Taxi Sarajevo
- Biene
#1 Taxi Sarajevo
Jel mi neko moze napisati koliko otprilike kosta taxi od npr. zeljeznicke stanice do rajlovca?
- Biene
#3 Re: Taxi Sarajevo
A jel mi neko moze detaljnije objasniti kako doci do Robota u Rajlovcu. Jel ima neki bus, odakle krece i da li ima stanica blizu Robota?
-
mahalas505
#4 Re: Taxi Sarajevo
Trebala bi da ima ova linija "23 Željeznička stanica-Rajlovac". Samo ovaj vozni red treba uzeti sa rezervom, s obzirom na situaciju u Grasu, a i datum kada je napravljen.Biene wrote:A jel mi neko moze detaljnije objasniti kako doci do Robota u Rajlovcu. Jel ima neki bus, odakle krece i da li ima stanica blizu Robota?
-
Eborg
#5 Re: Taxi Sarajevo
Ukoliko dolaziš u Sarajevo autobusom, a ako isti ne ulazi u grad preko Vogošće, proći će upravo pored Robota u Rajlovcu gdje možeš zamoliti vozača da ti stane.
- Biene
#6 Re: Taxi Sarajevo
Ma ne dolazim, ne trebam u Robot nego u tu ulicu u kojoj je Robot pa me samo zanima jel ima stanica u blizini..Eborg wrote:Ukoliko dolaziš u Sarajevo autobusom, a ako isti ne ulazi u grad preko Vogošće, proći će upravo pored Robota u Rajlovcu gdje možeš zamoliti vozača da ti stane.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#7 Re: Taxi Sarajevo
Ma uzmi taxi, ali gledaj da izbjegnes one sto imaju stand na autobuskoj stanici. Cim namirisu da nisi iz Sarajeva, mogu te dobro oglobiti. Zato zaustavi na ulici.
-
lajkujMe
#8 Re: Taxi Sarajevo
Ima i voz
staje meni se cini bas u Rajlovcu moras hodati jos 500tjak metara. Lokalni voz Sarajevo-Zenica ako potrefis da ga ne cekas mozes i njega uzeti 
- Better Man
#9 Re: Taxi Sarajevo
Malo je to puno, jer moja prijateljica je plaćala taxi da je odveze od stana do vikendice, a što je dalja relacija od te za nekih 8 kilometara 20 KMMagarece_godine wrote:Oko 15 KM
- Lalena
#10 Re: Taxi Sarajevo
Da, tolika je otprilike cijena, znam iz iskustva
Svaki autobus ce ti stati u Rajlovcu, imas blizu pruge usputnu stanicu na kojoj staju gradski busevi, odatle, preko pruge do Robota, nije tako daleko, mozes i pjese...
Ovaj red voznje uzmi s velikom rezervom, ne samo da linije kasne, nego obicno i preskoce jednu/dvije, nigdje se nisam nacekala gradskog prevoza kao u tom dijelu grada...
A taxi je posebna prica... Ja sam za istu relaciju znala placati veoma razlicite cijene, uvijek bolje prodjem kada idem iz stana do autobuske, voze me normalno, ali u suprotnom pravcu, znala sam se navozati, pa sam imala obicaj reci im kojim putem hocu da idu
Cak sam bolje prolazila ako narucim taxi telefonom, nego na pojedinim standovima...
Svaki autobus ce ti stati u Rajlovcu, imas blizu pruge usputnu stanicu na kojoj staju gradski busevi, odatle, preko pruge do Robota, nije tako daleko, mozes i pjese...
Ovaj red voznje uzmi s velikom rezervom, ne samo da linije kasne, nego obicno i preskoce jednu/dvije, nigdje se nisam nacekala gradskog prevoza kao u tom dijelu grada...
A taxi je posebna prica... Ja sam za istu relaciju znala placati veoma razlicite cijene, uvijek bolje prodjem kada idem iz stana do autobuske, voze me normalno, ali u suprotnom pravcu, znala sam se navozati, pa sam imala obicaj reci im kojim putem hocu da idu
Cak sam bolje prolazila ako narucim taxi telefonom, nego na pojedinim standovima...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#11 Re: Taxi Sarajevo
Ima tema Sarajevski taksisti dno dna