Nikada nisam bio zainteresovanijiBaDa wrote:ali najbolje je ovo "postojećih" korisnika :S a mi stari korisnici nista od toga nemamo hahhahahaavaks wrote:Da nije smiješno, bilo bi žalosnoTelemach wrote:Poštovani korisnici,
Zbog velikog interesovanja kako postojećih tako i novih korisnika, obavještavamo vas da je akcija „BRŽE BOLJE“ ( Preko 140 kanala prvih 6 mjeseci za nove DUO NET korisnike i preko 140 kanala prvih 6 mjeseci + Brzi NET za nove TRIO korisnike prvih 6 mjeseci) produžena do 07.04.2014. godine.
Za sve dodatne informacije budite slobodni da pozovete naš Kontakt centar na broj 033 835 555, odnosno 1360, dostupan korisnicima 24/7.
Srdačan pozdrav,Pa ... vam taj nadležni sektor je li ih stid više? 4. put već produžuju "akciju" zbog "velikog interesovanja".
Kada će starim korisnicima nešto konkretno da se ponudi a da ne plaćamo i ne prelazimo na veći paket usluga. Godinu dana niste povećali brzine downloada niti u start paket ubacili neki normalan kanal (pod tim podrazumijevam sportski program, edukativni karakter ili eventualno neki filmski). Bruka
mislim za prekid saradnje sa telemachom, što se mene tiče imaju još jako malo vremena, da ponude neke normalnije pakete pod normalnijim cijenama.