TEAMBUILDING
-
mracni
#1 TEAMBUILDING
U BiH teambuilding postaje sve popularniji. Mnogo firmi za svoje radnike organizuje teambuilding sto se pokazala veoma dobro.Druzenje zaposlenih koje traje i nekoliko dana (obicno vikend) pokazalo se veoma dobro u poboljsanju komunikacije medu zaposlenim. 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#2 Re: TEAMBUILDING
pa to je sasvim logican korak bio...ako zelis da ti tim radi kao tim, onda moraju tako i disati...mracni wrote:U BiH teambuilding postaje sve popularniji. Mnogo firmi za svoje radnike organizuje teambuilding sto se pokazala veoma dobro.Druzenje zaposlenih koje traje i nekoliko dana (obicno vikend) pokazalo se veoma dobro u poboljsanju komunikacije medu zaposlenim.
problem je kad imas pojedinaca koji spadaju u grupu partypooper...ali to se lako eliminise...
mi smo prosle godine imali mini trening, dva dana...al nam je super bilo...
dok mi nismo ukakili stvar....odlucili smo ranije da se vratimo...jbg, jedini partypooper nam je nadredjeni
-
mracni
#3 TEAMBUILDING
Ja sam bio prisutan na dva teambuildinga i bilo je haos dobro.Raja je bila prezadovoljna pogotovo sto je bilo mnogo razlicitih sadrzaja kao sto je alpinizam,paintball,ribolov itd.