Mogu se ponekad i na hljeb namazat'.Murat Sabanovic wrote:prvo ih poredam po velicini ,pa onda napravim kuglice od njih(velicine klikera bombasa),stavim ih u zamrzivac da se stvrdnu,pa ih onda prelijem vrucom cokoladom...horns&drums wrote:Je l' ih i okusi ili samo istinskaho?Murat Sabanovic wrote:ne volim ,ali zato volim kada mi bubuljice na ledjima istisce:D:D:D
'os ti loma???
Tebi moja mazo....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- tech10
- pitt
sve i da hoces ne smijes......patient/doctor privilegesanais_nin wrote:u tom pogledupitt wrote:ja volim kad me fina curica i ceska po pupi.,...onako dok lezimo i gledamo kakav film:D Dr. herka, jesam li normalan?
:D
nisi ti ni mahnit
za ostalo ne bih da komentarisem
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
pitt CLIENT/Doctor privileges heheheheh client client, nema vise pacijenatapitt wrote:sve i da hoces ne smijes......patient/doctor privilegesanais_nin wrote:u tom pogledupitt wrote:ja volim kad me fina curica i ceska po pupi.,...onako dok lezimo i gledamo kakav film:D Dr. herka, jesam li normalan?
nisi ti ni mahnit
za ostalo ne bih da komentarisem
![]()
![]()
![]()
-
ding-dong
#81 Re: Tebi moja mazo....
will you marry me?Beatrix wrote:sta da ti kazemanais_nin wrote: Jeste li maza? I kolika?Je l idete drugim ljudima na zivce jer se uvijek mozete maziti? Ili vam idu na zivce ljudi koji od vas traze da ih mazite? Ili je to aktivnost koju rezervisete samo za mace, cuke i malu djecu?
Ko vam je najdrazi i najbolji "mazilac" i kakvo tacno mazenje volite (bezobraznici ovo se odnosi samo na NE-X rated mazenje
)? I imate li strpljenja da mazite druge, posebno voljenu osobu?
hajmo najljepsa iskustva po pitanju mazenja....maze da vas cujemo
![]()
izvana sam ozbiljna, a iznutra
prava karamelica
istina, ne idem na zivce drugima jer se ne mogu uvijek maziti, u javnosti sam prilicno suzdrzana, a tepanja i mazenje ostavljam za privatni kutakthat's me
nisam nesto sklona djetinjarijama u vezi, ali njeznosti i saputanja volim, ali private area
- amra67
volim li se maziti?
Ovisi s kim i kada, o trenutku i raspolozenju.Ponekad mi to ide na zivce,a nekada bi se mazila satima. Po prirodi me zivciraju ljudi koji ne mogu osjetiti "trenutak".
Ono, usput pusica, njezni zagrljaj i lijepa rijec, onako letimicno, znace mi vise od "cistog trljanja"po tijelu.
Naravno ovisi i o partneru te nacinu na koji to radi.
Osim fizickog kontakta,maziti se mozemo i rijecima, pogledima..
Licno preferiram kombinaciju svega pomalo.
ZENE, ne dozvolite da vas neko samo "protrlja" da bi vas povalio!
Naravno, ako vam i to pase u tom trenutku - GO FOR IT ....

