Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Moze li mi neko objasniti da li postoji vise programa pod nazivom "Travel Channel" jer vidim da na njemu ima dobrih paranormalnih emisija koje se ne emitiraju a prikazuju se tokom reklama, npr. "u subotu u 9 sati"? Odem na pregled programa taj dan i totalno druga neka emisija, pa me to zbunjuje.
Ne postoji, odnosno za naše tržište ide identična SD i HD verzija Travel Channel-a.
Pregled programa (EPG) može biti netačan, ako je TV kuća odlučila da promijeni shemu, a operaterima nije dostavila novu.
r_faruk wrote: ↑11/08/2020 10:25 hvala na informaciji... kod mene je ton na tv-u pojacan skoro do pola, a na risiveru do 2/3
Kad krenu reklame istraumiram se
Taj problem je skoro uvijek sa filmovima na Prvoj plus. Zvuk tih a kad krenu reklame onda se duplo pojaca. Nije do totala nego do Prve
Koji je minimum sada zna li ko da se zamjeni za 5g ruter odnosno na kojem paketu se mora biti??
Predpostavljam da eon light duo i 75 mb dl tu nisu ukljuceni ?
player_ wrote: ↑11/08/2020 22:58
Koji je minimum sada zna li ko da se zamjeni za 5g ruter odnosno na kojem paketu se mora biti??
Ubee i CGA se dobijaju u Full i Premium paketima, u Light ide Cisco EPC3925/EPC3928S.
Mislis ruter koji emituje 5GHz mrezu? Jer 5G moze imati samo telecom operater (mobilna mreza)
Koliko znam, te rutere daju u Full i Premium paketima, a u EON Light paketu obicno ide Cisco EPC3925 ili EPC3928s.
Zdravo @player_,
Hvala Vam što koristite naše usluge. Evo potvrda i od nas.
Dakle, modemi koji emituju 5Ghz mrežu se dodijeljuju u većim (Full i Premium) paketima. Stojimo Vam na raspolaganju za dodatna pitanja.
TESLA_EDISON wrote: ↑12/08/2020 09:07
Nakon update-a aplikacije mojtelemach, sada mi je ikona aplikacije od SBB-a i piše Moj SBB umjeto Moj Telemach kako je ranije bilo
Zdravo @TESLA_EDISON,
Jako nam je žao zbog propusta. Kolege su upoznate sa istim te će biti korigovano u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam na razumijevanju.
Nakon update-a aplikacije mojtelemach, sada mi je ikona aplikacije od SBB-a i piše Moj SBB umjeto Moj Telemach kako je ranije bilo
Kod mene je samo ikonica promijenjena, u okviru aplikacije ne pronalazim da bilo gdje piše "SBB".
Kod mene je samo ikonica promijenjena, u okviru aplikacije ne pronalazim da bilo gdje piše "SBB".
Meni oboje. Al haj valjda riješe.
Ovako sad ako mi ko vidi misliće da sam član Fahrinog SBB-a, gluho i daleko bilo
TESLA_EDISON wrote: ↑12/08/2020 09:30
Ovako sad ako mi ko vidi misliće da sam član Fahrinog SBB-a, gluho i daleko bilo
Hahaha Fahro ce biti ponosan na tebe
Daj screenshot molim te da vidim kako to izgleda kod tebe, i kod mene je samo SBB logo a ispod pise Moj Telemach, klikom na aplikaciju se dobiju sve opcije od MojTelemach.
Postoji zasebna aplikacija Moj SBB na Google Play, čekiraj šta ti vraća za Moj Telemach BiH na GP.
TESLA_EDISON wrote: ↑12/08/2020 09:30
Hahaha Fahro ce biti ponosan na tebe
Daj screenshot molim te da vidim kako to izgleda kod tebe, i kod mene je samo SBB logo a ispod pise Moj Telemach, klikom na aplikaciju se dobiju sve opcije od MojTelemach.
I kod mene, kad uđem u app, sve je normalno kao i prije. Samo ikona i naziv drugačiji
Zdravo @Telemach
Imam problema sa uploadom u posljednje vrijeme. Download je uredan, ali upload skoro da ne prelazi 2 Mb/s.
Radio sam i obicni restart modema, i reset na fabricke postavke. Nakon reseta na fabricke postavke, kratko bude OK i opet se vrati na isto:
strider_sm wrote: ↑12/08/2020 11:23
Zdravo
@Telemach
Imam problema sa uploadom u posljednje vrijeme. Download je uredan, ali upload skoro da ne prelazi 2 Mb/s.
Radio sam i obicni restart modema, i reset na fabricke postavke. Nakon reseta na fabricke postavke, kratko bude OK i opet se vrati na isto:
Zdravo @strider_sm,
Hvala Vam na javljanju.
Dostavite nam podatke u pp, rado ćemo Vas pozvati i provjeriti te riješiti problem. Hvala Vam na ukazanom povjerenju.
Zdravo
@Telemach
Provjeri da nemaš u pozadini neku aplikaciju koja vuče UL bandwidth. Torrent Client ili neki Sync obično povuku dobar dio UL.
Zdravo
@Telemach
Provjeri da nemaš u pozadini neku aplikaciju koja vuče UL bandwidth. Torrent Client ili neki Sync obično povuku dobar dio UL.
Nemam naravno. Ali u tom slucaju ne bi bilo promjene ni nakon reseta Ubee modema na fabricke postavke. A to definitivno "popravi" stvar na odredjeni broj sati.
Zdravo
@Telemach
Zdravo @strider_sm,
Hvala Vam na javljanju.
Dostavite nam podatke u pp, rado ćemo Vas pozvati i provjeriti te riješiti problem. Hvala Vam na ukazanom povjerenju.
@Telemach
Ubrzo nakon pisanja ovog posta sam opet uradio reset modema na fabricke postavke, da se uvjerim i upload se se odmah popravio:
Za sada je ok, praticu danas/sutra kako ce se odvijati stvari, ako se opet poremeti javim Vam se privatnom porukom s podacima.