A vidi stvarno stoji na FB-u
A na kraju će biti: ˝Tresla se gora, rodio se miš˝, a u ovom slučaju NickToons i možda još neki kanal i to je to.
Moderator: Benq
A vidi stvarno stoji na FB-u
Eto, najavljuje svasta nesto pa cemo vidjet.. U trenutnoj listi mi se jedino svidja stavka gdje pise da se gase SD kanali, a ostalo mozemo samo nagadjat sta se sprema, jer spominje i internet..
Samo na Trio/Duo Grande Extra/Premium paketima, te svim novim EON paketima.player_ wrote: ↑22/06/2020 23:26 Moze li eon smart tv aplikacija aktivirat na starim trio paketima?
Posto evo instalirao aplikaciju i trazi da aktiviram preko mojtelemach.. Odem na portal mojtelemach kliknem na aktiviran smart tv i samo me prebaci na stranicu gdje vidim cam modul i prijavljene eon uredjaje nigdje nemam opciju da ukucam aktivacijski kod sa tva?
Ima li neki trik ili ne moze na trio paketima starim?
Zdravo @player_,player_ wrote: ↑22/06/2020 23:26 Moze li eon smart tv aplikacija aktivirat na starim trio paketima?
Posto evo instalirao aplikaciju i trazi da aktiviram preko mojtelemach.. Odem na portal mojtelemach kliknem na aktiviran smart tv i samo me prebaci na stranicu gdje vidim cam modul i prijavljene eon uredjaje nigdje nemam opciju da ukucam aktivacijski kod sa tva?
Ima li neki trik ili ne moze na trio paketima starim?
Zdravo @duffy_duck,duffy_duck wrote: ↑23/06/2020 16:59 Evo sada imate priliku da kupite BH Premijer ligu pa da mozemo gledati kod vas u HD formatu
Jeste li fakat ozbiljni i taj upit evidentirali?Telemach wrote: ↑23/06/2020 17:28Zdravo @duffy_duck,duffy_duck wrote: ↑23/06/2020 16:59 Evo sada imate priliku da kupite BH Premijer ligu pa da mozemo gledati kod vas u HD formatu
Zahvaljujemo se na sugestiji. Evidentirana jeO izmjenama ćemo Vas rado obavijestiti.
Telemach wrote: ↑23/06/2020 17:28Zdravo @duffy_duck,duffy_duck wrote: ↑23/06/2020 16:59 Evo sada imate priliku da kupite BH Premijer ligu pa da mozemo gledati kod vas u HD formatu
Zahvaljujemo se na sugestiji. Evidentirana jeO izmjenama ćemo Vas rado obavijestiti.
Zdravo @TESLA_EDISON,TESLA_EDISON wrote: ↑23/06/2020 17:52Jeste li fakat ozbiljni i taj upit evidentirali?Telemach wrote: ↑23/06/2020 17:28Zdravo @duffy_duck,duffy_duck wrote: ↑23/06/2020 16:59 Evo sada imate priliku da kupite BH Premijer ligu pa da mozemo gledati kod vas u HD formatu
![]()
![]()
Ma nije to poenta. Poenta je ko to tražiDzontra_Volta wrote: ↑23/06/2020 18:40 Zašto se čini nemogućim da United Media kupi prava na BH Premijer ligu?
Mozes sa cam modulom, placas samo mjesecnu rentu 3,5KM i imaces sve kanale na koje si pretplacen.tvojkomsija wrote: ↑23/06/2020 22:48 Koliko se plaća da imam tv kanale na novom (drugom) TV-u? Paket mi je TRIO Grande.
I je li moze uz pomoc one kartice, da se ne zezam sa novim boxom?
TV kad spojim kablovski već imam nekih 30-40 kanala, znači sa cam modulom bi mi se otključali i ostali, i ne bi trebao nikakav dodatni uređaj?Benq wrote: ↑23/06/2020 22:54Mozes sa cam modulom, placas samo mjesecnu rentu 3,5KM i imaces sve kanale na koje si pretplacen.tvojkomsija wrote: ↑23/06/2020 22:48 Koliko se plaća da imam tv kanale na novom (drugom) TV-u? Paket mi je TRIO Grande.
I je li moze uz pomoc one kartice, da se ne zezam sa novim boxom?
Takodje tu su i resiveri:
D3 Mini - 3,5KM
D3 v2.0, PDS 2 i PDS 3 - 5KM mjesecno (na ovim resiverima mozes imati i vracanje unazad, Video klub..)
Upravo tako, ako ti ne trebaju dodatni servisi (vracanje unazad i video klub) onda ti je modul sasvim dovoljan i imaces sve kanale koje imas i na glavnom uredjaju.tvojkomsija wrote: ↑23/06/2020 22:57 TV kad spojim kablovski već imam nekih 30-40 kanala, znači sa cam modulom bi mi se otključali i ostali, i ne bi trebao nikakav dodatni uređaj?