Ovisi s kim i kada, o trenutku i raspolozenju.Ponekad mi to ide na zivce,a nekada bi se mazila satima. Po prirodi me zivciraju ljudi koji ne mogu osjetiti "trenutak".
Ono, usput pusica, njezni zagrljaj i lijepa rijec, onako letimicno, znace mi vise od "cistog trljanja"po tijelu.
Naravno ovisi i o partneru te nacinu na koji to radi.
Osim fizickog kontakta,maziti se mozemo i rijecima, pogledima..
Licno preferiram kombinaciju svega pomalo.
ZENE, ne dozvolite da vas neko samo "protrlja" da bi vas povalio!
Naravno, ako vam i to pase u tom trenutku - GO FOR IT ....
- manijak1
Amra je prilično realna 
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#88 Re: Tebi moja mazo....
Jesam
Sa stidom na licu, osmijehom na usnama i zeljom u ocima priznajem da JESAM. Mjauuuuuu.....
Ne volim dirkanja i pipkanja bilo koje vrste na javnim mjestima, ali osim toga- kad god da imam priliku da se nekom uvalim da me ceska po glavi, po ledjima ili čak i po licu- iskoristavam je obavezno! Uvaljujem se svima- od mame, najbolje prijateljice do decka. Ah tek je on jadan nadrljao, ali to je vec tema za bez cenzure ...
Jesam...
Uf jest mi drago 
Ne volim dirkanja i pipkanja bilo koje vrste na javnim mjestima, ali osim toga- kad god da imam priliku da se nekom uvalim da me ceska po glavi, po ledjima ili čak i po licu- iskoristavam je obavezno! Uvaljujem se svima- od mame, najbolje prijateljice do decka. Ah tek je on jadan nadrljao, ali to je vec tema za bez cenzure ...
Jesam...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#89 Re: Tebi moja mazo....
blago tvom dečkuanjusha wrote:JesamSa stidom na licu, osmijehom na usnama i zeljom u ocima priznajem da JESAM. Mjauuuuuu.....
Jesam...![]()
Uf jest mi drago
- anais_nin
#90 Re: Tebi moja mazo....
Chmoljo wrote:blago tvom dečkuanjusha wrote:JesamSa stidom na licu, osmijehom na usnama i zeljom u ocima priznajem da JESAM. Mjauuuuuu.....
Jesam...![]()
Uf jest mi drago
![]()
![]()
![]()
ima li ovde jos maza?
- anais_nin
#91 Re: Tebi moja mazo....
jednoj mazi od lunje

-
todd_smith
#92 Re: Tebi moja mazo....
najgluplje mi je kad neko pocne da tepa u svakodnevnici
- anais_nin
#93 Re: Tebi moja mazo....
todd_smith wrote:najgluplje mi je kad neko pocne da tepa u svakodnevnici
pa ne pricamo o tepanju, nego o mazenju
-
djana h
#94 Re: Tebi moja mazo....
Kod mene je proporcionalno,koliko me dragi mazi toliko i ja njemu vratim
ni minutice duze
Volim se ceskati po ledjima,ostalo vise-manje,a moj dragi voli kad ga mazim po kosi,po licu dok mi lezi u krilu.Obadvoje smo mazasti

Volim se ceskati po ledjima,ostalo vise-manje,a moj dragi voli kad ga mazim po kosi,po licu dok mi lezi u krilu.Obadvoje smo mazasti
-
todd_smith
#95 Re: Tebi moja mazo....
to je posljedica mazenjaanais_nin wrote:todd_smith wrote:najgluplje mi je kad neko pocne da tepa u svakodnevnici
- anais_nin
#96 Re: Tebi moja mazo....
ja tada vala samo predem, nit tromorim nit govorimtodd_smith wrote:to je posljedica mazenjaanais_nin wrote:todd_smith wrote:najgluplje mi je kad neko pocne da tepa u svakodnevnici
-
ocaj
#97 Re: Tebi moja mazo....
Beatrix wrote:sta da ti kazemanais_nin wrote: Jeste li maza? I kolika?Je l idete drugim ljudima na zivce jer se uvijek mozete maziti? Ili vam idu na zivce ljudi koji od vas traze da ih mazite? Ili je to aktivnost koju rezervisete samo za mace, cuke i malu djecu?
Ko vam je najdrazi i najbolji "mazilac" i kakvo tacno mazenje volite (bezobraznici ovo se odnosi samo na NE-X rated mazenje
)? I imate li strpljenja da mazite druge, posebno voljenu osobu?
hajmo najljepsa iskustva po pitanju mazenja....maze da vas cujemo
![]()
izvana sam ozbiljna, a iznutra
prava karamelica
istina, ne idem na zivce drugima jer se ne mogu uvijek maziti, u javnosti sam prilicno suzdrzana, a tepanja i mazenje ostavljam za privatni kutakthat's me
nisam nesto sklona djetinjarijama u vezi, ali njeznosti i saputanja volim, ali private area
Ista sam ti takva!
Kazu da imam neki stav,kao ne dam si prici, a ja ustvari prava maza, samo sto to valjda ovi muski ne kontaju...ehh ti muski...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#98 Re: Tebi moja mazo....
i zato si očajna 
-
ocaj
#99 Re: Tebi moja mazo....
Chmoljo wrote:i zato si očajna
Ko? Ja?
-
todd_smith
#100 Re: Tebi moja mazo....
prrrranais_nin wrote:ja tada vala samo predem, nit tromorim nit govorimtodd_smith wrote:to je posljedica mazenjaanais_nin wrote:
pa ne pricamo o tepanju, nego o mazenju![]()
![]()
a kamoli da tepam