije puno 15Mb, isto što je bespotrebno 150sms 150MB 60min u super tarifi sve za 10 KM
- saraf_osmica
#13668 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Fino kazem, eto ti @telemachdoff wrote:Počeli smo se vrijeđat jer nemamo argumenatasaraf_osmica wrote:Šta ti sporediš Zennicu sa Sarajevom. Zenica i svi gradovi zajedno su veličine ko pola jedne sarajevske opštine. U Sarajevu a i u BiH dominira BHT a tu ima konkurencije na pretek. Kad je BHT uveo uslugu svi su koristili kablovce što znaći da je BHT uzimao korisnike od njih.
P.S. Ti se ne petljaj u moju ekonomiju već brini se ti o svojoj. Eto ti @telemach pa budite malo pofamflajte jedan drugome.![]()
Pa brinem o svojoj ekonomiji, zato nisam na Mojatv, nego sam našo nešto jeftinije, a vidim da mi ne smiješ ponuditi spomenutu uslugu jer cijenom nije konkurentna![]()
Da ono možda slučajno nije puno 15Mb, isto što je bespotrebno 150sms 150MB 60min u super tarifi sve za 10 KM
-
doff
#13669 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jel ono bi Asiklar nekad birvaktile?
Samo argumenti, ništa mimo toga. Deder mi sračunaj najpovoljniju kombinaciju za tv+net (min 15Mb - naravno pod uslovom da svi korisnici mogu tu uslogu koristiti) na BHT aj pa ću te nešto iznenadit
Samo argumenti, ništa mimo toga. Deder mi sračunaj najpovoljniju kombinaciju za tv+net (min 15Mb - naravno pod uslovom da svi korisnici mogu tu uslogu koristiti) na BHT aj pa ću te nešto iznenadit
- van helsing
#13670 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne znam zasto se raspravljas sa njim kolega @doff.
Ili inace sa nekim od dezurnih advokata bht.
Kada nemaju argumenata,stavljaju te na ignore,placenik si,vrijedjaju te i sl.
Ili inace sa nekim od dezurnih advokata bht.
Kada nemaju argumenata,stavljaju te na ignore,placenik si,vrijedjaju te i sl.
- van helsing
#13671 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I jos nesto,izgleda da on Zenicu vidi samo na slikama i tv-u
.
Osmo,mozes li odgovorit na moja pitanja upucena tebi u ranijim postovima ali sa argumentima.
Osmo,mozes li odgovorit na moja pitanja upucena tebi u ranijim postovima ali sa argumentima.
-
doff
#13672 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Volim da ih argumentovano srkletim i da pjene 
- afannedim
#13673 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Možda je ovo onaj ledenko-iceman.doff wrote:Jel ono bi Asiklar nekad birvaktile?![]()
-
doff
#13674 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne bih rekao, nije se on ovako nisko spuštao, i nije pjenio 
- afannedim