Telecom po ko zna koji put...
- Alfons Kauders
#1 Telecom po ko zna koji put...
Dobijem ja danas
racun
i
opomenu...
bas me zanima kolika je
postarina
bila u odnosu na dug...

-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Ja bih tebe na sud...kriminalac jedan..ne plachash rachune..sram te bilo... 
- daduli_sa
Nesto slicno sam imao i ja sa racunom za internet kad su spajali dva mjeseca u jedan racun i dosao mi racun 6 kpFeningI (neki sms) i ja maxuz otisao do poste, trazio da mi urade listing novog racuna (mislim, izgubio onaj dostavljeni
) i na kasu da platim...
Ne znam kome je bilo smjesnije, meni koji sam hodao, onoj sto mi je printala ili teti sto naplati i nije znala kako da da uradi.... pa uze 10 kpFeninga.
Ne znam kome je bilo smjesnije, meni koji sam hodao, onoj sto mi je printala ili teti sto naplati i nije znala kako da da uradi.... pa uze 10 kpFeninga.
- Alfons Kauders
i ja bi sebe na sud...Bobi wrote:Ja bih tebe na sud...kriminalac jedan..ne plachash rachune..sram te bilo...
al nesto mi draze otici preksutra u postu, ponijeti 10 feniga i traziti kusur...
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Dobro..
...nego...kako je do ovog moglo doci?Da pitamo Katicu...
.
- Alfons Kauders
citaj avaz, oni o tome ne pisu, manje ces se nerviratseka wrote:moze, al samo chunga lunga...mozda umjesto kusura dobijes zvaku![]()
![]()
![]()
vjerovatno neciji amidzica dajdzica tecic s jetrvine strane drzi firmu koja telekom prodaje koverte...marka komad bezbeli...imala isti slucaj (ne bas taj iznos) ali u svakom slucaju manji nego papir, stampanje, koverta, postarina.
zasto ne salju sa slijedecim racunom nije mi jasno.![]()
p.s. prelistah jucerasnje oslobodjenje - na sta se sve trosi i kolikoma...
- wels
Autor: Alfons Kauders Poslano: 29/07/2006 14:24
Dobijem ja danas racun i opomenu... bas me zanima kolika je postarina bila u odnosu na dug...
U Austriji bi tu uplatnicu Ti platio dva(2) eura pa bi razbio 10 centi
- Alfons Kauders
da, ali u austriji ja ne bi ni dobio ovu opomenu, jer sam sve racune redovno placao koristeci njihove uplatnice prilozene uz racun...wels wrote:Autor: Alfons Kauders Poslano: 29/07/2006 14:24
Dobijem ja danas racun i opomenu... bas me zanima kolika je postarina bila u odnosu na dug...
U Austriji bi tu uplatnicu Ti platio dva(2) eura pa bi razbio 10 centii uplatio cijeli iznos.
- wels
Alfons Kauders wrote:da, ali u austriji ja ne bi ni dobio ovu opomenu, jer sam sve racune redovno placao koristeci njihove uplatnice prilozene uz racun...wels wrote:Autor: Alfons Kauders Poslano: 29/07/2006 14:24
U Austriji bi tu uplatnicu Ti platio dva(2) eura pa bi razbio 10 centii uplatio cijeli iznos.
![]()
![]()
"Grijeshe" i ovde,mozda i vishe nego u BiH,vjeruj mi.Nisam jednom popiz...o.Niti sam bio jedini.
Monopol je cudna stvar.
- Alfons Kauders
ma znam da grijese, ok, desi se svakom... ali ovo mi je hem smijesno, hem jadno... slican slucaj je bio prije par mjeseci, pa lik poslao u novine... mislim zasto jednostavno ne prebace dug na sljedeci racun, odnosno sto ne porade malo na softveru, da ne salju opomene na iznos dvadeset puta manji od troska slanja opomene... bezzze...wels wrote: "Grijeshe" i ovde,mozda i vishe nego u BiH,vjeruj mi.Nisam jednom popiz...o.Niti sam bio jedini.
Monopol je cudna stvar.