Tebi moja mazo....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Salko sto je u vodu skako
svi smo te zvali da te pitamo...jesil se ti izmazala???FortunaBela wrote:Jel me to ko zvao....
- Alfons Kauders
hoce to s godinama,bug wrote:ne volimda me se pelja
![]()
poljubac u celo je i visenego dovoljan
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Obozavam maze
:D:D:D
kurve, djecu i mrtvace sam prevazisao
:D:D:D
kurve, djecu i mrtvace sam prevazisao
- Murat Sabanovic
ne volim ,ali zato volim kada mi bubuljice na ledjima istisce 
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Je l' ih i okusi ili samo istinskaho?Murat Sabanovic wrote:ne volim ,ali zato volim kada mi bubuljice na ledjima istisce
- Murat Sabanovic
prvo ih poredam po velicini ,pa onda napravim kuglice od njih(velicine klikera bombasa),stavim ih u zamrzivac da se stvrdnu,pa ih onda prelijem vrucom cokoladom...horns&drums wrote:Je l' ih i okusi ili samo istinskaho?Murat Sabanovic wrote:ne volim ,ali zato volim kada mi bubuljice na ledjima istisce:D:D:D
'os ti loma???
- Murat Sabanovic
ja recept dajem, ti meni fuj...maccarona wrote:muratefuj
![]()
maza samo kod famElijeresto
jok
bjezi ba...probaj napraviti pa ih izneses gostima....
-
FortunaBela
Nicam....Salko sto je u vodu skako wrote:svi smo te zvali da te pitamo...jesil se ti izmazala???FortunaBela wrote:Jel me to ko zvao....
jesil za mazanje???? imamo raznoraznih tretmana....FortunaBela wrote:Nicam....Salko sto je u vodu skako wrote:svi smo te zvali da te pitamo...jesil se ti izmazala???FortunaBela wrote:Jel me to ko zvao....
ok...ne zachatavaj onda temu....FortunaBela wrote:Nicam....
-
delightful
Ja najvise volim da mazim zivotinje. Krznene. A od njih najvise zeceve...

- Michun
Ako si te srece da se partner uzbudi na jedan dodir, zasto ne nastaviti.pape wrote:Daphna wrote:Ma da... To je ono prokletstvo sa kojimse zena mora nositi. Vama je nekad dovoljan i jedan dodir i vec ste spremni... A ako ona nece? Zar je tesko pretrpjeti taj bol i udovoljiti svojoj voljenoj, kojoj se u datom trenutku, eto, samo mazi?pape wrote:Ne mora, ali ..... pozeljno je da se ide do kraja. U protivnom, .... bole nas jaja.
Jeste, ... nekada nam je dovoljan i jedan vas dodir, ...
![]()
Kazes: "A ako ona nece?" - Pa sto onda cacka mecku, ...![]()
Da trpimo, ... jel`....... a kad vas zaboli pred ciklus, ... sto se vi ne zrtvujete malo za nas, ...
![]()
A zamisli situaciju - ti se slomi mazis se a on gleda tekmu! Ne daj Boze da mi se to desi
-
plimpi
#71 Re: Tebi moja mazo....
eh, tema kao stvorena za mene,frrrrrrrrrrranais_nin wrote:zahvaljujem jednom veoma interesantnom forumashu na inspiraciji![]()
Jeste li maza? I kolika?Je l idete drugim ljudima na zivce jer se uvijek mozete maziti? Ili vam idu na zivce ljudi koji od vas traze da ih mazite? Ili je to aktivnost koju rezervisete samo za mace, cuke i malu djecu?
Ko vam je najdrazi i najbolji "mazilac" i kakvo tacno mazenje volite (bezobraznici ovo se odnosi samo na NE-X rated mazenje
)? I imate li strpljenja da mazite druge, posebno voljenu osobu?
hajmo najljepsa iskustva po pitanju mazenja....maze da vas cujemo
![]()
ja ti se najvise volim maziti po glavi, to mi je uza specijalnost, i volim kad neko ima mehke i njezne prstice i nije mu mrsko da me mazi. to mi je definitivno slaba tačka i odmah se rastopim
eto, jesam li odgovorila na temu?
p.s. baš lijepa tema
-
black-cat
#72 Re: Tebi moja mazo....
plimpi wrote:eh, tema kao stvorena za mene,frrrrrrrrrrranais_nin wrote:zahvaljujem jednom veoma interesantnom forumashu na inspiraciji![]()
Jeste li maza? I kolika?Je l idete drugim ljudima na zivce jer se uvijek mozete maziti? Ili vam idu na zivce ljudi koji od vas traze da ih mazite? Ili je to aktivnost koju rezervisete samo za mace, cuke i malu djecu?
Ko vam je najdrazi i najbolji "mazilac" i kakvo tacno mazenje volite (bezobraznici ovo se odnosi samo na NE-X rated mazenje
)? I imate li strpljenja da mazite druge, posebno voljenu osobu?
hajmo najljepsa iskustva po pitanju mazenja....maze da vas cujemo
![]()
![]()
ja ti se najvise volim maziti po glavi, to mi je uza specijalnost, i volim kad neko ima mehke i njezne prstice i nije mu mrsko da me mazi. to mi je definitivno slaba tačka i odmah se rastopim![]()
![]()
uz to, uvijek sam spremna da ceskim ljude koji, obavezno, imaju divnu kosicu
![]()
eto, jesam li odgovorila na temu?
p.s. baš lijepa tema
- anais_nin
#73 Re: Tebi moja mazo....
trebale bi se mi poceti druzitiplimpi wrote: ja ti se najvise volim maziti po glavi, to mi je uza specijalnost, i volim kad neko ima mehke i njezne prstice i nije mu mrsko da me mazi. to mi je definitivno slaba tačka i odmah se rastopim![]()
![]()
uz to, uvijek sam spremna da ceskim ljude koji, obavezno, imaju divnu kosicu
![]()