TDI - oznaka ... help !?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
I have a name

#1 TDI - oznaka ... help !?

Post by I have a name »

... nisam znao da se i to skida sa auta ljudi moji .. juce u garazi da izvadim neke stvari iz gepeka vidim fali mi nesto na autu ... kad ono nema oznake a zadnji put je bila tu prije nego sto sam parkirao u onoj ulici iza ''Brazila'' :lol: nije mi nikako jasno na sta ljudi spadaju...
i sad mi treba mala pomoc oko toga ako je ikako moguce da mi neko kaze gdje ja to mogu kupiti jer mi uzasno smetaju fleke koje su ostale :? ... il kako se skida sa drugih auta :D

unaprijed hvala !

P.S. radi se o golf IV TDI ( i crveno )
chuchumbamayumbe

#2 Re: TDI - oznaka ... help !?

Post by chuchumbamayumbe »

I have a name wrote:... nisam znao da se i to skida sa auta ljudi moji .. juce u garazi da izvadim neke stvari iz gepeka vidim fali mi nesto na autu ... kad ono nema oznake a zadnji put je bila tu prije nego sto sam parkirao u onoj ulici iza ''Brazila'' :lol: nije mi nikako jasno na sta ljudi spadaju...
i sad mi treba mala pomoc oko toga ako je ikako moguce da mi neko kaze gdje ja to mogu kupiti jer mi uzasno smetaju fleke koje su ostale :? ... il kako se skida sa drugih auta :D

unaprijed hvala !

Nabavi oznaku 1.6 (za benzinjaru) i niko ti je garant nece skinuti! :)
Znam da je bilo u FIS-u u Vitezu.
I have a name

#3 Re: TDI - oznaka ... help !?

Post by I have a name »

:lol: dobra opcija al opet bi mi ostale fleke... a ako ima to onda bi trebalo biti i za diesel
scooby_macan

#4 Re: TDI - oznaka ... help !?

Post by scooby_macan »

Imas to na stupu,prodavnica prije Vize! Drze svasta za auto,tako da vjerujem da ima i to!
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#5 Re: TDI - oznaka ... help !?

Post by pape »

:D Jah, .. kol`ki co`ek post napisa da nam kaze da ima golfa cetvorku TD, sa crvenim I, ... :oops:
za_sada_bez_dobrog_nicka

#6 Re: TDI - oznaka ... help !?

Post by za_sada_bez_dobrog_nicka »

I have a name wrote:... nisam znao da se i to skida sa auta ljudi moji .. juce u garazi da izvadim neke stvari iz gepeka vidim fali mi nesto na autu ... kad ono nema oznake a zadnji put je bila tu prije nego sto sam parkirao u onoj ulici iza ''Brazila'' :lol: nije mi nikako jasno na sta ljudi spadaju...

unaprijed hvala !

Pa nekomu je to vrhunac tuninga da umjesto SDI stavi TDI crveno :D

Mislim da u svakoj malo opremljenijoj prodavnici možeš kupiti. Ja bih im uinat sad stavio GTDI
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#7 Re: TDI - oznaka ... help !?

Post by Bobi »

A gdje ti je garazha :skoljka: ? :P
zoolander32

#8 Re: TDI - oznaka ... help !?

Post by zoolander32 »

asa auto
anelmerak

#9 Re: TDI - oznaka ... help !?

Post by anelmerak »

Ne znam, sto moras ponovo oznaku stavljati? Ja to uvijek skidam, meni ljepse izgleda, dobro da je RS ali TDI :-D

Fleku mozes ljepo skinuti sa specijalnom tecnoscu koja ne ostecuje lak, ima sigurno u autosopovima....
kEN0

#10 Re: TDI - oznaka ... help !?

Post by kEN0 »

momku su sa ford mondea skinuli "o" ...

znaci sve sto ima neke veze sa golfom, a uzmi neku tecnost i to fino probaj ispolirat, nemoj ni vracati oznake, ljepse izgleda. bar meni ;] sretno.
I have a name

#11 Re: TDI - oznaka ... help !?

Post by I have a name »

hvala na savjetima danas mi likovi u praoni ocistili fleke ...kao da nista nije bilo, a vjerovatno necu nista ni stavljati vise :)

pape wrote::D Jah, .. kol`ki co`ek post napisa da nam kaze da ima golfa cetvorku TD, sa crvenim I, ... :oops:
a ti si smijesan... e imam i garazu nisi to opazio :-?
Post Reply