Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
... nisam znao da se i to skida sa auta ljudi moji .. juce u garazi da izvadim neke stvari iz gepeka vidim fali mi nesto na autu ... kad ono nema oznake a zadnji put je bila tu prije nego sto sam parkirao u onoj ulici iza ''Brazila'' nije mi nikako jasno na sta ljudi spadaju...
i sad mi treba mala pomoc oko toga ako je ikako moguce da mi neko kaze gdje ja to mogu kupiti jer mi uzasno smetaju fleke koje su ostale ... il kako se skida sa drugih auta
I have a name wrote:... nisam znao da se i to skida sa auta ljudi moji .. juce u garazi da izvadim neke stvari iz gepeka vidim fali mi nesto na autu ... kad ono nema oznake a zadnji put je bila tu prije nego sto sam parkirao u onoj ulici iza ''Brazila'' nije mi nikako jasno na sta ljudi spadaju...
i sad mi treba mala pomoc oko toga ako je ikako moguce da mi neko kaze gdje ja to mogu kupiti jer mi uzasno smetaju fleke koje su ostale ... il kako se skida sa drugih auta
unaprijed hvala !
P.S. radi se o golf IV TDI ( i crveno )
Nabavi oznaku 1.6 (za benzinjaru) i niko ti je garant nece skinuti!
Znam da je bilo u FIS-u u Vitezu.
I have a name wrote:... nisam znao da se i to skida sa auta ljudi moji .. juce u garazi da izvadim neke stvari iz gepeka vidim fali mi nesto na autu ... kad ono nema oznake a zadnji put je bila tu prije nego sto sam parkirao u onoj ulici iza ''Brazila'' nije mi nikako jasno na sta ljudi spadaju...
unaprijed hvala !
P.S. radi se o golf IV TDI ( i crveno )
Pa nekomu je to vrhunac tuninga da umjesto SDI stavi TDI crveno
Mislim da u svakoj malo opremljenijoj prodavnici možeš kupiti. Ja bih im uinat sad stavio GTDI