TEAMBUILDING

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mracni

#1 TEAMBUILDING

Post by mracni »

U BiH teambuilding postaje sve popularniji. Mnogo firmi za svoje radnike organizuje teambuilding sto se pokazala veoma dobro.Druzenje zaposlenih koje traje i nekoliko dana (obicno vikend) pokazalo se veoma dobro u poboljsanju komunikacije medu zaposlenim. :bih:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#2 Re: TEAMBUILDING

Post by mIRCerka »

mracni wrote:U BiH teambuilding postaje sve popularniji. Mnogo firmi za svoje radnike organizuje teambuilding sto se pokazala veoma dobro.Druzenje zaposlenih koje traje i nekoliko dana (obicno vikend) pokazalo se veoma dobro u poboljsanju komunikacije medu zaposlenim. :bih:
pa to je sasvim logican korak bio...ako zelis da ti tim radi kao tim, onda moraju tako i disati...
problem je kad imas pojedinaca koji spadaju u grupu partypooper...ali to se lako eliminise...

mi smo prosle godine imali mini trening, dva dana...al nam je super bilo...
dok mi nismo ukakili stvar....odlucili smo ranije da se vratimo...jbg, jedini partypooper nam je nadredjeni :D a to ne mozes eliminisati... :D
mracni

#3 TEAMBUILDING

Post by mracni »

Ja sam bio prisutan na dva teambuildinga i bilo je haos dobro.Raja je bila prezadovoljna pogotovo sto je bilo mnogo razlicitih sadrzaja kao sto je alpinizam,paintball,ribolov itd.
Post Reply