Telefonski broj informacija
-
Gnjuscic
#1 Telefonski broj informacija
Ljudi, pomozite. Gori. Moram naci neku alternativu da dodjem kuci preko Budimpeste ( izgleda najbrze ). Znam da ima voz Budimpesta - Sarajevo. Ne znam kad. Trazim stranicu Budimpestanske stanice " Kelety ". Nema. Evropo, Evropo j.... li ti mater !
Trazim telefon Zelj. stanice u Sarajevu. Jedna stranica koja govori o arhitekturi zeljeznicke stanice u Sa. Broj na koji se niko ne odaziva.
Internet sajt Zeljeznica Federacije BiH, je ugasen.
Pokusaj sa imenikom BH-telekoma ne daje rezultate. Hocu da zovem informacije da pitam za broj z. stanice. Ne znam sad. Je li to 1182, 1183, koji broj. Molim vas zna li ko da bar dobijem broj z. stanice.
Pomozite molim Vas.
Trazim telefon Zelj. stanice u Sarajevu. Jedna stranica koja govori o arhitekturi zeljeznicke stanice u Sa. Broj na koji se niko ne odaziva.
Internet sajt Zeljeznica Federacije BiH, je ugasen.
Pokusaj sa imenikom BH-telekoma ne daje rezultate. Hocu da zovem informacije da pitam za broj z. stanice. Ne znam sad. Je li to 1182, 1183, koji broj. Molim vas zna li ko da bar dobijem broj z. stanice.
Pomozite molim Vas.
-
Gnjuscic
Broj znam sa sajta o arhitektonskim znamenitostima Sarajeva. Spavaju dubokim snom - niko se ne javlja. U svakom slucaju hvala na broju informacija. Probacu sutra ujutru. Zovem iz srednje Norveske. Moram kuci u BN. Ne znam kada, ali ...... Ne pitajte razlog. Hvala vam svima. Mozda probam da pitam u Osijeku. Hvala jos jednom svima.
-
Eshek
Njema probljema!
Ja ti svako malo ganjam karte Norveška-BiH, pa znam manje-više sve rute i opcije
Jah! Zaboravih ti reći i da imaš opciju preko London Stansteda (Norwegian ili Ryanair), pa onda možeš sa Heathrow-a Britishom za Sarajevo, ili Easyjet-om za Ljubljanu. Ili Zagreb. Ma hejbet opcija, samo zajebi Peštu
Jah! Zaboravih ti reći i da imaš opciju preko London Stansteda (Norwegian ili Ryanair), pa onda možeš sa Heathrow-a Britishom za Sarajevo, ili Easyjet-om za Ljubljanu. Ili Zagreb. Ma hejbet opcija, samo zajebi Peštu
- cHupjahalic@
idi na norwegian.no pa vidjet ces da imas mogucnost ici iz Osla za Rijeku, Split ili Dubrovnik - direktan let. 
-
Gnjuscic
Da ! Prvo sto sam pomislio je " Norwegian ", s kojim sam nekoliko puta isao. Ja ne znam kad ce mi trebati, ali bojim se i to jako da mi ne zatreba. To je to. Inace sam kod Trd-a, i isao sam vise puta preko Dubrovnika.
U svakom slucaju, unijeli ste elasticnost i svjezinu u moje suhonjavo i sematsko razmisljanje i kombiniranje. Hvala svima.
U svakom slucaju, unijeli ste elasticnost i svjezinu u moje suhonjavo i sematsko razmisljanje i kombiniranje. Hvala svima.
-
Eshek
Zajebi Norwegian, sad su nefleksibilni za neko hitno putovanje. Ili preskupi.Gnjuscic wrote:Da ! Prvo sto sam pomislio je " Norwegian ", s kojim sam nekoliko puta isao. Ja ne znam kad ce mi trebati, ali bojim se i to jako da mi ne zatreba. To je to. Inace sam kod Trd-a, i isao sam vise puta preko Dubrovnika.
A jadan, đe ćeš iz Trondheima, sad se moreš sunčati na Sulsidenu do 9